Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 8 10
Call-Girls 23291
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αφού τελειώσα με τις δόσεις του εμβολίου και πέρασαν οι δύο εβδομάδες για την ανοσία (εγώ κράτησα λίγο παραπάνω),έψαχνα μια καλή συνάντηση. Αφού δεν μπόρεσα να κλείσω ραντεβού με κάποιες ανεξάρτητες που ήθελα αποφάσισα να πάω σε γραφείο. Είχα δει τις φωτογραφίες τις κοπέλας και μου άρεσε πολύ σαν γυναίκα και το ένστικτο μου, μου έλεγε βουρ στο πατσά. Και έτσι έγινε.
Εύκολη η επικοινωνία με το γραφείο, όπως πάντα άλλωστε, δεν είχα ποτέ παράπονο και κλείνω το ραντεβού για ξενοδοχείο του κέντρου.
Η κοπέλα στην ώρα της,μπήκε με αέρα στο δωμάτιο, όμορφα ντυμένη,έδειχνε να ξέρει τη δουλειά και αμέσως μου έπιασε την κουβέντα για να σπάσει ο πάγος. Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά και μπορεί να σταθεί σε κουβέντα με κάποιον άλλον.
Από μόνη της ξεντυθηκε και μπήκε για μπανακι και βγήκε γυμνή και αρχίσαμε το μπαλαμουτι. Είναι έμπειρη και ξέρει πως να στηθεί και στήνεται όπως πρέπει για να σε διευκολύνει. Έχει ωραίες βυζάρες (και εγώ που είμαι μέγας βυζολαγνος)τις ευχαριστηθηκα
Άλλωστε στα δίνει η ίδια στο στόμα να τα πιπιλισεις. Κάνει καλή πιπα, χωρίς να μπουκωνεται, αλλά γλύφει καλά. Καθώς σου κάνει πιπα στον παίζει παράλληλα και τον ρουφάει μαζί. Δίνει προσοχή και στις μπάλες. Περνάει και από εκεί. Παίχτηκαν δύο στάσεις, η πρώτη αυτή από πάνω και να έχει τον έλεγχο και εγώ να ευχαριστιεμαι τις βυζάρες της και το θέαμα. Η δεύτερη στάση με εμένα από πάνω και έτσι ήρθε το τελείωμα που τα έριξα στην κοιλιά της.
Μετά μπανάκι και από τους δύο λίγο μπλα μπλα και πάλι στον αγώνα. Πάλι καλή πιπα και μετά την στήνω στα 4 και αμέσως σφυροκοπημα. Αντέχει. Άλλωστε τι καθαρόαιμο θα ήταν άμα δεν άντεχε...μετά ανάποδη καβαλαρισα, αλλά κάτι με χάλασε, και μετά στα πλάγια και έτσι τελείωσα. Οι δύο τελευταίες στάσεις έγιναν ύστερα από δική της παρότρυνση, είχε πάρει τον έλεγχο και δεν με χάλασε.
Αυτά συνέβησαν με την γαζέλα και σε άλλα γαμισια!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
20 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
128
Likes:
22.400
Πόντοι:
28.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, monstercock greece, TOMCRUISE και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού