Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 12 10
Call-Girls 21017
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0

...θέλω να είμαι σύντομος...οπότε δεν θα γράψω μια ¨νορμάλ" κριτική μου όπως αυτές που γράφω πάντα...απλά κάποιες σκόρπιες σκέψεις και info...μόνο και μόνο γιατί θα ήταν άδικο να μην γράψω κάτι για την Mila...όταν έχω γράψει για άλλες...

...κοιτούσα τις φωτογραφίες της ξανά και ξανά...αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ αν την είχα συναντήσει στο πρώτο της tour...
...διάβασα τις κριτικές της...και είπα να της αφιερώσω μια ώρα...γιατί μου αρέσουν τα petit...

...εντάξει...δεν είναι 26...αλλά σίγουρα δεν είναι πάνω από 30...
...αφαιρέστε την λάμψη των φωτό...μόνο την λάμψη...

...καθαρό δέρμα...χωρίς tattoo...ευέλικτο και γυμνασμένο κορμάκι...με χαμόγελο και σκέρτσα...
...αν το δέρμα κοντά στις τρυπούλες της ήταν περισσότερο ροζέ...εγώ ακόμα θα έγλειφα...το κορίτσι ακόμα θα έσφιγγε τα χέρια μου...και το κινητό της θα μάζευε αναπάντητες...

..."τι επέκταση να κάνεις βρε μαλάκα?...αφού της μιας πιστολιάς είσαι...και στα 45 λεπτά έχεις σχολάσει!"...
..."επέκταση στα 90 λεπτά όταν χρειάζεσαι γκούγκλη για να βγάλεις άκρη μαζί της?!...μαλάκας είσαι?!"...

...αυτές ήταν οι σκέψεις μου στο πρώτο 5λεπτο...
...τελικά την κράτησα για μιάμιση ώρα...από τις ελάχιστες φορές στην πορνοκαριέρα μου,που ζήτησα επέκταση...

...το κορίτσι είναι πολύ καλή επαγγελματίας...χωρίς όμως να βγάζει επαγγελματισμό!!...
...δεν ξέρω πως το καταφέρνει...και δεν με ενδιαφέρει κιόλας...
...αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι έχει την ικανότητα να κρύβει πολύ καλά τον επαγγελματισμό της...προσφέροντας τις υπηρεσίες της σαν να είναι η κοπέλα σου...

...ελάχιστες οι στιγμές που ξεχάστηκε...και τα χέρια της κινήθηκαν περισσότερο γρήγορα από όσο έπρεπε...

...3 μέρες νωρίτερα συνάντησα την Valeria από Glamour...και με πλάκωσε στα τζελ...στους πεοψεκασμούς...και στις τυποποιημένες κινήσεις για να τελειώσω και να πάρει τα 150...οπότε...για όσους καταλαβαίνουν...το κοντράστ που χτύπησε στον εγκέφαλο ήταν έντονο...

...συστήνεται για λάτρεις των λευκών και petit μανιτζέβελων κορμιών...που νιώθουν μια αηδία στην πλαστικούρα των ξεπλυμένων ροφών...και αναζητούν στοργή και προδέρμ μετά από ένα χορταστικό πήδημα...Χαχαχα!Ματάκι

...στην επικοινωνία βάζω 4...γιατί σε όλα πρέπει να πέρνουμε αυτό που μας αξίζει...και γιατί θα πρέπει να προσπαθήσει και σε αυτόν τον τομέα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
W
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tatoi, Tony Montana141079, Aragorn135 και 32 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουλίου, 2021
...το κορίτσι είχε νήμα από το προηγούμενο tour...
...δεν υπήρχε λόγος να φτιάξετε καινούργιο...καλό θα ήταν να καταργηθεί το Mila5...
W
WHATABOUTFUCK
review reaction 1 Limperatore XXI, Constantinos27, gpd και 2 άλλα μέλη
02 Ιουλίου, 2021
WHATABOUTFUCK σωστός.
review reaction 1 WHATABOUTFUCK
03 Ιουλίου, 2021
Στην αρχή με εκνευρίζει που είχες συνέχεια τελίτσες..... τώρα δεν μπορώ χωρίς αυτές........ .......
review reaction 1 Constantinos27, WHATABOUTFUCK, lavro
03 Ιουλίου, 2021
Sproxe εσυ είσαι;
review reaction 1 Constantinos27, WHATABOUTFUCK
03 Ιουλίου, 2021
andronikos3...

...φίλε όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο...στην αρχή ήμουνα φυσιολογικός!!...Χαχαχα!Χαχαχα!...
...μετά όμως άρχισα να βάζω 2 τελίτσες...μέχρι που χειροτέρεψε η κατάσταση...
...anyway...
...τα τελευταία χρόνια έχω σταθεροποιηθεί πλέον...σταματάω στις 3...ΜατάκιΚαπέλο...

Jim25jim...

...έχει κι άλλος το συγκεκριμένο πρόβλημα?...ΜατάκιΚαπέλο...
W
WHATABOUTFUCK
review reaction 3 OUROBOROS, Limperatore XXI, paparovicz και 1 ακόμα μέλος
04 Ιουλίου, 2021
Ναι το είχε ο Sproxe Garcia Χαχαχα!

????
review reaction 1 WHATABOUTFUCK
04 Ιουλίου, 2021
Jim25jim...

...τύπε εμείς οι δυσλεκτικοί το έχουμε αυτό το θέμα στην γραφή...
...αλλά ευτυχώς στο σπρώξιμο δεν έχουμε θέμα...Χαχαχα!Χαχαχα!...
W
WHATABOUTFUCK
review reaction 3 OUROBOROS, Jim25jim
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7