Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 4 10
Call-Girls
11119
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μπορει και η κατάσταση που περνάμε με της καραντινες να μας εχει βγει σε καλο έως ένα σημείο,,εμας τους γαμικουλες που δεν μαζεύουμε το πουλακι μας και θέλουμε όλη την ωρα να το ζεσταίνουμε σε μια τρυπουλα.... Η LINA λοιπόν... Το πρόσωπο έχει διαφορά απο τις φωτογραφίες,,ειλικρινά ομως εμενα δεν με ενοχλησε,μου αρεσε, για τα γούστα μου πάντα εννοείται... Μου ζήτησε τα χρήματα απο την αρχή με πάρα πάρα πάρα πολύ ωραιο τρόπο, τα οποία της τα εδωσα επειδή ηταν ευγενέστατη.(οχι σαν κατι ααλλα ζωντοβολα που απλώνουν το χέρι κ λενε μανειι plz απο την πόρτα) κινήθηκε πολύ γρήγορα ολη η κατάσταση.... Γνωριμια με φιλάκι, χρήματα και βουρ στο μπάνιο για φρεσκάρισμα το κοριτσι...εχει πολυ ωραίο κορμί οπως είπε ο συνάδελφος, εχει ποδαρες;, κωλαράκι τουμπανακι, βυζάκια μινιόν...φιλιά με γλώσσα φουλ και το γούσταρε... Δαχτυλα δεν επιτρέπονται, μονο γλειψιματα,το οποίο έκανα εννοείται... Και ήρθε η σειρα της... Την πάει την ΠΙΠΑ πριονοκορδελα, τοχει η ρουφιανα εύγε της...2- 3 κλασικές στάσεις καναμε, και τελείωμα με πιπουλα (κλασικα πράγματα)... Ειχαμε κανα τεταρτακι να τα πούμε λίγο....ειναι ωραίο τυπακι, Τα λέει χύμα,μιλαει ακατάπαυστα αλλα δεν λέει μαλακιες... Έχει πλάκα και ειναι χαριτωμένη,γιαυτό την κράτησα κιόλας... Ειναι απο Ουκρανία,δεν ειναι 22 χρόνων, ειναι vegan,αντικαπνηστρια φανατική και εχει ενα σχεδον γεμάτο το αριστερό χέρι tatto... Και εννοείται οτι ειναι αλλη μια αρπαχτή σε αυτήν την δουλειά.... Αναγκάστηκα μου είπε, FAST MONEY μου είπε,, τα ειχα ανάγκη μου είπε...δεν θα ξανάρθει, οπως και αρκετές άλλες.... Θα ειναι για περίπου μια εβδομάδα ακομα εδώ... Αυτά απο εμένα ΣΥΝΓΑΜΙΑΔΕΣ ΜΟΥ.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 27, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
...δεν θα ξανάρθει?...γιατί?...την χάλασε το fast money?...ή μήπως έλυσε το οικονομικό προβλημα της ζωής με αυτό το tour?...xexexe!!...
...Lina αγάπη μου...άπαξ και βρεθεί η λύση για fast money...δύσκολο να ξανακλείσουν τα μπούτια χρυσό μου...xexexe!...