Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 7 10
Call-Girls 24545
Γενική βαθμολογία

3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Απέφευγα να γράψω κριτική για τη συγκεκριμένη εμπειρία αλλά διαβάζοντας την παρακάτω θα το πράξω.

Λοιπόν, η κοπέλα δεν κάνει Γι αυτή τι δουλειά. Δεν της αρέσει, δεν το χει. Καθόλου επικοινωνιακή, εσωστρεφής όσο δεν παει και εντελως ανέκφραστη. Δεν σε προδιαθέτει όχι για πολλά πολλά αλλα για τίποτα. Έπρεπε ισως να της είχα ζητήσει να αποχωρήσει τη στιγμή που έκανα να τη φιλήσω και απέστρεψε το πρόσωπο της. Ναι καλα διαβάσατε. Γύρισε το μάγουλο όχι μια αλλα 2 φορές λες και θα πάθαινε κατι...
Η πίπα της κάτω του μετρίου, αγγαρεία σκέτη. Αλλά το ανεπανάληπτο ήταν που αφού πέρασε καποτα για η τη γαμησω και πριν κάνω να πάρω θεση για τη διεισδυση αρπάζει την ψωλη και αρχίζει να την καθαρίζει με μαντηλάκι υγρό με έντονες κινήσεις λες και ήταν μες τα σκατα ξέρω γω. Ξαναλέω: καθάριζε με μαντηλάκι ψωλη με καποτα... όταν τη ρώτησα γιατι το έκανε απάντησε επειδή δεν της αρέσει το λιπαντικό του προφυλακτικού στο μουνι της. Έλα μουνι στον τόπο σου!
Με λίγα λόγια καμία ατμόσφαιρα. Γαμησα μόνο και μόνο για να ξεσπάσω φαντασιώνοντας ενα κάρο βρώμικες σκεψεις εξαναγκασμένου σεξ, κάτι που σεξ είναι καθόλου με καθόλου του γούστου μου όπως θα έχετε καταλάβει απο τις προηγούμενες κριτικές.

Μακριά λοιπόν και κρίμα που την εχει ακόμα το γραφείο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 10, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
24
Πόντοι:
1.431
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 George_1969, hornyasfuck, olddog και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουνίου, 2021
Επειδή με αναφέρεις...
Την κοπέλα την είδα πριν δυο μέρες και οι μνήμες είναι πολύ πρόσφατες.
Προσωπικά δεν είδα τίποτα από όσα γράφεις. Αυτό φυσικά δε λέει κάτι, δεν έχουν πάντα την ίδια συμπεριφορά οι κοπέλες, κι ούτε αυτό είναι πάντα δικό μας λάθος, αλλά σκέψου μήπως έπαιξες κι εσύ ρόλο.
Προσωπικά δεν είδα ούτε μαντηλάκια, ούτε ψεκαστικά. Ούτε μου γύρισε ποτέ κεφάλι αν και όπως έγραψα κι εγώ, γλωσσόφιλα βαθιά δεν είχε. Επίσης αν και κουμπωμένη στην αρχή, μετά ανοιχτηκε μια χαρα και μάλιστα υπήρξαν και στιγμές γέλιου, όχι προσποιητού.
Τέλος πάντων δεν μπορούμε να έχουμε όλοι την ίδια εμπειρία για χίλιους λόγους.
26 Ιουνίου, 2021
Φιλε σε καταλαβαινω.Κριμα που δε περασες καλα.τα 120 συν δε βγαινουν ευκολα....Και εγω εφαγα παλτο σημερα .
review reaction 1 hornyasfuck
27 Ιουνίου, 2021
Για να μην μπαίνεις σε...σκέψεις, κανένα ρόλο δεν έπαιξα για να εισπράξω τη συμπεριφορά που περιέγραψα. Σέβομαι κάθε εκδιδόμενη, όπως κάθε γυναίκα, αναγνωρίζοντας οτι κάνουν μια δύσκολη δουλειά και έχω αρκετές εμπειρίες. Σε καθε ραντεβού εστιάζω στα θετικά που εχει να προσφέρει κάθε κοπέλα για να πάρω το μέγιστο που μπορεί να δωσει και φυσικά για να την κάνω και εκείνη να περάσει καλα. Όταν παρά το οτι μπαινει στο δωμάτιο σαν παγόβουνο της κάνεις κομπλιμέντα όσο ετοιμάζεται και εκείνη συνεχίσει στο ίδιο μαλακισμενο βιολί οπου περιέγραψα, το πράγμα είναι απλό. Δεν κάνει για τη δουλειά
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3