Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 1 10
Call-Girls 4532
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Λοιπόν είχα κλείσει την αλέξα για σήμερα από την προηγούμενη μέρα αλλά κάτι στράβωσε την τελευταία στιγμή από την πλευρά της λίγο πριν το ραντεβού μαςΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! στο ξενοδοχείο το οποίο το είχα ήδη πληρώσει με παιρνει το γραφειο εσπευσμένα για αλλαγή κοπέλας ο χρόνος μου ήταν ήδη πολύ περιορισμένος και μου πρότεινε την Εβίτα η οποία ήταν ήδη έτοιμη και διαθέσιμη, τους λέω οκ όσο πιο γρήγορα γίνεται δεν μπορώ να πω ανταποκρίθηκαν πολύ γρήγορα. Η κοπέλα έφτασε έχοντας στην διάθεση μου 45 λεπτά με το που ανοίγω την πόρτα αντικρίζω ένα κορίτσαρος με μακρύ ξανθό μαλλί όμορφο πρόσωπο, με μπλε κολλητό φορεματάκι πάνω σε μαύρε γόβες δεν προλαβαίνουμε να συστηθούμε την βουτάω και την αρχίζω να την γδύνω χωρίς να χάνω χρόνο παράλληλα τις έσκαγα γλώσσα φίλα εκεί φανερώθηκε ένα σωματάκι αγύμναστο αλλά κάλο χωρίς ίχνος χαλάρωσης για την ηλικία της , βυζί 3 χαλαρό με βαρύτητα όχι άσχημο αλλά θέλει τον πλαστικό του στα σίγουρα άκρα περιποιημένοι σε μοβ απόχρωση , χωρίς να την αφήσω να πάρει ανάσα κατευθείαν στάση 69, πίπα καθιστή επιφανειακή με χέρι εδώ θέλει δουλειά λόγω απειρίας άλλα δείχνει ότι το προσπαθεί δεν μπορώ να πω. Σκούφωμα τον Μητσάρα για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και έχοντας την πίσω κολλητό ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης ήρθε το τέλος του πρώτου γύρου σαν γρήγορο πιστόλι δεν είχα εναλλακτική χρόνου, μου σκάει χαμόγελο και μου λέει θερμό τρελό αγόρι τις λέω κατευθείαν πήγαινε για ντουζάκι γιατί δε έχω και πολύ χρόνο δεν μπορώ να πω υπάκουσε τε και έτρεξε σαν το Πιστόριους βγαίνοντας μου έκανε ένα πολύ γρήγορο μασάζ στο οποίο δεν έδωσα ενδιαφέρον και την ξανά βουτάω αρχίζοντας ένα γλύψιμο στο κατακόκκινο αιδοιο της μόλις άρχισε να ηδονίζεται η πίπα στο δεύτερο γύρο ήταν λίγο καλύτερη ίσως κατάλαβε το λάθος της και το διόρθωνε σκουφώνω το μητσάρα αρχίζοντας την σε όλες τις στάσεις και έτσι ήρθε και το τέλος του δεύτερου γύρου όλα αυτά μέσα σε σε 45 λεπτά τυφλά να έχει ο Πιστόριους. Λοιπόν έχουμε ένα κορίτσαρος πολύ πρόθυμο γύρω στα 30 χωρίς πολύ εμπειρία φαίνεται ότι το κάνει για πρώτη φορά ίσως και και να μην τις έδωσα την ευκαιρία λογού χρόνου άλλα δεν έφταιγα εγώ το γραφειο μου τα έκανε λίγο μαντάρα με την πρώτη επιλογή αντέχει και σε γρήγορους ρυθμούς ΑσάλιωταΑσάλιωτα αυτό το επιβεβαίωσα με το crash test χρόνου Έτσι!Έτσι!Έτσι! συστήνεται ανεπιφύλακτα αυτά από έμενα ελπίζω να βοήθησα στην επόμενη επιλογή σας καλό σας βράδυ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 24, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
P
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, doc_lin, WHATABOUTFUCK και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουνίου, 2021
Αδελφε,ξεχασες να παρφουμαριστεις..
Μην ξαναγινει αυτο...
review reaction 1 review reaction 3 andronikos3, Leviathan, hornyasfuck και 4 άλλα μέλη
25 Ιουνίου, 2021
Ψηλέ μου, όπως πάντα εξαιρετική η κριτική σου... βάλε όμως και σημεία στίξης. Λαχανιασα μόνο που διάβασα το κείμενό σου. Μεγάλο χαμόγελο
Με εκτίμηση και πάντα με καλή διάθεση.
review reaction 3 review reaction 1 paparovicz, hornyasfuck
25 Ιουνίου, 2021
Έχω βάλει και εγώ αλλά δεν ανεβαίνει το σχόλιο ότι χειρότερο έχω δει τσάμπα τα λεφτα
25 Ιουνίου, 2021
βλέποντας τη φωτο προφιλ και το λαχάνιασμα της περιγραφής, μούρθε στο νου η φιγούρα του Βέγγου να προσπαθεί να τα κάνει όλα μέσα σε 45 λεπτά! Νάσαι καλά!
review reaction 3 paparovicz
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4