Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 5 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 18340
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πρώτη κριτική και θα είμαι όσο πιο αντικειμενικος γίνεται! Συνεννόηση με το γραφείο αριστη! η Μαγδα στο τηλεφωνικό κέντρο με διάθεση να ακούσει και να προτείνει κάτι χωρίς βέβαια να επιμένει καθαρά ως πληροφορία προς εμένα σύμφωνα με τα γούστα που ήθελα! Το κορίτσι πραγματικά 20 χρόνων petite μπορεί και κάτω από 1.60 και σώμα αδύνατο χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας, λευκή επιδερμίδα και ωραίο νεανικό μουνακι που το τιμησα ιδιαίτερα! Μικροκαμομενο με τον κωλο λίγο να χάνει επειδή ήταν αρκετά αδύνατο όχι όμως άσχημο και αποκρουστικό! Από θέμα social θα βάλω Μήδεν!! Καθόλου αγγλικά πολύ λίγα Ελληνικα 5 έως 10 λέξεις με μόνη γνώση της μητρικής τα Ρουμανικα δηλαδή.. Άρα νοηματική γλώσσα σε όλη την γνωριμία της επαφής!!! Να αναφέρω σε κριτική συναγωνιστή ότι διαβάζοντας ότι μυρίζει ήμουν σε αναμμένα καρφιά μέχρι να δω τι γίνεται..!! Ευτυχώς μοσχοβολαγε τουλάχιστον σε εμένα!!! Στα του αγώνα πεχτηκαν 2 γύροι με πλήρη επιτυχία!! Αφοσιωμένη στο έργο της δεν έκλεβε καθόλου χρόνο αντίθετος κάναμε ένα τσιγάρο μετά τον πρώτο γύρο και με προέτρεψε να πάμε στο δωμάτιο για τον δεύτερο γύρο.. Να μην χάνουμε χρόνο δηλαδή.. ?Δεν αντέχει δυνατά σφυροκοπιματα και στα έντονα τραβήγματα δείχνει ότι πονάει.. λογικά θα ωφείλετε στο μικρό σωματοτυπο άμα έβλεπες την φάση από μακρυά ήταν σαν τον Δαβίδ με τον Γολιάθ.. ? Αφού έχοντας πιάσει την μέση της με τα δύο μου χέρια ακομπουσαν τα δάκτυλα μου τόσο μινιόν...!!! Πιπα όχι deep throw με τα βίας έβαζε στο μικρό στόμα το καβλι μου.. Και δεν κατεβαίνε πολύ..!! Αρκετές στάσεις εναλλαγή και αρκετά υπομονετική διότι στην δεύτερη φορά ήθελα τον χρόνο μου.. Τα κατάφερε μια χαρά σπάνια τελειώνω 2 φορές τίμια πήρε τα 150 μπορώ να πω. Σε αυτούς που αρέσουν οι αδύνατες και μικροκαμομενες και πιτσιρίκες είναι σωστή επιλογή.. Μοντέλε κορμι; όχι αλλά αδύνατο ανάλογο των διαστάσεων της.. Μικρό βυζι, μικρό κωλαράκι, μέση δακτυλίδι κοντουλα στο 1,60 αλλά ως συμμετρία τέλεια!!! Στα υπέρ δεν κλέβει χρόνο καθόλου.. Στον αγώνα δεν βαριέται. Στα πλην η επικοινωνία λογο γλώσσας, και δεν είναι για πολλές συγκινήσεις.. Ξεχάστε βία, νοθεία και απαιτήσεις από αυτήν...!!! GFE μόνο και όχι βιαιωτητες!!! Αυτά από εμένα.. Α!!! Έχω πάρει και από άλλα γραφεία .. Glamour, yourangel και golden.. Αλλά τώρα ξεκίνησα να γράφω.. Γαματε γιατί χανόμαστε συναγωνιστές!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 19, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Δεκ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
609
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Marcus77, Annapurna, TOMCRUISE και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουνίου, 2021
φιλια ,οχι! τι παίζει τελικά? το γραφειο https://adultclub.gr/athens-escort-girl-lorena/ λέει ναι η άλλη κρητική επισης ναι ,κανει κατά
εξαίρεση?
review reaction 1 hornyasfuck, Stavros(2)
20 Ιουνίου, 2021
Το γραφείο ξέχασε να βγάλει τα φιλιά από τις υπηρεσίες της κοπέλας..!! Όταν είχε πρωτοέρθει πριν 6 μήνες έδινε φιλιά, τώρα που γύρισε πίσω από την χώρα της είπε στο γραφείο όχι φιλιά λόγο κορονωιου..!! Είναι πια για πολλες η δικαιολογία που βολεύει..
review reaction 1 Marquis_de_Sade, hornyasfuck, sescoulas
20 Ιουνίου, 2021
εγώ πιστευω ότι δεν ξέχασε να τα αφαίρεση ,το αφήνουν γιατι τους συμφέρει ,οποίον πιάσουν γι' αυτο στο τηλεφωνικο ραντεβου πρέπει να ξεκαθαρίζουν αυτα .
review reaction 1 hornyasfuck, Stavros(2)
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3