Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.0 2 10
Γενική βαθμολογία

3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καλησπέρα σε όλους!
Καταρχάς θέλω να ζητήσω συγνώμη από το συναγωνιστή από κάτω που δεν έγραψα κριτική Πέμπτη βράδυ γιατί έπεσα ξερός μετά από μια γεμάτη μέρα.

Σίγουρα όμως ΔΕΝ έπεσα ξερός μετά το μισάωρο ραντεβού με τη ντεμι.
Έστειλα μήνυμα τελευταία στιγμή για διαθεσιμότητα κοριτσιών και μέσα στις επιλογές ήταν κι αυτή. Είχα κάποιες αναστολές όταν τη είδα στις φωτογραφίες, δεν είχα δει παλιότερες κριτικές εδώ που είχε έρθει με άλλο γραφείο και την πάτησα ως αδιάβαστος.

Ανοίγει η πόρτα, μπαίνω βλέπω μια κοπέλα που θυμίζει τις σελφις της, τις επαγγελματικές ούτε κατά διάνοια και μεγάλη φαντασία ταυτόχρονα.

Αλλά ήταν σχετικά χαμογελαστή, ψηλή ντροπαλή και λιγομίλητη φορώντας μια ρόμπα μόνο και ξυπόλητη. Μπαίνω για ντους βγαίνω περιμένει στο κρεβάτι. Πλησιάζω, με κοίταζε.... Πάω να φιλήσω ίσα ίσα που άνοιγε στομα. Πάω να χουφτωσω βυζάκια, είχε ένα ύφος λες και κοιμάται. Γλύφω ρωγα σα να αποκρίνεται αλλά μόνο ηχητικά (όχι υπερβολικά όμως) κατεβαίνω κάτω μπας και πάρει μπρος απλώνεται σαν αστερίας και ακούγεται μόνο ένα ελαφρύ βογγητο.
Προσπαθώ λίγο ακόμα, πάω για δάκτυλο και πετάγεται πάνω... Πάντως μουνακι τελείως κλειστό. Βαρέθηκα λίγο, πάω δίπλα της και βάζω το χέρι της πάνω μου. Το έκανε σα να πιάνει ένα ποτήρι νερό, το βάζει στο στόμα, σχετικά μέτρια σε σχέση με όλη την πανωλεθρια, κάπως με σηκώνει και της κανω νόημα για σκουφί. Κοιτάζει ρολόι να δει αν έχουμε χρόνο (στο μισαωρο ραντεβού όλα αυτά). Το βάζει και αλοιφεται με τζελ και βάζει και σε μένα, μου κάνει νόημα για ιεραποστολικο.
Λέω αν είναι μια ψυχή να βγει ας βγει. Ανεβαίνω και μετά από λίγο κατέθεσα. Ντύσιμο κι εξαφανιζολ.

Μακριά από αστερίες φέτος ΥΓ αν μπορούσα θα έβαζα χαμηλότερη βαθμολογία σε όλα πλην σώματος.

Καλά Ν περνάτε

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 17, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
gy13
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, piko, Constantinos27 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουνίου, 2021
Καλημέρα και καλό τριήμερο Καταρχήν σε ευχαριστω πολύ για το χρόνο που αφιέρωσες να γράψεις τη κριτική ..Κριμα που δε πρόλαβες να την ανεβάσεις γρηγοροτερα. Θα είχε γλιτώσει χρήματα ο mamasan και ίσως και άλλοι που βαριούνται να γράψουν. Εγώ μόλις τρώω τα παλτά γράφω αμέσως .Αν περάσω καλά, γράφω επισης ώστε να βοηθάω συναγωνιστές .Πέρα από τη κριτική καλό θα είναι να ενημερώνουμε και το γραφείο για να μη φέρνουν πάλι τα παλτά .
review reaction 1 hornyasfuck, gpd
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1