Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.0 2 10
Γενική βαθμολογία

2.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Μετα απο αρκετο καιρο απουσιας απο το αθλημα, ο γερολυκος ενοιωσε την αναγκη για φρεσκια κοκκινοσκουφιτσα..
Αχ αυτα τα comeback !! δεν υπαρχει μια φορα που να μην εχω πεσει σε φολα τη σε τετοιου ειδους "πρωτη" φορα..
Ξυρισμα επιμελεστατο, μπανιο, παρφουμαρισμα, δοντια .. ολα στην εντελεια για τη .. μεγαλη στιγμη

Οταν αντικρυσα το κοριτσι, ειπα μεσα μου μπραβο που επεστρεψες .. ηταν αυτο που ηθελα, ψηλο στο 1.75 περιπου, αρκετα αδυνατη, αβαφτη, απλα ντυμενη ..γενικα μπεμπε φυσιογνωμια, ενα μωρο για ξεκοκαλισμα! .. βεβαια ειδα και το υφος το "αντε ελα κ συ τωρα", και το μετεφρασα σε αμηχανια..
της μιλησα γλυκα ευγενικα, κατσαμε και προσπαθησα να σπασω τον παγο για κανα 5λεπτο, ειπαμε και χωρατα και γελασε ... δεν εννοιωσα οτι τα καταφερνα και μπηκαν οι πρωτες "ιδεες" για φολα... (situation reversible)

.. αρχιζω απαλα χαδια στα μαλια, φιλακια τρυφερα πανω στα χειλια... σφιγμοι 50 αμετακινητα

... κι αλλες "ιδεες"
... γδυσιμο σιγανο, με ομιλια και απαλα φιλακια .. το βλεμα χαμενο .. παω για φρεσκαρισμα λεει.. (situation still reversible)
...αρχιζει αυτο το γαμω ενστικτο να μου λεει παρατα την, ειναι ψοφαλογο, θα παει ετσι μεχρι τελους

βγαινει μετα απο 10 λεπτα, και ειμαστε ηδη στο 25΄ .. ενταξει λεω, ασε τα επη, θα ριξεις ενα και καλο δε πειραζει..
πεφτει η πετσετα.. το σωμα πλαδαρο για την ηλικια, δε πρεπει να εχει κανει καμια γυμανστικη ποτε.. βυζι φυσικο 2αρι αλλα οχι με αχλαδωτο σχημα , προς το αναγεννησιακο

ξαπλωνουμε! .. ε και! ?
..λεω εδω που φτασαμε κατσε να κανω ερευνα απαθειας.. της παιρνω το χερι το βαζω πανω στο στηθος μου.. 5 λεπτα χαδια της στον ανω κορμο (κατω τζιζ!)
(situation still reversible) και το ενστικτο να φωναζει ΦΥΓΕ!
της παιρνω το χερι το βαζω πανω στο οργανο ..ιδιο τεμπο, ιδιο χαδι .. εεε, εννοω χαλι
.. και βαζω τα ρεστα μου στο γλυφομουνι, και ... χανω και τα ρεστα και οποιο δικαιωμα στα 140 που τιμαται η δεσποινις
να κατεβαζει ποδια κατω να χρειαζομαι γλωσσα χαμαιλεοντα για να φτασω τη κλειτοριδα της... NO HANDS! ακουγεται να λεει σχεδον φωναχτα, απαλασσοντας με απο τυψεις νεκροφιλιας..
ειμαστε στο 35' ..
σηκωνομαι και της τον ακουμπαω στο στομα.. το ανοιγει και αρχιζει τη πιπα των 5 εκατοστων μονοπαλινδρομικη με χερι .. ευτυχως διενυα την 15η μερα απο τη τελευταια εκσπερματιση και .. μου σηκωθηκε σε σημειο να μπορω να τελεσω πραξη.
...μη σε νοιαζει, σκεψου τα μπουρδελα που πηγαινες στα 15 λεω .. μοναδικος στοχος ... τρομπαρισμα να χυσω

εεεευκολο το χεις ;;;

αν ειχε εδω βαθμολογια για τεχνικες και αποτελεσματικοτητα αποφυγης, θα βαζα στεγνο 10αρι
μιλαμε μπραβο στη κλεφτρα !.. τα ποδια κολημμενα στο στρωμα να μη μπαινει μεσα ουτε ο μισος ... τη γυριζω πισοκολητα, να παιρνει γωνια προς τα μπρος, να τη τραβαω με βια απ τα χερουλια και να ξαναγερνει στο σπρωξε... τα 18 εκατοστα μου σχεδον εβγαιναν εξω... δεν εβρισκε ο πουτσος μου traction με τη καμια... να ψαχνω κατι, να γινει τριβη να ερθει το πολυποθητο τελος
... πρεπει να αλλαξα 5 στασεις... με ειχε σε ολες! .. (και φυσικα τα ποδια στον αερα dont like, I hurt) ...
Τελικα ΔΕΝ !

οταν εμεινα μονος, μου πηρε 10 λεπτα να συνειδητοποιησω ποσες ευκαιριες ειχα να μη ζησω αυτη τη παρακμη..

και ομως ειμαι εδω κ γραφω για να εμπεδωσω : ΟΤΑΝ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ Φ Ε Υ Γ Ο Υ Μ Ε !

και σεις .. καντε μου αυτη τη χαρη, φυγετε και σωστε οχι μονο τα λεφτα σας αλλα πανω απ ολα τη ψυχικη σας ισοροπια!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
mamasan
Ανώτερος
56
Πόντοι:
8.395
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 HoneyVoskos, TOMCRUISE, piko και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουνίου, 2021
Έσωσες κοσμακη...εύγε !
Να δω πόσοι τώρα καλοθελητες θα την κλείσουν και θα περάσουν τέλεια όπως λένε όλοι τους, κ θα βγεις κ ελλατωματικος και από πάνω !!!
Με 140, ψευτοΔονΖουαν γίνονται πολλοί....
Επειδή επιλέγει αυτή κ μόνο με ποιον γουστάρει να πηδηχτει....
Μας δουλεύουν όλοι....
Αλλά πιο πολύ απ'όλους τα γραφεία....
Είναι δουλειά σου κυρία μου να προσφέρεις υπηρεσίες αυτού του είδους, όχι καύλα και ταπεραμεντο σου .....
Μαύρο.....
Κ σ' αυτήν αλλά και στο γραφείο που οπωσδήποτε θα βρει ψευτοδικαιολογιες για τα λεφτά που σου κλέψανε....
Γιατί σ'έκλεψαν μεγάλε....κ οι δύο τους....
Αυτό έχω να πω....
review reaction 1 TOMCRUISE, Constantinos27, kaavlas και 2 άλλα μέλη
19 Ιουνίου, 2021
Συνάδελφε σε ευχαριστω που μοιράστηκε μαζί μας την απάτη ,όποτε γλιτώνεις κάποιους από εμάς. Να ξέρεις ότι υπάρχουν και χειρότερα όπως έτυχε σε εμένα : https://www.bourdela.com/callgirl-agencies/discussions/review?id=84467
Η κοπέλα δεν ήρθε τρεις φορές και πλήρωσα ταξί ξενοδοχείο .Τουλαχιστον εσυ έπιασες/ πηδήξες και λίγο φρέσκο πράγμα .Τη κριτική σου αυτή ελπίζω να τη διαβάσει ο Τεντεν 956 που μου είπε ότι με 160 σε CG θα μου έκανε παπάδες . Κάποια πράγματα είναι θέμα χημείας και θέμα τύχης .Με 160 μπορεί να περάσεις καλά η και το αντίθετο ,αλλά και με 80 μπορεί να περάσεις καλά η και το αντίθετο.Βεβαια υπάρχουν και τα στανταρακια ,αλλά εγώ βαριέμαι να πηδάω την ίδια κοπέλα .
review reaction 1 hornyasfuck
19 Ιουνίου, 2021
Τα λες πολύ σωστά και όπως είναι!!! Λες και το κάνουν τσάμπα ρεεε!! Αν δεν μπορούν τον πουλο στο γύφτο χωριό τους στην Ρωσία!!!! Πάρε τηλέφωνο το γραφείο και πεστα όπως τα έγραψες!! Τι να πω... Αυτή σε λίγο θα πει ότι την βιασες κιόλας.. ??
review reaction 1 review reaction 3 TOMCRUISE, kaavlas, hornyasfuck
19 Ιουνίου, 2021
μου την σπανε τετοιες συμπεριφορες απο εσκορτς
το εχω ζησει κι εγω
μια μικρη ενσταση στη κριτικη σου μονο
λες μωρο για ξεκοκκαλισμα κτλ αλλα προσωπο και σωμα εβαλες 5αρια
καταλαβαινω βεβαια την ηττα και το δικαιολογω
G
geroksouras
review reaction 1 TOMCRUISE, kaavlas, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
19 Ιουνίου, 2021
επρεπε να την εχεις στειλει στα τσακιδια απο το πρωτο 15λεπτο