Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 9 10
Call-Girls 17766
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Την Kyra την επέλεξα με βάση τις φωτογραφίες στο site του πρακτορείου, και πραγματικά το θέαμα που αντίκρισα όταν μου άνοιξε την πόρτα του δωματίου της, με ενθουσίασε όσο λίγες φορές στη μέχρι τώρα σταδιοδρομία μου. Ψηλή, λεπτή με ενδιαφέρον πρόσωπο και αέρινο παράστημα και κινήσεις, δέρμα λευκό, μεταξένιο και άσπιλο, το μάλλον μικρό στήθος και το κωλαράκι της πραγματικά ποιήματα.
Δυστυχώς όμως αυτό που φαινόταν ότι θα εξελιχθεί σε ένα αξιομνημόνευτο ραντεβού, αποδείχθηκε μια οικτρή απογοήτευση. Το πρώτο φάουλ ήταν δικό μου που προσήλθα στο ραντεβού με 10 λεπτά καθυστέρηση λόγω κίνησης, κάτι που πρακτικά εξαφάνιζε τη δυνατότητα για δεύτερο γύρο. Τα υπόλοιπα όμως ήταν δικά της και “σήκωναν” κίτρινες και κόκκινες κάρτες. Τα αγγλικά της είναι ικανοποιητικά και έχει την τάση να φλυαρεί, αλλά ο πάγος μεταξύ μας δεν έσπασε ποτέ. Μπήκα για ντους και βγαίνοντας την βρήκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι φορώντας ακόμα το όμορφο φόρεμα της. Όταν ξάπλωσα δίπλα της, με έκπληξη την είδα να σηκώνεται και να παίρνει ένα iQos, χωρίς καν να σκεφτεί να με ρωτήσει και άρχισε τις τετριμμένες φλυαρίες περί ζωδίων και πόσο τη βοηθούν στη δουλειά της γιατί καταλαβαίνει τι θέλει ο παρτενέρ της. Καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι συναθλητές θα φρόντιζαν να τη βάλουν στη θέση της και να της δώσουν να καταλάβει για ποιο λόγο την επισκέφτηκαν. Προσωπικά όμως πηγαίνω σε ένα ραντεβού για να χαλαρώσω και να απολαύσω και όχι για να τσιτώσω και να τσακωθώ. Για να μη τα πολυλογώ, τη δική μου στοματική περιποίηση, με την οποία ξεκίνησα με δική μου πρωτοβουλία τον ενεργό χρόνο της συνάντησης, ουδέποτε την ανταπέδωσε, στο κυρίως έργο απέφευγε τη βαθιά διείσδυση με τρόπο επίμονο και σπαστικό, όπως και το πλησίασμα των προσώπων μας (φιλί ούτε για δείγμα, πουθενά! Φαντάζομαι λόγω κορονοϊού, γιατί εγώ στα ραντεβού χρησιμοποιώ στοματικό διάλυμα), ενώ αντίθετα διαπίστωσα -με εύλογο αποτροπιασμό- ότι η καθαριότητα της πίσω πόρτας της δεν ήταν αυτή που έπρεπε (διευκρινίζω ότι ούτε πήρα τη συγκεκριμένη “είσοδο”, ούτε νομίζω ότι προσφέρεται ως υπηρεσία). Το τέλος ήλθε κακήν - κακώς και με κάτι περισσότερο από 15 λεπτά υπολειπόμενο χρόνο, απλώς έκανα ντους, ντύθηκα και έφυγα, έχοντας υποστεί μία ξεκάθαρη ήττα. Τι να κάνουμε, τα έχει αυτά το άθλημα…
Το ρεζουμέ είναι ότι η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, αλλά, τουλάχιστον στη δική μας συνάντηση, ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η μεγάλη διαφορά αυτού που αντιμετώπισα εγώ σε σχέση με ό,τι είχα διαβάσει στις προηγούμενες κριτικές. Ίσως χρειάζεται ειδικό χειρισμό, αλλά, όπως είπα, εγώ δεν μπαίνω σε τέτοια τριπάκια. Αν δεν ξέρει εκείνη να κάνει καλά τη δουλειά της, δεν θα της την δείξω εγώ, απλά δεν ξαναψωνίζω και γράφω τούτες εδώ τις αράδες, για να μη πηγαίνουν ανυποψίαστοι οι επόμενοι.
Αυτά και εις άλλα με υγεία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
SinBarr
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
197
Πόντοι:
5.775
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, TOMCRUISE, Yatoputso και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού