Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 5 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
2 λογια λοιπον για την "Χαρα". Την εχω συναντησει 2-3 φορες και ο κυκλος εκλεισε θεωρω. Το γραφειο εξυπηρετικοτατο και ευγενικο. Η Χαρα λοιπον ειναι μια γυναικα ψυχωμενη με την γυμναστικη και φαινεται. Εχει κορμαρα, το δειχνει και το χαιρεται. Στο προσωπο ομως το εχει παρακανει με τις πλαστικες σε σημειο πλεον σε καποιους να φανει αντιαισθητικο. Στα του ζουμιου, εχει μια δοση υπερβολης. Τυπου "τι πουτσαρας εισαι εσυ", "δεν εχω ξαναδει τετοιο καυλι" και το καλυτερο που παιζει να το εχει πει ΣΕ ΟΛΟΥΣ " εσενα θα σε φωναζω τσουτσουνανθρωπο". Ειπαμε, οκ...να μας ανεβαζεται λιγο το ηθικο ρε κοριτσια. αλλα νταξ. να υπαρχει και ενα μετρο. Το τσιμπουκι της πολυ καλο, δουλεμενο. Και με τετοια χειλη, νομιζεις οτι θα σου ρουφηξει και την ψυχη μαζι. Στο παρασυνθημα τωρα, η Χαρα πρεπει να εχει μαθει απο τον Ροναλντινιο στα ντουζενια του. Τετοια προσποιηση ρε παιδες. Αλλα οκ, σε καποιους αρεσει, σε καποιους οχι. Γουστα ειναι αυτα και δεν κατηγορω κανεναν.
Ειναι καθαρη για οποιον αναρωτιεται με ντουζακι σε αρχη, μεση και τελος. το προβληματακι ειναι πως αν της δωσεις αερα, ετοιμασου να λυσεις το κυπριακο και το υπαρξιακο της παρα να γαμησεις...

Αυτα απο εμενα χωρις να σημαινει οτι ισχυουν τα ιδια για ολους... Καλα να γαματε και να περνατε ακομα καλυτερα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
nikolinho
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Constantinos27, chris1955, Antonis_Greece4 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουνίου, 2021
Επικό το σχόλιο περί προσποίησης. Εμένα την ώρα που την γαμούσα στην στάση Καμμένος, είχε πετάξει την θεϊκή ατάκα "μα καλά πόσο ακόμη θα μεγαλώσει αυτό το καυλί, από το στόμα θα μου βγει". Πέθανα στο γέλιο και εννοείται μου έπεσε!
review reaction 3 Inf0, feragamo, xagnostos2006
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1