Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 2 10
Call-Girls
5230
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μιας κ το γραφείο αποφάσισε να φέρει νέα πρωτοεμφανιζόμενα κορίτσια ( ο λόγος για τη Ζάρα κ Αλίνα ) είπα να πάω να δω ! ( Φέρτε εδώ πάνω κ αλλά κορίτσια ,κ όχι ότι περισσεύει απ' την Αθήνα ,κ όχι τις ίδιες κ τις ίδιες, έλεος !)
Διαθέσιμη η Ζάρα εκείνη την ώρα ! Ανεβαίνω πάνω, πρώτη εντύπωση... Αν την έβλεπα έξω ,ίσως να μην καταλάβαινα ότι είναι η ίδια που απεικονίζεται στις φωτογραφίες ( η αλήθεια είναι ότι την περίμενα λίγο ...διαφορετική )
Ενιγουεις , η κοπέλα από κοντά είναι γλυκά κ συμπαθητική ,με πιασίματα στα σωστά σημεία :smiling-face-with-heart-eyes:
θα αρχίσω πρώτα απο τα αρνητικά , πολύ σκοτάδι στο δωμάτιο ,ακαταστασία κ πιάτα αφημένα πάνω στο τραπέζι
Δεν φιλάει ,κ δεν αφήνει δάκτυλα ..
Δεν σε κοιτάει κατάματα κ συνεχώς έκρυβε το πρόσωπο της βάζοντας τα μαλλιά μπροστά wtf
Εννοώ στα θετικά ...
είναι καυλιάρα κ υγραίνεται εύκολα , η γλώσσα του σώματος έλεγε αλλά κ αυτή αλλά , με μπέρδεψε λίγο , εξίσου κ ο τίτλος ! Εννοώ το γουσταρε, προσπαθούσε να μη το δείξει( συνήθως γίνετε το αντίθετο )
Πίπα πολύ δυνατή κ στο σεξ το ίδιο,το ζούσε κ με πολύ καλή συμετοχή
Δεν ξέρω αν θα τη ξαναβλεπα! πάντως φεύγοντας από κει ,αυτό που μου έμεινε ήταν ότι πέρασα ένα έντονο μισάωρο κ δεν ένιωσα ότι ήταν χάσιμο χρόνου κ χρημάτων ! Αυτά από μένα σύντροφοι , ελπίζω να βοήθησα
Διαθέσιμη η Ζάρα εκείνη την ώρα ! Ανεβαίνω πάνω, πρώτη εντύπωση... Αν την έβλεπα έξω ,ίσως να μην καταλάβαινα ότι είναι η ίδια που απεικονίζεται στις φωτογραφίες ( η αλήθεια είναι ότι την περίμενα λίγο ...διαφορετική )
Ενιγουεις , η κοπέλα από κοντά είναι γλυκά κ συμπαθητική ,με πιασίματα στα σωστά σημεία :smiling-face-with-heart-eyes:
θα αρχίσω πρώτα απο τα αρνητικά , πολύ σκοτάδι στο δωμάτιο ,ακαταστασία κ πιάτα αφημένα πάνω στο τραπέζι
Δεν φιλάει ,κ δεν αφήνει δάκτυλα ..
Δεν σε κοιτάει κατάματα κ συνεχώς έκρυβε το πρόσωπο της βάζοντας τα μαλλιά μπροστά wtf
Εννοώ στα θετικά ...
είναι καυλιάρα κ υγραίνεται εύκολα , η γλώσσα του σώματος έλεγε αλλά κ αυτή αλλά , με μπέρδεψε λίγο , εξίσου κ ο τίτλος ! Εννοώ το γουσταρε, προσπαθούσε να μη το δείξει( συνήθως γίνετε το αντίθετο )
Πίπα πολύ δυνατή κ στο σεξ το ίδιο,το ζούσε κ με πολύ καλή συμετοχή
Δεν ξέρω αν θα τη ξαναβλεπα! πάντως φεύγοντας από κει ,αυτό που μου έμεινε ήταν ότι πέρασα ένα έντονο μισάωρο κ δεν ένιωσα ότι ήταν χάσιμο χρόνου κ χρημάτων ! Αυτά από μένα σύντροφοι , ελπίζω να βοήθησα
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 14, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού