Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 6 10
Call-Girls 16216
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Έφαγα πόρτα στις άλλες επιλογές που είχα στο μυαλό μου οπότε έκλεισα Lada 1 ώρα incall.

Από κοντά μου άρεσε πιο πολύ από τις φωτό. Η φάτσα είναι λίγο άνω του μετρίου αλλά βγάζει μια προστυχιά που μου άρεσε πολύ. Σώμα 8 άρι άνετα . Αγγλικά μέτρια προς άθλια άλλα κλαιν.

Cool τυπάκι. Ρίξαμε τρελό γέλιο με τα σχόλιά μου για την ποντικότρυπα που είχε σαν δωμάτιο και το κουτί που ονομάζει το ξενοδοχείο μπάνιο. Αν είστε κλειστοφοβικός κάντε ντουζ στο σπίτι σας.

Φιλάει γαμάτα, δάχτυλο δεν με άφησε να βάλω στην αρχή και ξεκινάει μια πίπα αρκετά καλή αλλά τίποτα το συγκλονιστικό. Εκεί στα 4 που με πίπωνε ξεκίνησα να την χαϊδεύω στο μουνί, υγράνθηκε κατευθείαν και τσουπ πηρέ το δάχτυλο το οποίο κολυμπούσε μέσα την καθ όλη σχεδόν τη διάρκεια της πίπας.

Τζελ εννοείται πως δεν χρησιμοποίησε. Ο πρώτος γύρος διήρκησε 15 λεπτά. Doggy και μετά χύνω στο ιεραποστολικό. Στόχευα τις βυζάρες τις (είχε κάτσει πλάτη στον τοίχο και τα περίμενε) άλλα πήρε και πρόσωπο και τοίχο πίσω από το κρεβάτι. Με κοιτάει και σκάει στο γέλιο. Down to earth το κορίτσι.

Ξεκινάει ένα μασάζ όπου μου έλεγε για τη ζωή της, τι θέλει να κάνει και γενικά αρκετά προσωπικές λεπτομέρειες. Πολύ φιλική η φάση. Μου λέει πάμε για δεύτερο γύρο? Της λέω πάμε αν και δεν το βλέπω.

Εκεί το πήρε πατριωτικά. Ξεκινάει μια πίπα φουλ επιθετική φτυσίματα, deep, έβαλε και ισπανικό, κοπάνημα του πούτσου στα βυζιά στη φάτσα, λάδια…χαμός. Και μου τον κάνει η μαστόρισσα κάγκελο. Λίγο πριν χύσω με την πίπα της λέω κονδομ και την περνώ για κανά 5λεπτο στα 4 όπου και γέμισα το λάστιχο με τα παιδιά μου.

Μου λέει «είδες…μπορούσες». Δεν βλέπω της λέω τυφλώθηκα. Γελάμε, φιλιώμαστε ντύνομαι, και φεύγω.

Γαμάτα πέρασα, δεν κλέβει χρόνο, δεν είναι μη μου άπτου, έχει χιούμορ, δεν μασάει, προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 03, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
18
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Weruloa, GALLAS, THV και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουνίου, 2021
Ρε φίλε πως ρίξατε γέλιο αφού δεν καταλαβαίνει Αγγλικά;;;
06 Ιουνίου, 2021
Το your room is shit and your bathroom is bigger shit το καταλαβαίνει. Τώρα χιούμορ επιπέδου Pythons μάλλον θα πάει χαμένο.
review reaction 3 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2