Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 23 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συνάντηση με την κορασίδα στα μέσα Μαΐου, μετά από εύκολη συνεννόηση με το γραφείο. Μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή και ευδιάθετη, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο στο πλάι, μαύρα πέδιλα με μακριά κορδόνια που δενόντουσαν ψιλά στο πόδι και κόκκινο σακάκι. Ωραία εικόνα. Ζήτησε τα λεφτά, έβαλε μουσική της επιλογής της (δεν μου άρεσε) και πήγε για φρεσκάρισμα. Βγήκε φορώντας μαύρα δαντελωτά εσώρουχα. Το σώμα της είχε κάποια χαλάρωση (όπως φαίνεται και στις φωτό) αλλά δεν με χάλασε από τη στιγμή που δεν είχε περιττά κιλάκια. Ήρθε στο κρεβάτι και με το που πάω να την πιάσω, μου βγάζει να χέρια γιατί ήταν κρύα. Αλήθεια? Μέσα Μαΐου? Δηλαδή αν ήταν Φεβρουάριος? Τέλος πάντων τα τρίβω και αρχίζουν φιλιά και χάδια. Όταν πήγαινα να βάλω γλώσσα τραβιόταν και από ένα σημείο και μετά της έπιανα το κεφάλι για να μη φεύγει. Κωλοσκάμπιλα γουστάρει φούλ, σε σημείο να πιάνει το χέρι μου και να χτυπάει τον κώλο της. Ήρθε η ώρα να βγάλει τα εσώρουχα και καλύτερα να μην ερχόταν. Το στήθος της πεσμένο στη φασολάδα και νερουλιασμένο. Αμέσως κατάλαβα ότι έχει γεννήσει. Σοκ με το θέαμα. Τι και αν προσπαθούσε να βάλει τα χέρια μου στο στήθος της, τι και αν προσπαθούσε να με βάλει να της το γλύψω. Εγώ δεν. Μετά από λίγο αρχίζει μια πολύ καλή πίπα με φτυσίματα και προσπάθεια για deepthroat. Σειρά μου για περιποίηση όπου κάποια στιγμή φέρνει το χέρι μου στο στόμα της, γλύφει 2 δάχτυλα και τα χώνει βαθιά στο αιδοίο της (ωραίο και πεντακάθαρο).Γενικά δεν αφήνει δαχτύλιασμα. Πέρασμα σκούφου και σεξ σε διάφορες στάσεις με πολύ καλή συμμετοχή από μεριάς της.Τέλος πρώτου γύρου. Μπήκαμε για μπάνιο μαζί. Στο social μια χαρά, μιλάει Αγγλικά. Αρχίζει ο δεύτερος γύρος όπως ο πρώτος, μόνο που από την μεριά της τα φιλιά έγιναν δαγκώματα σε σημείο να κοιτάω μήπως μάτωσα.Γούσταρε με τα κωλοσκάμπιλα και αγρίεψε από την καύλα. Αγριόγατα όπως έγραψε και ένας συνάδελφος. Πέρασμα σκούφου και ξεκινάμε στα 4 όπου λίγο ότι είχα ένα 24ωρο άυπνος, λίγο η ξενέρα με το στήθος της δεν είχαμε πυροτεχνήματα. Δεν μπορούσα. Οπότε το υπόλοιπο της ώρας πέρασε με κουβέντα. Ντύθηκε, βάφτηκε και έφυγε για το επόμενο ραντεβού.

Υ.Γ 1 : Αν μου επέτρεπε το σύστημα θα έβαζα παραπάνω στο πρόσωπο και την επικοινωνία. Για τα γούστα μου έχει πανέμορφο πρόσωπο.
Υ.Γ 2: Ως βυζολάγνος πιστεύω ότι επιβάλετε στην περίπτωσή της (εξ ου και ο τίτλος) να διορθώσει το στήθος της. Είμαι 100% υπέρ του φυσικού στήθους αλλά αφού είναι σε αυτή την κατάσταση και κάνει αυτή τη δουλειά, καλύτερα σιλικόνη. Άποψή μου.
Υ.Γ 3: Στη διάθεση 5 γιατί όταν ο δεύτερος γύρος δεν ολοκληρώθηκε δεν έκανε τίποτα, αν και είχαμε χρόνο, για να το αντιστρέψει. Την παρά μικρή προσπάθεια. Απλά ξάπλωσε δίπλα και άρχισε την κουβέντα για να περάσει η ώρα. Για μένα μεγάλο φάουλ.
Υ.Γ 4: Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική.
Υ.Γ 5: Ίσως να την ξανά έβλεπα με την προϋπόθεση ότι θα φτιάξει το στήθος της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 18, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.448
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, koukoskoukou, THV και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού