Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 21 10
Call-Girls 38215
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση σε ξενοδοχείο απογευματινή ώρα, στα νότια. Ο σκύλος, μετά από ένα αποτυχημένο μασάζ, ήθελε να φάει. Τα τακούνια της Άμπυ ήχησαν στον διάδρομο, ήδη μύριζα το αρώμά της στον χώρο. Την έχω πάρει αρκετές φορές σκέφτηκα. Ίσως περισσότερες από όσες πρέπει.

Έφτασε στην ώρα της, με ένα φόρεμα που άφηνε το στήθος της να γλιστράει, να τρέχει. Με κατάλαβε, γέλασε και με φίλησε βαθειά στο στόμα. Αφού έκανε το ντουζάκι της ήρθε στο κρεβάτι.

Η κοπέλα έχει ωραίο φυσικό στήθος με τεράστιες ρώγες. Ίσως οι πιο μεγάλες που έχω πιπιλίσει. Τις σκέφτομαι συχνά. Οι ρώγες της τελικά είναι οι αγαπημένες μου. Ο κώλος της στητός, πέτρα, ξεκάθαρα αφρικανικής καταγωγής. Ελάχιστες ραγάδες και λίγη χαλάρωση στην κοιλιά, που δεν υπήρχε παλιά. Το ιδιότροπο σκυλίσιο μάτι μου δεν ενοχλήθηκε.

Φιλάει βαθιά με γλώσσα, πολύ ερωτικά. Η φωνή της είναι ζέστη, αργή. Μοιάζει η συναναστροφή μαζί της, σκηνή από την «Βάρδια» του Καββαδία.

Κατά την διάρκεια του αγώνα δέχεται δάχτυλα και υγραίνεται πολύ. Αν τη «βρίσκει» με τον παρτενέρ είναι απίστευτο το ποσό υγρή γίνεται. Η πίπα της είναι βαθιά και έχει τον ρυθμό που πρέπει, ωστόσο θα προτιμούσα λιγότερο σάλιο. Στο γαμήσι δέχεται πολύ ευχάριστα την εναλλαγή στάσεων και δεν αρνείται την πλήρη διείσδυση. Το τελείωμα ήρθε και τις δυο φορές στο σώμα της.

Το μόνο που θα άλλαζα είναι ότι θα ήθελα να δέχεται, έστω σαν έξτρα, τελείωμα στο στόμα ή στο πρόσωπο.

Εν κατακλείδι, η Άμπυ είναι γεννημένη για να τη χαϊδεύεις και να ερωτοτροπείς μαζί της. Θέλει να ευχαριστήσει τον παρτενέρ της, είναι καθαρή και τίμια στη συμπεριφορά της. Δεν κλέβει χρόνο, ακόμα και με την άνεση που έχει μαζί μου, μετά από αρκετά ραντεβού. Με το γραφείο είχα άριστη συνεννόηση, όπως πάντα.

Έφυγε με τον ίδιο τρόπο που ήρθε, φυλώντας με βαθιά. Παράγγειλα μια μπίρα και αποφάσισα να μείνω λίγο ακόμα στο δωμάτιο. Άνοιξα τις κουρτίνες και γύρεψα τον ήλιο. Δεν είχα και τίποτε άλλο να κάνω. Αδέσποτος στον χρόνο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
21 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
9.448
Πόντοι:
6.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Poetjokey, George_1969, rodriguez65 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού