Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 4 10
Call-Girls
21356
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Κοριτσαρος ! Θα την συναντήσω ! ήταν η πρώτη σκέψη που έκανα όταν είδα τις φωτογραφίες της.
Σήμερα ήταν η τυχερή της μέρα.
Η συνάντηση έγινε στο δωμάτιο της και το ραντεβού το είχα κλείσει από την προηγούμενη όπως συνηθίζω.
Νομίζω είναι λίγο πάνω από 1.70
Ωραίο κορμί καλοσχηματισμένο, στήθος σιλικόνης που αν και δεν είμαι fan , έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, η αίσθηση είναι ωραία.
Όμορφη βελούδινη επιδερμίδα.
Πρόσωπο όμορφο με πράσινα μάτια και ωραία χείλη.
Στο πρόσωπο θα βάλω 7. Στο κορμί 8.
Αρκετά καλά Αγγλικά και άνετη στην επικοινωνία. Ευγενική.
Μπήκα για μπάνιο και μόλις βγήκα ήρθε αμέσως στην αγκαλιά μου και αρχίσαμε τα φιλιά.
Όλη η συνάντηση έγινε σε GFE ρυθμούς. Ίσως το πιο GFE ραντεβού μου. Προτίμησα να την απολαύσω σε χαλαρούς ρυθμούς και το κορίτσι νομίζω αυτό επιδίωκε.
Είχε πολύ καλή συμμετοχή, με πολλές εναλλαγές στάσεων, εναλλαγές στο ρυθμό, φωνές και αμέτρητα γλωσσοφιλα. Δεν ξέρω αν το ζούσε ή αν υποκρινόταν αλλά την ένιωθα εκεί και μου άρεσε πολύ.
Παίχτηκε ένας γύρος με διάρκεια και στα τελευταία 15 λεπτά που μας είχαν μείνει, είχε χωθεί στην αγκαλιά μου και μου χάριζε τα χάδια της και τα φιλιά τής απλόχερα.
Γλυκό κορίτσι, έχει μια ξεχωριστή ποιότητα, σαν την σοκολάτα Βελγίου.
Θα ήθελα να την συναντήσω ξανά.
Thank you Natalie !
Υ.Γ.
Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που είναι backstage στο Glamour για την άριστη επικοινωνία και οργάνωση.
THX Glamour !
Σήμερα ήταν η τυχερή της μέρα.
Η συνάντηση έγινε στο δωμάτιο της και το ραντεβού το είχα κλείσει από την προηγούμενη όπως συνηθίζω.
Νομίζω είναι λίγο πάνω από 1.70
Ωραίο κορμί καλοσχηματισμένο, στήθος σιλικόνης που αν και δεν είμαι fan , έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, η αίσθηση είναι ωραία.
Όμορφη βελούδινη επιδερμίδα.
Πρόσωπο όμορφο με πράσινα μάτια και ωραία χείλη.
Στο πρόσωπο θα βάλω 7. Στο κορμί 8.
Αρκετά καλά Αγγλικά και άνετη στην επικοινωνία. Ευγενική.
Μπήκα για μπάνιο και μόλις βγήκα ήρθε αμέσως στην αγκαλιά μου και αρχίσαμε τα φιλιά.
Όλη η συνάντηση έγινε σε GFE ρυθμούς. Ίσως το πιο GFE ραντεβού μου. Προτίμησα να την απολαύσω σε χαλαρούς ρυθμούς και το κορίτσι νομίζω αυτό επιδίωκε.
Είχε πολύ καλή συμμετοχή, με πολλές εναλλαγές στάσεων, εναλλαγές στο ρυθμό, φωνές και αμέτρητα γλωσσοφιλα. Δεν ξέρω αν το ζούσε ή αν υποκρινόταν αλλά την ένιωθα εκεί και μου άρεσε πολύ.
Παίχτηκε ένας γύρος με διάρκεια και στα τελευταία 15 λεπτά που μας είχαν μείνει, είχε χωθεί στην αγκαλιά μου και μου χάριζε τα χάδια της και τα φιλιά τής απλόχερα.
Γλυκό κορίτσι, έχει μια ξεχωριστή ποιότητα, σαν την σοκολάτα Βελγίου.
Θα ήθελα να την συναντήσω ξανά.
Thank you Natalie !
Υ.Γ.
Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που είναι backstage στο Glamour για την άριστη επικοινωνία και οργάνωση.
THX Glamour !
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 02, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2021
μου αρεσε το " σημερα ηταν η τυχερη ΤΗΣ μερα " ...εισαι μερακλης
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 204103
17 Ιουνίου, 2021
Παει σταματησε το κοριτσι! Οσοι προλαβαν προλαβαν.
L
LandBill
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2