Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 10 10
Call-Girls
25672
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
...γρήγορη συννενόηση με το γραφείο...και νωρίς το μεσημέρι ήρθε το κορίτσι στον Billy...
...δεύτερη μέρα στην Ελλάδα...ξεκούραστη...
...πολύ θετική πρώτη αντίδραση κατά την είσοδο...
...χαμόγελο...αέρινες κινήσεις...δεν υπήρχε καν πάγος για να τον σπάσεις...
...με τσίτωσε όταν ζήτησε τα χρήματα πριν μπει στο μπάνιο για το τυπικό φρεσκάρισμα...αλλά δεν αντέδρασα...επειδή στα πλήκτρα του Glamour είχε βάρδια η Καίτη...και η Καίτη είναι πολύ ντόμπρα και ξηγημένη άμα σε ξέρει...
...πλήρωσα...και μπορεί τα χαμόγελα να συνέχισαν εκατέρωθεν...αλλά εξαιτίας της προπληρωμής άρχισα να νιώθω πως υπάρχει και ένας επαγγελματισμός...anyway...
...μιας που υπήρχε οικειότητα και χαμόγελα...αποφάσισα να την βουτήξω...και να μην την αφήσω να μπει για ένα ξέβγαλμα...(ήξερα ότι ήμουν πρώτο ραντεβού της ημέρας)...
...όμορφα φιλιά...παρόλο που τα χείλη της είναι πειραγμένα...
...συμμετέχει...ακολουθεί...αφήνεται...
...έδειξε να απολαμβάνει το στοματικό μου...ήταν καλή και στο στοματικό που έκανε σε μένα...
...λίγο πριν τελειώσω...την ρώτησα αν θέλει το extra για να τελειώσω στο στοματάκι της...την ενδιέφερε...δεν μου ζήτησε να την πληρώσω προκαταβολικά,για να την στείλω στον διάολο!...οπότε είχαμε happy end!!...
...δεύτερος γύρος δεν έπαιξε...για λόγους που έχω αναφέρει και στο παρελθόν...
...ικανοποιητικά αγγλικά...
...θα μείνει 3 βδομάδες...
...της αρέσουν τα επτάνησα,οπότε όποιος θέλει να την πάει προς τα εκεί...
...εγώ έχω κλείσει για Κρήτη φέτος...με πλασματάκι που δεν ζητάει τα χρήματα μπροστά...
...για όσους ξέρουν...το κορμί της Adele είναι όπως της Katrin από YourAngels...
...μικροκαμωμένο...με ωραίες γραμμές...ελαφρά γυμνασμένο...
...και μπορεί να μην έχει την τρέλα της Katrin...αλλά περνάς καλά...
...μερικοί μπορεί να περάσουν πολύ καλά...
...δεύτερη μέρα στην Ελλάδα...ξεκούραστη...
...πολύ θετική πρώτη αντίδραση κατά την είσοδο...
...χαμόγελο...αέρινες κινήσεις...δεν υπήρχε καν πάγος για να τον σπάσεις...
...με τσίτωσε όταν ζήτησε τα χρήματα πριν μπει στο μπάνιο για το τυπικό φρεσκάρισμα...αλλά δεν αντέδρασα...επειδή στα πλήκτρα του Glamour είχε βάρδια η Καίτη...και η Καίτη είναι πολύ ντόμπρα και ξηγημένη άμα σε ξέρει...
...πλήρωσα...και μπορεί τα χαμόγελα να συνέχισαν εκατέρωθεν...αλλά εξαιτίας της προπληρωμής άρχισα να νιώθω πως υπάρχει και ένας επαγγελματισμός...anyway...
...μιας που υπήρχε οικειότητα και χαμόγελα...αποφάσισα να την βουτήξω...και να μην την αφήσω να μπει για ένα ξέβγαλμα...(ήξερα ότι ήμουν πρώτο ραντεβού της ημέρας)...
...όμορφα φιλιά...παρόλο που τα χείλη της είναι πειραγμένα...
...συμμετέχει...ακολουθεί...αφήνεται...
...έδειξε να απολαμβάνει το στοματικό μου...ήταν καλή και στο στοματικό που έκανε σε μένα...
...λίγο πριν τελειώσω...την ρώτησα αν θέλει το extra για να τελειώσω στο στοματάκι της...την ενδιέφερε...δεν μου ζήτησε να την πληρώσω προκαταβολικά,για να την στείλω στον διάολο!...οπότε είχαμε happy end!!...
...δεύτερος γύρος δεν έπαιξε...για λόγους που έχω αναφέρει και στο παρελθόν...
...ικανοποιητικά αγγλικά...
...θα μείνει 3 βδομάδες...
...της αρέσουν τα επτάνησα,οπότε όποιος θέλει να την πάει προς τα εκεί...
...εγώ έχω κλείσει για Κρήτη φέτος...με πλασματάκι που δεν ζητάει τα χρήματα μπροστά...
...για όσους ξέρουν...το κορμί της Adele είναι όπως της Katrin από YourAngels...
...μικροκαμωμένο...με ωραίες γραμμές...ελαφρά γυμνασμένο...
...και μπορεί να μην έχει την τρέλα της Katrin...αλλά περνάς καλά...
...μερικοί μπορεί να περάσουν πολύ καλά...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 30, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
WHATABOUTFUCK
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
μπαίνω για να μην γίνει κανένα τέτοιο σκηνικό και ξενερώσω΄...αφού θα τα δώσουμε που α
θα τα δώσουμε, και αν μπει και κάτι έξτρα το πληρώνω στο τέλος...Τώρα αν όλα πάνε στραβά και
την κάνουμε στο 10λεπτο, τι να πω..προφανώς θα τα ζητήσουμε και πίσω...
πιστεύω εξαρτάται από τη κοπέλα, νομίζω χαζομάρα τους αν ο πελάτης μείνει ευχαριστημένος μπορεί να αφήσει και κάτι παραπάνω.
...το ότι εσύ θα τα δώσεις που θα τα δώσεις...οπότε τα δίνεις από την αρχή...είναι επιλογή σου...και δικαίωμα σου...
...αλλά για μένα...όταν δοκιμάζω κάποια για πρώτη φορά...και δεν έχει καμία κριτική για αυτήν...και πάω στα τυφλά...δεν έχω κανένα λόγο να την πληρώσω προκαταβολικά...γιατί αν δεν την γουστάρω,θέλω να μπορώ να την διώξω στο πατ-κιουτ...και να δώσω 20 euro για τον οδηγό...χωρίς να κάνω παζάρια...διαπραγματεύσεις...και εξηγήσεις με αυτήν...
...εσύ κάτσε να ζητάς τα χρήματα σου πίσω...και να χαλαστείς περαιτέρω αν σε αρχίσει σε δικές της θεωρείες και απόψεις...
...φιλικά σου μιλάω...χωρίς ειρωνική διάθεση...ειλικρινά!!...
H Αναφορά σας με κέρδισε από την αρχή.
..Μα στο τέλος δε , βαρυσήμαντος η δήλωσις περί γενικής ομοιότητας με έτερο
θήλυ άλλου "γραφείου" .
Ομολογουμένως , μου είχε περάσει από το μυαλό βλέποντας τις φωτογραφίες.
Έτσι όμως δεν μπορούσα να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα.
Τώρα όμως , αν προλάβω , δεδομένη θα είναι μία δοκιμή !
...η αναφορά για την Katrin...έγινε επειδή υπάρχει αρκετή ομοιότητα όσων αφορά το ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ...
...οι φωτογραφίες της Adele...αν αφαιρέσετε την λάμψη..και αν προσθέστε 4 χρόνια...οδηγούν το μυαλό σε παιχνιδιάρικο και ατίθασο καυλοράπανο...όπως η Katrin...
...αν φτύσεις την Katrin...θα σε φτύσει και αυτή...
...αν όμως φτύσεις την Adele...πιο πιθανό είναι να φας κλωτσιά στα αρχίδια!!...
...τώρα νομίζω ότι έγινα περισσότερο σαφής...
...p.s... Η Katrin απέχει ακόμα...οπότε ας δοκιμάσουμε τίποτα άλλο...
Συνεπώς , οκ.
(Αναφέρομαι στο ότι ίσως λίγοι καταλάβουν ότι με τον όρο "φτύσεις"
κυριολεκτείτε!)
Ευτυχώς , αυτού του είδους οι δραστηριότητες ουδόλως με απασχολούν ,
συνεπώς , τοιουτοτρόπως , γλυτώνω και τους όρχεις μου
Τέλος , γίνατε απόλυτα σαφής καθώς δια τον σωματότυπο κι εγώ
αναρωτήθηκα προς στιγμήν.
p.s. : H 3η φωτογραφία εδώ στο Bou της "φέρνει" ιδιαιτέρως.
...ότι είναι να πεις...οφείλεις να το πεις πριν......μπεις!!!...xexexe!!...
...άπαξ και μπεις...μετά θα πληρώσεις!!!...ακόμα κιαν μπεις στο πρώτο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου!...xexexe!!...
...δεν είσαι μαλάκας που δεν έχεις φύγει ενώ πέφτεις σε κατάσταση φόλας ρε τύπε!!...
...απλά διαχειρίζεσαι την φόλα με έναν large τρόπο...και την προσπερνάς...επειδή έχεις ανοχή...
...σε αντίθεση με εμένα...που δεν μπορώ να την διαχειριστώ...δεν την ανέχομαι...και αν μυριστώ ότι δεν θα πάρω αυτό που θέλω...έχω την τάση να διαολίζομαι και να τσινάω...