Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 12 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με τη Nika μετά από πολύ καλή συνεννόηση με το γραφείο μέσω μηνυμάτων. Η κοπέλα στην ώρα της. Μπαίνοντας στο δωμάτιο είδα μια πολύ όμορφη και χαμογελαστή κοπέλα (λίγο μαγκωμένη στην αρχή). Κοκκινομάλλα (της πάει πιο πολύ από το μελαχρινό) με πολύ απαλό έως καθόλου μακιγιάζ (δεν το χρειάζεται άλλωστε). Απλό ντύσιμο σαν να πήγαινε με τις φίλες της για απογευματινό καφέ (δεν με χάλασε).

Με ρώτησε τι μου αρέσει στο σεξ, της είπα και αμέσως πήγε για μπανάκι. Μετά από 3-4 λεπτά βγήκε γυμνή. Στήθος μεγάλο και φυσικό. Αν και ελαφρώς πεσμένο λόγο βάρους δεν χόρταινα να το βλέπω και να το χουφτώνω. Σώμα με πιασίματα τόσο όσο εκεί που πρέπει. Όχι γυμνασμένο. Το ποπουδάκι όμως στη θέση του.

Ήρθε από πάνω μου. Γλωσσόφιλα και χουφτώματα φούλ. Μετά από λίγο αρχίζει μια πολύ καλή υγρή πίπα με προσπάθεια για deepthroat. Αφού με έκανε turbo ήταν η σειρά μου να την περιποιηθώ. Το αιδοίο της πεντακάθαρο κλειστού τύπου. Στο σεξ είχε καλή συμμετοχή και μετά από 2 στάσεις ήρθε το τέλος του πρώτου γύρου.

Μπανάκι και από τους δύο μας. Στο social πολύ καλή. Μιλάει αρκετά καλά Αγγλικά. Μετά από λίγο άρχισε ο δεύτερος γύρος. Άρχισε όπως και ο πρώτος, συν όμως στο μενού το 69. Την έβαλα στα 4 όπου δεν βολευόταν. Μου είπε ότι ζορίζεται. Για να μειώσω την πίεση, όπως ήταν στα 4 ξάπλωσα στην πλάτη της, ακουμπώντας τα χέρια μου στο κρεβάτι. Μου είπε ότι είναι μια χαρά έτσι και αμέσως άρχισε να το απολαμβάνει βγάζοντας φωνές ηδονής. Το τέλος δεν άργησε να έρθει στη θέα του στήθους της, που το έβλεπα να χτυπιέται και να το χουφτώνω όλη την ώρα. Ξανά μπανάκι και social για όση μας είχε μείνει.

Υ.Γ 1. Προτείνεται για GFE και βυζολάγνους
Υ.Γ 2. Για μένα το πιο σέξι στοιχείο πάνω της είναι τα σιδεράκια. Της πηγαίνουν απίστευτα
Υ.Γ 3. Η ημερομηνία συνάντησης είναι ενδεικτική.
Υ.Γ 4. Αν με άφηνε το σύστημα θα έβαζα σε όλα παραπάνω, εκτός από τη διάθεση. Ανάμεσα στους δύο γύρους δεν έκανε καμία κίνηση, δεν πήρε καμία πρωτοβουλία. Μόνο κουβέντα. Σαν να περίμενε να περάσει η ώρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 18, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.448
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Γιώργος Παπ., TOMCRUISE, redb και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού