Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 45 10
Call-Girls 82975
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ειχα καιρο να κανω κινηση για να παρω κοριτσι λογω επαγγελματικον υποχρεωσεων και λεω μεσα μου γιατι οχι σημερα που εχεις και χρωνο.
σηκονω το τηλ και στην αλλη μερια της γραμης η Αντζυ. Της προτινα δυο τρεια ονωματα και μου λεει ακου εμενα θα παρεις Ινεσα και οπως ειναι γνοστω οταν η αντζυ πρωτινει κατι εσυ υπακους.
Η κοπελα στην πορτα στην ωρα της και το πρωτο πραγμα που αντικριζεις ειναι μια κοπελα με μπειμπι φεις.
υψος μετριο σωμα οχι μοντελε αλλα πολυ σφυχτο αχ αφτες οι ρωσσιδες πως το κανουν δν ξερω αλλα ενα πρωσοπο πρωσοπαρα παιδια δυο ματια σαν χαντρες.
στων αγωνα παιδια εδω η κοπελα στα πρωκαταρκτικα ειταν σαν γατακι νιαουριζε φυλλακια μπολικα χαδακια ολα φουλ αλλα σε ναζιαρικο ρυθμο.
μολης πηγα πρως τα κατω και αρχησα το παιχνιδι μεταμορφοθικε σε διαολο σφυξυματα με τα ποδια ζητουσα απο μονη της δαχτυλα μολης το εβγαζα μου ελεγε νοοοοοο μορρρρρρ.αλλαγη σκυταλης και η κοπελα επιθετικο στοματικο με πολλα ντιπ και σαλια δεν μασαει πουθενα.στα του σεξ εχουνε γραφτει τα πιο πολλα η κοπελα την υδρονει την φανελα δεν λεει οχι σε τιποτα και γουσταρει τρελα στα τεσσερα.
αφτα απο εμενα παιδια η κοπελα ειναι απο της κοπελες που ερχονται στα μερη μας και τιμανε τα λεφτα που περνουν

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 28, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Cimis cimopoulos
Ανώτατος
72
Πόντοι:
11.380
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, TOMCRUISE, Stef68 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2021
Χαιρομαι ειλικρινά που πέρασες όμορφα. Όταν ευκαιρήσεις κατέβασε έναν ορθογράφο - θα τον εκτιμήσεις και εσύ και εμείς !
30 Μαΐου, 2021
Χάχα έχεις χιούμορ όταν θα είναι να γράψω κριτική σε κάποιο άρθρο του Μπαμπινιώτη και το χρειαστώ θα το πάρω προς το παρόν για εδώ μέσα δν νομίζω ότι χριαζετε αν βγενει άκρη σε αφτα που γράφω
30 Μαΐου, 2021
Δυστυχως χρειαζεται αφου ο λογος εδω ειναι γραπτος!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3