Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 60 10
Call-Girls 168533
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια.

Καιρό διάβαζα για την Ζέτα. Την είχα απωθημένο μπορώ να πω. Έτσι ένα μεσημέρι, έστειλα μήνυμα στο γραφείο και η κοπέλα ήταν διαθέσιμη. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Είπα στον εαυτό μου, εάν θέλεις να λέγεσαι πόρνος, πρέπει να δοκιμάσεις και αυτόν τον καρπό. Μεσημεράκι βόρεια… Ξεκινάω για το hotel. Στο δρόμο τηλέφωνο το γραφείο. Πολύ εξυπηρετικό και δεν έχω κανένα παράπονο. Με ενημερώνει ότι η κοπέλα θέλει ή 10 ή 20 ευρώ παραπάνω για το taxi επειδή έρχεται από μακριά. Σπάστηκα… Στ’ αρχίδια μου το λεφτά δεν είναι αυτό το θέμα. Από πότε όμως η Αγία Παρασκευή είναι «μακριά»; Τέλος πάντων δεν το άφησα να μου χαλάσει την διάθεση, μιας και πραγματικά δεν στράβωσα για τα λεφτά.
Πάω στο Hotel και περιμένω.
Χτυπάει η πόρτα και η κάβλα μεγαλώνει την ίντριγκα. Τι θα αντικρύσω; Ανοίγει η πόρτα. Σφαλιάρα. Δυστυχώς δεν μου άρεσε καθόλου το πρόσωπο και με τα ρούχα δεν έδειχνε τίποτε το ιδιαίτερο. Πάντως ήταν ντυμένη πολύ σωστά όπως πρέπει για ένα call girl με επίπεδο.Lady.
Την απογοήτευση της πρώτης στιγμής την διαδέχτηκε μια θετική αύρα. Κυρίως λόγω του καλού χαρακτήρα της και της εμπειρίας της. Είναι πραγματικά κυρία εκεί που πρέπει και εταίρα εκεί που πρέπει. Στα του αγώνα, δεν χρειάζεται να που τίποτα. Έχουν θεωρώ ειπωθεί τα πάντα. Βάζει κάτω τις περισσότερες που έχω πάει στην καριέρα μου (μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία). Πρωκτικό δεν δοκίμασα καθότι για μένα το λάγνο της εμφάνισης έχει καθοριστικό ρόλο. Όμως η ενέργεια, ο χαρακτήρας και η ποιότητα της σίγουρα αντισταθμίζουν την όποια υστέρηση στην εμφάνιση(πάντα για τα δικά μου δεδομένα). Εν κατακλείδι δεν ήταν ένα ραντεβού που το μετάνιωσα. Μου έφυγε το απωθημένο. Απλά ίσως τελικά να είμαι του 35 max.
Καλά γαμήσια σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Απρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
473
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, doc_lin, @.Dod0s και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαΐου, 2021
Απαράδεκτο το γραφείο να ζητήσει επιπλέον λεφτά εφόσον έχεις κανονίσει το ραντεβού. Εάν το έλεγε από την αρχή οκ αλλά όχι μετά.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1