Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 39 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 79653
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δύσκολο να πετύχεις τέτοια κορίτσια στον χώρο. Εάν σας αρέσουν τα μελαχρινα ουξρανικα κορμιά με ασιατικό προσωπο και μπλε μάτια σπεύσατε χθες κιόλας. Εννοείται ότι δεν έχει σταματήσει να δουλεύει αλλα κριτικές λιγοστές. Ας το προσπαθήσω να το παω αντικειμενικά γιατί μου αρεσε πολύ. Για εμένα στο πρόσωπο και για το σωμα είναι απλά κούκλα. Όλα φυσικά εκτός το στήθος, χείλια μάτια μαλλιά όπως των φωτογραφιών και πολύ καλή διάθεση.2 τατουάζ μικρά όμορφα που δεν βλέπεις, με αγγλικά πολύ καλά, ανετη στην επικοινωνία και υποδοχή καλοντυμένη ,βαμμένη όσο πρέπει χωρίς υπερβολές ,απλά άψογη. Μετά το μπανακι ,μου γδύθηκε για να μου δείξει τα ωραία της εσώρουχα με ζήλο τα οποία ήταν παρα πολύ σεξυ (πρώτη φορά μου δείχνει επαγγελματίας ότι θέλει να της αρέσεις ) και γλωσσοφιλο με την μία. Στο σεξ ακροβατεί ανάμεσα στο gfe&pse. Πάντως κάτι μελάνιδια που είδα από συναγωνιστές, μάλλον το αντέχει το άγριο αλλά δεν είναι για αυτό Έρχεται ροπαλιά. Κύριοι η κοπέλα ειναι μανεκεν τι να λέμε τώρα. 1,75 με κορμί λεπτό, γιογκα style με τρόπους και δουλεύει την ώρα της με αντοχές και ευγένεια. Εγώ προτείνω Καπέλοτρέξτε. Γιούπιιι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
andronikos3
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
7 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
152
Likes:
12.748
Πόντοι:
30.373
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Jim25jim και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαΐου, 2021
αμα αυτη εχει φυσικα χειλια και μυτη, εγω ειμαι ο ναβουχοδονοσορας...
Για προμοτορας, εισαι πολυ κακος
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 204103
review reaction 1 review reaction 3 papaphilips, hornyasfuck
28 Μαΐου, 2021
Pussylover συγκεντρωσου και γράψε καμία κριτική αντί να κριτικαρεις τους πάντες άνευ λόγου. Ναι ιδιως τα χείλια είναι ΦΥΣΙΚΑ. Το πρώτο που παρατήρησα και αισθάνθηκα ήταν αυτό και μου έκανε εντύπωση αλλα είναι Ουκρανη με ασιατικό αίμα απο γονεα.Καναμε και ροφοπλακιτσα για αυτο. όσο για την μύτη δεν παίρνω όρκο αλλά και η δική μου που είναι σπασμένη 3 φορές φυσική είναι και έγινε καλύτερη,δεν είναι σαν πατάτα πλέον.
review reaction 3 review reaction 1 papaphilips, antisthenis
28 Μαΐου, 2021
Εγώ την είχα πάρει παλαιότερα στο άλλο γραφείο ! Εμένα δεν μου έκανε κλικ ! Ένα που μου έκανε άσχημη εντύπωση ήταν που και τις 2 φορές ( outcall) μου ζήτησε να της παραγγείλω κρασί και ήταν και νωρίς πριν τις 1500 ! Ειδικά την δεύτερη φορά έφυγα στο μισάωρο αφού πλήρωσα όλο το ποσό ! Πολύ μπουρδολογία απ μέρους της !
review reaction 1 hornyasfuck
28 Μαΐου, 2021
Koursaros τα "παιδιά" που είχαν γράψει όταν ήταν στο gde πάντως αναφέρονται με πολύ καλά σχόλια και νομίζω ότι ο Ferragamo σπανίως τα λέει λάθος. Εσύ φίλε μου γιατί δεν μας βοήθησες ;;είναι καλό να υπάρχουν πολλές απόψεις
review reaction 1 antisthenis
28 Μαΐου, 2021
andronikos3. Οι απόψεις είναι διαφορετικές από άτομο σε άτομο ! Μπορεί όταν την είχα πάρει εγώ να πέρναγε κάποια φάση κατάθλιψης η κάτι τέτοιο ! Από εμφάνιση δεν λέω αλλά από συμπεριφορά Όχι από μένα ! Τώρα για την κριτική του ενός και του άλλου είναι υποκειμενικό !
Για να μην πω για τους προμοτορες που τους σταμπάρω από χιλιόμετρα
review reaction 1 PussyLover84, protaris2018
28 Μαΐου, 2021
Αυριο θα πάρω ένα ραντεβού και προσπαθώ να καταλήξω από σήμερα.αλλα ρε παιδιά ο ένας λέει μουσάτος ο άλλος σε άλλο προφίλ της ίδιας λεει ολα πλαδαρα και άσχημα 35+ κτλ.τελικα τι να πιστεψουμε;;;
review reaction 3 hornyasfuck
28 Μαΐου, 2021
@protaris2018 Τό ἔνστινκτό σου ΚΑΙ τὴν κρίση σου!
review reaction 1 protaris2018
28 Μαΐου, 2021
Όπως τα λέει ακριβώς ο koursaros66. Και λίγα λέει.
28 Μαΐου, 2021
Τι να πω ρε παιδιά πάντως από φωτο φαίνεται πυραυλος. Εμένα με νοιάζει το οπτικό.το θέμα χαρακτήρα λιγο πολύ είναι θέμα διαχείρισης.τελειως μαλακισμενη δυο φορές μου έτυχε τη μια το έλεγαν όλοι την άλλη μόνο εγω! Ίσως μετά τις παρατηρήσεις να μαζεύτηκε.η κοπέλα αυτή φαίνεται πάντως πολύ όμορφη
29 Μαΐου, 2021
Τώρα που ξαναείδα την κριτικη μου θυμήθηκα ότι είναι κλασσατος μουναρος . Αν εβγαλε η σκοπεύει να βγάζει κόμπλεξ κ ψυχολογικά σε άλλους όποτε γουστάρει φυσικά κ μπορεί . Εκει ρίχτε της πόρτα κ διωχτε τη απ την αρχή .
Περασα super κ μαλλον θα τη ξαναδω .
review reaction 1 hornyasfuck
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2