Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 4 10
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Αν περιμένετε να δείτε μια τσόντα, βρείτε άλλη κοπέλα....αν είστε υποψιασμένοι και περιμένετε να δείτε μια γαρίδα με μπουτάρες, κρατήστε το πρώτο...η κοπέλα είναι μαξ 1.7, είναι αρκετά λεπτή, και ο ροφός μπροστά της είναι playmate....αλλά επειδή γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως, θα πω ότι απλά είναι τόσο καταθλιπτική που αυτή τη στιγμή έχω ξυράφι στις φλέβες μου, και την χιλιοευχαριστώ που μου έκανε τη χάρη όχι μονο να μου πάρει πίπα αλλά πόσο μάλλον να δεχτεί το βρωμοπούλι μου ανάμεσα στα πόδια της...

Επειδή με το συγκεκριμένο γραφείο δεν έχω ξανανιώσει ποτέ τόσο ανώμαλος και επειδή αισθάνομαι πολύ μαλάκας να πληρώνω ώρα και να φεύγω στο 20λεπτο - όταν τα 10 από αυτά τα λεπτά είναι το ντους μου και η κουβέντα που πήγε να μου πιάσει - με μεγάλη προσμονή περιμένω κάποιον να μου πει ότι είμαι μαλάκας και ότι φταίω εγώ και ότι γι αυτόν ήταν το ραντεβού της ζωής του.

Το βυζί πλαστικό αλλά ωραίο, ο κώλος μικρός αγύμναστος αλλά καλός, η πίπα μηχανική αλλά με καλή αίσθηση, πάρα πολύ στενή ακόμα και με τζελ....έκανε μπανιο μόνη της, όταν έφυγα δεν χαιρέτησε καν. Αυτά...¨Οποιος ήρωας, τον περιμένω!!

ΥΓ. Πόσο πιστόλια είναι οι κοπέλες στην είσοδο του ξενοδοχείου......

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 26, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bartender 74, TOMCRUISE, Antonis_Greece4 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαΐου, 2021
Μήπως πρέπει νά ἀντικαταστήσουν οἱ receptionist τὰ callgirls;
review reaction 1 piko
28 Μαΐου, 2021
Έχεις δίκιο. Υπάρχουν πολλοί που εκθειάζουν κάτι τέτοια πιτσιρίκια, σώνει και καλά επειδή έτυχε να διαθέσουν 140 ευρα, λες και οι υπόλοιποι εδώ μέσα δεν τά κλαίμε, μας τα χαρίζουν.
Ο επίδοξος και ατελείωτος Έλληνας εραστής είναι αυτός που πέρασε αυτός ζάχαρη και ότι εσύ είσαι το πρόβλημα !!!

review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2