Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μέρες τώρα σκέφτομαι τι να γράψω για αυτό το πλάσμα..
Που να μην έχει γραφτεί και επαναλαμβάνομαι κουραστικά.
Θα μου πεις γιατί πρέπει να γράψω; Δεν έχω υποχρέωση αλλά της το οφείλω.

Ξεκινώντας από τον τίτλο.. μια άλλη εντελώς κατάσταση. Αυτό που λες «ωχ τι γίνεται εδώ πέρα;;»..
Θυμήθηκα το sofagate, όπου ο λόρδος (ή πόρδος καλύτερα Ταγίπ) θρονιάστηκε κυριολεκτικά όσο και προσβλητικά προς την κυρία Επίτροπο, και την άφησε σύξυλη να καθίσει τελευταία στον αφιλόξενο χαοτικό καναπέ, σε εκείνη την μοιραία συνάντηση προ διμήνου.
Για τον τρίτο της παρέας μην αναφερθώ. Ευρωπέος! Τους Τούρκους τους ξέρουμε…
Η αγένειά τους και το μπαϊράκι τους πότισε και τη δική μας ράτσα, δυστυχώς!
Αυτή λοιπόν η απρόσμενη κατάσταση χαρακτηρίστηκε ως sofagate.. Οι παλιές καραβάνες θα θυμούνται επίσης το Monicagate με τις τσιμπουκοδρομίες του τότε πλανητάρχη!

Στο θέμα μας…. Sandragate! Μια εντελώς ξεχωριστή κατάσταση. Παίρνετε όλες τις κριτικές τις πετάτε σε ένα multi και το απόσταγμα είναι αυτό! Με τα πολλλλλά του συν και τα ελάχιστα -. Εκ των οποίων τα περισσότερα δικαιολογούνται..
Για παράδειγμα, στη συνάντησή μου μαζί της, δε με άφησε να ασχοληθώ, παρά ελάχιστα, με τα πανέμορφα στηθάκια της και το λαχταριστό της αιδοίο. Το ήθελα πολύ και προβλέπεται, πλην όμως διέκρινα πως προερχόταν από συνεχόμενα ραντεβού και ήταν φυσιολογικό να έχει υπερευαισθησία στα δύο αυτά σημεία.

Αν και ήμουν πρώτη συνεδρία της εκείνη την ημέρα και την ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση προκειμένου να μη χάσω την πρωτιά. Δεν ψάχνομαι σε υποδείξεις τύπου ας καθόταν να ξεκουραστεί και μετά να ξαναδουλέψει… Να’χαμε να λέγαμε… Και μετά δουλεύει επιλεκτικά με regulars και άλλα γραφικά.

Γράφω για την πολύ όμορφη εμπειρία που είχα με αυτό το εξαιρετικό πλάσμα, τόσο σε ομορφιά, αρχοντιά, καθαριότητα, συμπεριφορά, όσο και σε εξυπνάδα και διάθεση να είναι εκεί για σένα!
Ένιωσα πασάς μαζί της και έχει το σύνολο των χαρισμάτων που χαρακτηρίζει η έννοια θηλυκό στο μυαλό και τις αισθήσεις μου.

Προσαρμόζεται ως χαμαιλέοντας στα θέλω σου, σε διαβάζει και με τις δικές της πινελιές σε στέλνει στον παράδεισο της ηδονής. Μόνο να την έχεις στα χέρια και τη γλώσσα σου, φτάνει.
Από την άλλη είναι τόσο ευχάριστη, ευρηματική, ναζιάρα και με χιούμορ που δε χορταίνεις να μιλάς μαζί της.

Θα μπορούσα να γράψω πολλά για την Σάντρα… Αυτό που μου έχει μείνει είναι η λαχτάρα της επόμενης συνάντησης.
Τη θυμάμαι με το εξαιρετικό μαύρο σετάκι εσωρούχων που πρωτοφόρεσε και μου έδειξε! Νομίζω μάρκα Vgalton pexton! Κομμένο και ραμμένο πάνω της!!!

Μωρό που το έχεις δίπλα σου και μόνο που το κοιτάς λιώνεις! Πανάξια στο TOP5 μου και από τις λίγες περιπτώσεις που θα δω ξανά και ξανά.
Από τη συνάντηση έφυγα με ένα τεράστιο χαμόγελο που κράτησε ως το βράδυ. Μου έφερε και γούρι σε ένα πολύ κρίσιμο επαγγελματικό ραντεβού!

Να είναι υγιής και καλότυχη και να πέφτει σε καλούς ανθρώπους.

Κι εμείς να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα ραντεβού μας για να παίρνουμε την καρδιά του κομματιού!

Αν τα 10άρια φαντάζουν υπερβολικά, η Σάντρα είναι από μόνη της υπερβολή…

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Απάντηση από antisthenis 25 Μαΐου, 2021

Μα τι όμορφο πρωινό ξύπνημα είναι αυτό !!
Σε ευχαριστώ πολύ , χαιρομαι που πέρασες καλά και να ξέρεις, τα γλυκακια τα τίμησα δεόντως ! ❤️

mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
12.216
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, doc_lin, Jim25jim και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαΐου, 2021
Ωραίος !

Τα γλωσσοφιλα έπαιξαν ?

review reaction 1 Sandra Magic, hornyasfuck
25 Μαΐου, 2021
@ntinosam Καλή ἐρώτηση.
review reaction 1 ntinosam, Sandra Magic
25 Μαΐου, 2021
Αισθησιακά και υπέροχα!
review reaction 1 review reaction 2 ntinosam, Sandra Magic, hornyasfuck
25 Μαΐου, 2021
Σχόλιο πρός τοὺς admins.: ἔτσι ὅπως εἶναι τοποθετημένο τὸ like σὲ αὐτήν τὴν περίπτωση, δέν μπορεῖ κανείς νά εἶναι βέβαιος, ἰδιαιτέρως ἄν εἶναι καινούργιος, ἄν αὐτό τὸ like εἶναι γιά τὴν κριτική ἤ γιά τὴν ἀπάντηση τῆς κοπέλας...
review reaction 1 @.Dod0s, oxygen511
25 Μαΐου, 2021
Κι εγώ από τα γλυκάκια έγινα χοντρούλης εκτός από άσχημος.... Δάκρυ
review reaction 3 hornyasfuck, Sandra Magic, spipis71 και 1 ακόμα μέλος
25 Μαΐου, 2021
@hornyasfuck σωστός. θα διορθωθεί.
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, mysterious
25 Μαΐου, 2021
Τώρα θα σου έλεγα τίποτα, αλλά είμαστε δημόσια .. Χεχε!
Θα στα πω πριβέ !!
25 Μαΐου, 2021
Ολα καλα και ωραια, ΔΕΝ εχω και λογο να αμφισβητησω κατι απο οσα γραφεις, εξαλλου εισαι απο τα ατομα που εχω διαβασει τις περισσοτερες κριτικες σου, σε πολλες συμφωνω σε πολυ μεγαλο βαθμο (εχοντας δοκιμασει τις ιδιες κοπελες), κι πιστευω οτι γραφεις πραγματικα αντικειμενικα, η τουλαχιστον οσο περισσοτερο γινεται.

Απλα δεν δεχομαι να ειναι καποιος, το πρωτο ραντεβου της κοπελας σε μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εργασιμη μερα της, κι να εχει προβλημα να την γλυψεις, η να ασχοληθεις με τα στηθη της. Να σε αφηνει δλδ με δυσκολια κι αν.
Αν εχει "καει" απο τα πολλα ραντεβου, ας παρει 1-2-3 μερες οφ και ας ξεκουραστει.

Υπαρχουν αρκετες εκει εξω (μπορω να σας πω και απο το συγκεκριμενο γραφειο δυο συγκεκριμενες), που και 4 ραντεβου να εχουν κανει πριν και μεσα στην ΙΔΙΑ μερα, ερχονται φουλ σε διαθεση και γαμιομαστε καθε φορα απιθανα δυνατα και ωραια.
Εξαιρουνται φυσικα περιπτωσεις απο μαλακες, που ειναι βρωμυλοι, αγενεις, επιθετικοι, θελουν πραγματα εκτος προγραμματος, εχουν καποιο εμφανες θεμα ασθενειας, κτλ, κοκ.

Αυτα.
review reaction 1 Reuzel, el_pero, ntinosam και 5 άλλα μέλη
25 Μαΐου, 2021
Κάπου σε χάνω, γράφεις ότι δε σε άφησε να ασχοληθείς με στήθος και μουνί και παρακάτω γράφεις "Μόνο να την έχεις στα χέρια και τη γλώσσα σου, φτάνει". Έβγαλες δηλαδή το τέλειο συμπέρασμα χωρίς καν να δοκιμάσεις!!! Και βάζεις και 10άρια στη βαθμολογία...Ρε καλά σας κάνουνε..
review reaction 1 hornyasfuck, Reuzel, ntinosam και 4 άλλα μέλη
26 Μαΐου, 2021
@brdla1000 : Κάπου με χάνεις ή διαβάζεις επιλεκτικά; Αυτά παθαίνει όποιος διαβάζει αποσπασματικά! Το "παρά ελάχιστα"¨με το οποίο συμπληρώνω την πρόταση το έφαγε ο covid? Και για να σου τα κάνω λιανά, δεν ενοχλήθηκα σε τέτοιο βαθμό για το ελάχιστα, γιατί φρόντισε με το υπόλοιπο κομμάτι του ρεπερτορίου της να μου καλύψει το κενό. Σημ. ο βαθμός στην απόδοση σεξ/συμμετοχή είναι 9 και όχι 10. Κι επειδή είμαι πάνω από όλα άνθρωπος και καταλαβαίνω από ευαισθησίες κυριολεκτικά και μεταφορικά, όταν η Σάντρα σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι είναι άριστη, θεωρώ αδικία να την κηλιδώσω. Επίσης την επόμενη φορά θα έχω αιτήματα στο deal! Άσε λοιπόν τους αφορισμούς στην άκρη και γάμα, με απόλαυση...

@AlexEasyRider : Έχω να πω ότι η Σάντρα είναι ένα ΟΧΙ καθημερινό κορίτσι. Είναι μια ειδική περίπτωση που προκαλεί διάφορα στο πέρασμά της. Από κόμπλεξ κατωτερότητας μέχρι τον απόλυτο θαυμασμό και σεβασμό. Είχα καημό μεγάλο να την γνωρίσω και ο Μέρφυ μου τα σκάτωνε διαρκώς. Δεν υπήρχε ούτε μία στις 1000 να χαλάσω την ατμόσφαιρα για αυτό το θέμα. Και τελικά δικαιώθηκα με τον καλύτερο τρόπο. Προσωπικά την γουστάρω πολύ και το επίπεδό της επίσης!
review reaction 1 review reaction 3 review reaction 2 hornyasfuck, Reuzel, Sandra Magic
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10