Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Δεν πίστευα ποτε πως θα έγραφα κριτική εδώ αλλά θέλω να πω δύο πράγματα για την σαντρα.την συνάντησα σημερα στον Πρίαμο αργησε ένα τεταρτακι,χτυπάει η πόρτα και βλέπω ένα πολύ όμορφο κορίτσι από τις πιο όμορφες ίσως που έχω δει να κάνουν αυτή την δουλειά. Οστοσο δεν είχε και πολύ διαθεση και φάνηκε από την αρχή σκέφτηκα να το ακυρώσω αλλα δεν το έχω ξανακάνει και δεν είναι του χαρακτήρα μου. Μπήκε για μπανακι και αφού βγήκε έχοντας γδηθει εγω μου έκανε ένα κοπλιμεντο για το σώμα μου και αρχίσαμε πιπα θα έλεγα καλη. της ζήτησα 69 και μου είπε ότι δεν την βολεύει, προτο φάουλ. Αλλά ήθελα να την γλυψω και το έκανα χωρίς 69 πεντακάθαρη μπορώ να πω και έδειχνε να τής αρέσει μάλλον αφού τελείωσα με ιεραποστολικο μετά μπορώ να πω αρχησε η αγγαρεία από μεριά τις έφαγε πολύ χρόνο παίζοντας με το κινητό της ήρθε με την πετσέτα διπλα μου τυλιγμένη σαν να μου λει ότι δεν παίζει άλλος γύρος αλλα αυτό που με πείραξε ήταν ότι έπαιζε με το κινητό ενώ εγώ προσπαθούσα με κάποιες ερωτήσεις να ανοίξουμε κουβεντούλα τουλάχιστον αλλα τις τα εβγαζα με το τσιγκελι. Εντέλει μου ψιλοανχτηκε προς το τέλος αλλα είχε πάει η ώρα (βασικά δεν είχε πάει καν πρέπει να έφυγε ένα 10λεπτο νωρίτερα. Τέλος πάντων επίδειη μάλλον θα την δει την κριτική σαντρα σε συμπάθησα αλλα σεβασμού λιγο τον πελάτη σου φιλικά στο λέω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 23, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Απάντηση από antisthenis 24 Μαΐου, 2021

Επίσης ρε παιδιά, αν θέλετε να γράφετε κριτικές τουλάχιστον να τα γράφετε όπως έγιναν τα πράγματα. Μην γράφετε ο,τι σας καυλώσει, ειδικά όταν γράφετε πρώτη φορά στο σάιτ, και από κάτω υπάρχουν άλλες 20 κριτικές. Ακούμπησα το κινητό μου δυο φορές για να απαντήσω σε μήνυμα, τα τελευταία δέκα λεπτά που μας είχαν απομείνει κι αυτό επειδή ΕΣΥ δεν μου μίλαγες.. δεν μπορώ να σας κατάλαβαν κάποιους, αλήθεια χαχαχα

Νέο Μέλος
Εγγραφή:
22 Ιουν 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
99
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, doc_lin, rodriguez65 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

28 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαΐου, 2021
Εννοείται πως θα δω την κριτική, όλες τις βλέπω. Κι εγώ σε συμπάθησα αγόρι μου αλλά ουδεμία σχέση ο σεβασμός με αυτό που συνέβη σήμερα. Όταν βγαίνω από το μπάνιο και βλέπω έναν άνθρωπο απλά να κάθεται και να κοιτάζει το ταβάνι, θα κάνω μια προσπάθεια να μιλήσω, και δεύτερη, δεν θα κάνω τρίτη. Όταν εσυ ο ίδιος είσαι μαγκωμένος και δεν έχεις ιδέα τι να μου πεις, μην περιμένεις από εμένα να αρχίσω να μιλάω μόνη μου, γιατί εάν το έκανα θα ερχόσουν και θα έγραφες ότι σου έτρωγα χρόνο επειδή μιλούσα περί ανέμων και υδάτων.
Φιλάκια πολλά .
review reaction 1 review reaction 6 paparotriftoulas, Constantinos27, Jack Skellington και 2 άλλα μέλη
24 Μαΐου, 2021
οταν δε σε σεβεται, τη στελνεις στα τσακιδια..
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 204103
review reaction 1 Jack Skellington
24 Μαΐου, 2021
Ουάου! τι τσαχπινια εχεις κανει ρε μαστορα με 0 messages 39 likes ?
ποιος εισαι ρε φιλε, ο supergoofης εισαι ? Money Mouth
review reaction 1 review reaction 3 Zebu, hornyasfuck, Sandra Magic
24 Μαΐου, 2021
Λοιπόν επηδει βλέπω σε πείραξε η κριτική,και μιλάς για αλήθειες προτον ποια ακριβώς προσπάθεια έκανες ος προς την επικοινωνία; δεύτερον όντως δεν το έχω με το μπλα μπλα αλλα όταν βλέπω κάποιον να τον ρωτάς κατι και να απαντάει συνεχει μονολεκτικά... και τέλος πάντων εσυ πληρώνεσαι για να κάνεις τον άλλον να περάσει καλά όχι εγώ το λες και μου έκανες την χάρη που ήρθα μαζί σου.οπως δέχεσαι τις καλές κριτικές να δέχεσαι και αυτές και επίσης έκαναν λικε καμια 10αρια άτομα μάλλον τους εκφράζω ετσι??
review reaction 1 dantedmc, Jack Skellington
24 Μαΐου, 2021
Papaphilips δεν έχω εγώ καμια σχέση με αυτό το σιτε τρελέ μου πρώτη φορά έγραψα εδω και τελευται,έτσι για να μην νομίζουν ότι μας πιάνουν μ.....ες κάποιες!
24 Μαΐου, 2021
@papaphilips Καί ἐγώ ἀπορῶ μὲ τὰ ἀποτελέσματα... Ὄχι μόνον τοῦ συγκεκριμένου κυρίου... Τὰ παράπονά μας στοὺς admin.
24 Μαΐου, 2021
Κατσε μα δεις σε λιγο που θα παιξει σε τσοντα στο Sugarbabes , τι υφος θα εχει. Αν και οταν την ειχα συναντησει πριν κανα χρονο δεν μου φανηκε τοσο σνομπ αλλα δεν επιδειωξε και τον 2ο γυρο.
K
krokalas13
24 Μαΐου, 2021
@Xustaros
μα αυτο λεω ρε φιλε.
πως ειναι δυνατον με 0 μηνυματα να εχεις 39 likes και να μην εχεις και καμια σχεση με το site, οπως λες?
οπως και να το δεις φαινεται λιγο υποπτο-μυστηριο, χωρις να θελω να υποστηριξω το κουκλακι.
δεν την ξερω, δε με ξερει... απλα φαινεται καπως.
τιποτα παραπανω.
review reaction 1 hornyasfuck, Sandra Magic
24 Μαΐου, 2021
Όχι δεν με πείραξε καμία κριτική. Οι κριτικές για αυτό είναι. Για να υπάρχουν. Με πειράζει όμως που δεν λες τα πράγματα όπως έγιναν. Τι θα πει ρε φίλε «πληρώνομαι» ; Επειδή εσυ ήρθες κακόκεφος στο ραντεβού και με υποδέχτηκες με κάτι μούτρα λες και βλέπεις μπροστά σου σκουπίδια, πρέπει εγώ να κάνω τον κλόουν για να σε ευχαριστήσω; Πληρώνομαι για να έχω καλές υπηρεσίες και να είμαι χαμογελαστή. Είσαι 24 χρόνων, αμφιβάλλω αν έχεις ξαναπάρει κοπέλα στη ζωή σου, κι αμφιβάλλω γενικά αν σέβεσαι τις κοπέλες του επαγγέλματος αυτού. Πέραν αυτού, αμφιβάλλω αν σέβεσαι και τα μέλη του σάιτ αυτού, γιατί αν τα σεβόσουν θα έγραφες όλες τις αλήθειες. Άκουσε εκεί έφυγα δέκα λεπτά νωρίτερα, στα δυο χρόνια που δουλεύω το πολύ να το έχω κάνει 2 φορές αυτό και σίγουρα κάτι έτυχε και έδωσα εξηγήσεις. Όχι να φύγω έτσι.
Την αντιμετώπιση που δίνεις θα πάρεις αγάπη, αν περιμένεις εσυ να φέρεσαι περίεργα και η κοπέλα να είναι φυσιολογική, αυτό σίγουρα δεν θα το βρεις σε εμένα. Καλη συνέχεια
review reaction 1 el_pero, Constantinos27, james034 και 3 άλλα μέλη
24 Μαΐου, 2021
Δέν τὴν ἔχω γνωρίσει τὴν κοπέλα, ἀλλά ἄν κρίνω ἀπ'τὴ δραστηριότητά ἐδῶ στὸ bou, δέ θά τὴν ἔλεγα ἀντικοινωνική...
review reaction 1 Constantinos27, Annapurna, Sandra Magic
28 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3