Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 5 10
Call-Girls
11076
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Δεν ξερω ποσες φωτο κοριτσιων που ειναι εδω και προσφερονται εχω κοιταξει των τελευταιο καιρο
Δεν ξερεις τι θα συναντησεις πως θα ειναι και τι θα ειναι
Ξανα καλεσα τους αγγελους και εκανα το ραντεβου με την Stella
Προκειτε για ερωτικο πλασμα οι κινησεις της ειναι αισθησιακες βγαζουν ψυχη και εχουν την κουλτουρα γυναικων απο Ασια μερια
Μονο στην ταηλανδη με εχουν κανει μπανιο ειμαι σιγουρος οτι αν ειχε ολα τα κομφορ Σαμπουαν Αφρολουτρα Ελαια ξυραφακια
θα το εκανε ολο το πακετο αφεθηκα στα χερια της και πραγματικα δεν με ενοιαζε τιποτα
Το σεξ ηταν ερωτικο και αισθησιακο παιχτηκε ενας γυρο; μπορουσα και αλλον αλλα στην ωρα που εμεινε το μονο που ηθελα
ηταν να την χαζευω και να μου δινει χαδια υπαρχουν και αυτα τα ραντεβου η καθε κοπελα
εχει αλλο μοτιβο .για το σεξ η των ερωτα περασα πολυ καλα να μαστε καλα ολοι και λες
Δεν ξερεις τι θα συναντησεις πως θα ειναι και τι θα ειναι
Ξανα καλεσα τους αγγελους και εκανα το ραντεβου με την Stella
Προκειτε για ερωτικο πλασμα οι κινησεις της ειναι αισθησιακες βγαζουν ψυχη και εχουν την κουλτουρα γυναικων απο Ασια μερια
Μονο στην ταηλανδη με εχουν κανει μπανιο ειμαι σιγουρος οτι αν ειχε ολα τα κομφορ Σαμπουαν Αφρολουτρα Ελαια ξυραφακια
θα το εκανε ολο το πακετο αφεθηκα στα χερια της και πραγματικα δεν με ενοιαζε τιποτα
Το σεξ ηταν ερωτικο και αισθησιακο παιχτηκε ενας γυρο; μπορουσα και αλλον αλλα στην ωρα που εμεινε το μονο που ηθελα
ηταν να την χαζευω και να μου δινει χαδια υπαρχουν και αυτα τα ραντεβου η καθε κοπελα
εχει αλλο μοτιβο .για το σεξ η των ερωτα περασα πολυ καλα να μαστε καλα ολοι και λες
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 19, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή