Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 47 10
Call-Girls
111547
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Καλημέρα στην παρέα. Ο κλήρος για το γαμήσι της βραδιάς έπεσε στην μικρά όχι μόνο λόγω εμφάνισης αλλά και λόγω κώλου στο πρόγραμμα. Συνάντηση σε ξενοδοχείο στα νότια προάστια. Πρώτη εντύπωση θετική. Ντύσιμο πολύ σέξι λες και ήταν έτοιμη για εταιρική συνάντηση. Εμένα είναι το αγαπημένο μου. Αφού έπεσαν τα πρώτα γλωσσόφιλα της ζήτησα να μην γδυθεί και άρχισα να την γαμάω με τα ρούχα φορεμένα λες και γαμούσα την γραμματέα μου. Το πρώτο τελείωμα δεν άργησε να έρθει. Κουβεντούλα και έναρξη δεύτερου γύρου. Την έγδυσα σιγά σιγά την έστησα στα τέσσερα και με την εφαρμογή λίγου λιπαντικού άρχισα να της γαμάω αργά αργά τον κώλο μέχρι που αύξησα ταχύτητα. Λίγο πριν το τέλος άφησα το ποτάμι σπέρματος να τρέξει στο στόμα της.
Επιτυχημένη συνάντηση με ένα νεαρό και πολύ όμορφο κορίτσι που άνετα θα την έπαιρνα μαζί μου σε επαγγελματικό ταξιδι ή σε επίσημη έξοδο. Στανταράκι από εδώ και πέρα και επόμενο ραντεβού μαζί της σε διπλό με Αριάνα. Ημερομηνία συνάντησης τυχαία.
Επιτυχημένη συνάντηση με ένα νεαρό και πολύ όμορφο κορίτσι που άνετα θα την έπαιρνα μαζί μου σε επαγγελματικό ταξιδι ή σε επίσημη έξοδο. Στανταράκι από εδώ και πέρα και επόμενο ραντεβού μαζί της σε διπλό με Αριάνα. Ημερομηνία συνάντησης τυχαία.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 18, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή