Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 24 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πριν καλά καλά δημιουργηθεί θετικό κλίμα από τις κριτικές αξιόλογων μελών για το κορίτσι αυτό, κάτι με έτρωγε να δοκιμάσω…
Επέλεξα να την επισκεφθώ στο χώρο της μιας και είχα περιορισμούς.

Μόλις άνοιξε η πόρτα με υποδέχθηκε ένα συνεσταλμένο θηλυκό με θερμό χαμόγελο που προετοίμασε την ατμόσφαιρα. Φορούσε μια μαύρη σατέν ρόμπα με μαύρα καλόγουστα εσώρουχα. Πολύ γλυκό πρόσωπο, άνευ επιχρισμάτων, «καθαρό» όπως και το κορμί της άνευ σχεδίων και συμβόλων. Κορμί ηφαίστειο, με τις καμπύλες εκεί που ενδείκνυνται. Μαλλιά μακριά μαύρα, χεράκια ποδαράκια άψογα, στήθη φυσικότατα και λαχταριστά με ρώγες ενεργές και ατίθασες και δέρμα βελούδο. Και μοσχοβολούσε καθαριότητα και υγιεινή!

Σε ελάχιστα δεύτερα με αγκάλιασε και με φίλησε με τέτοιο τρόπο που τα έχασα! Έκλεισα τα μάτια και φαντάστηκα ένα ερωτευμένο κορίτσι που με ποθούσε κι εγώ την άφηνα να με κατακτήσει. Χωρίς να το καταλάβω με πήρε στο στόμα της γονατιστή προσφέροντάς μου ένα αργό, βασανιστικό, ερωτικό, παθιάρικο και βασιλικό τσιμπούκι! Να γεμίζει το στόμα μόνο με τη λέξη! Έψαχνα μάταια τρόπο να απαλλαγώ από τα ρούχα μου, αφού μου τον είχε κάνει κάγκελο στο στόμα της και με αργές παθιάρικες κινήσεις με κατάπινε, ρίχνοντάς μου ταυτόχρονα γλυκές ηδονικές ματιές με τα πανέμορφα μάτια της.

Και στο σημείο αυτό να έληγε το ματς, θα άξιζε όλο το κόστος! Δεν θέλω να κουράσω με προσωπικά και βαρετά για πολλούς γεγονότα, αλλά ήμουν σε μια κατάσταση δυσφορίας λόγω θέματος υγείας που είχα πολύ χαμηλά τον πήχη αφού ήμουν ανίκανος να πάρω πρωτοβουλίες και το παιχνίδι στη μεριά μου.

Μιλάμε για συνάντηση προ μηνός που δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα… Κι όμως… Αυτό το κορίτσι ήταν η γιατρέσσα μου..η νοσοκόμα μου…η φροντίδα και η καύλα που δεν περίμενα να βρω.
Με απαλές κινήσεις με ξάπλωσε και καλουπώθηκε πάνω μου τόσο ιδανικά που απολάμβανα κάθε δευτερόλεπτο. Είχα τα στήθη της στο στόμα μου κι εκείνη ανεβοκατέβαινε ακριβώς όπως ήθελα. Είχα μια ερωτική σύντροφο που με διάβασε και εκτέλεσε μια απίστευτη συνεδρία με ιδιαίτερα υψηλό βαθμό δυσκολίας λόγω αδυναμίας κινήσεων από μεριάς μου.

Προσπάθησα να την απολαύσω ιεραποστολικά, κοιτάζοντάς την λάγνα, δείχνοντάς της την απόλυτή ικανοποίησή μου που ήμουν στα χέρια της κι εκείνη έκανε ότι ήταν δυνατό να μου προσφέρει τα πάντα!
Λίγο πριν την ολοκλήρωση της ώρας, με πήρε ξανά στο στόμα της κοιτάζοντάς με και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα γέμισε με τα υγρά μου.. Λύτρωση με ένταση και απόλυτη ευχαρίστηση.

Στα επόμενα λεπτά κούρνιασε στην αγκαλιά μου, χαρίζοντάς μου τα ερωτικά της φιλιά και ήξερα ότι σε λίγο θα έφευγα με ένα τεράστιο χαμόγελο ανακούφισης και ικανοποίησης για μια τόσο αρμονική συνάντηση που μου ήρθε ως δώρο εξ΄ουρανού!
Ο αποχαιρετισμός μας δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από το ερωτευμένο ζευγάρι που για άνωθεν λόγους αποχωρίζεται για κάποιο χρονικό διάστημα.

Είναι σίγουρο ότι θα επιδιώξω να την ξαναδώ μόλις επιστρέψει, που θα είμαι πιο δυνατός και ευλύγιστος και θα μπορώ να της ανταποδώσω κάτι από αυτά που μου πρόσφερε.

Το σύμπαν αρχίζει να συνωμοτεί και λίγο υπέρ μου τελευταία..
Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
12.204
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Slos, monogamous και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού