Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 29 10
Call-Girls
128495
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η βαθμολογία μου σαφώς και είναι για παραπανω αλλά δεν αφήνει το σύστημα.
Εύκολη συνεννόηση με viber λίγο δύσκολο να πετύχεις άμεσο ραντεβού.
Αφού κανονίσαμε 2 μέρες πριν το ραντεβού μας βρεθήκαμε. Λόγω κίνησης και μετά από άμεση ενημέρωση ηρθε με μια μικρή καθυστέρηση.
Με το 1ο αντίκρυσμα είδα μια πολύ όμορφη κοπέλα με το χαμόγελο και με ένα ντύσιμο όμορφο χωρίς όμως να είναι προκλητικό.
Κάνοντας το ντουζάκι της και λέγοντας 5 κουβέντες στο να σπάσει ο πάγος, ηρθε κατευθείαν δίπλα μου και συμπεριφερθηκε σαν να είμαι με την κοπέλα μου.
Φιλιά αισθησιακά, χάδια, κλπ για αρκετή ώρα.
Στην συνέχεια κατέβηκε προς τα κάτω όπου η πιπα της ήταν άλλοτε σε αργούς ρυθμούς άλλοτε σε γρήγορους και με την κατάλληλη περιποίηση της γυρω περιοχής.
Σειρά μου να γευτω τα πεντακάθαρα κάτω χειλάκια της, τα οποία μπορείς να τα γευεσαι με τις ώρες. Ξανά πιπα όπου το τέλος ήρθε στο στόμα της κοπέλας.
Ντουζάκι και από τους 2 και ξανά στο κρεβάτι.
Λίγη κουβεντούλα όπου μου πρότεινε να μου κάνει μασάζ.
Πολύ ωραίο μασάζ στην πλάτη με λίγη κουβεντούλα όπου κατεβαινοντας προς τα κάτω ξεκίνησε τον 2ο γύρο.
Πιπα, όπου την γύρισα σε 69.
Μετα από ώρα πέρασμα προφυλακτικό και αναβαινει από πάνω όπου χτυπιοταν ασταμάτητα χωρίς να προσπαθήσει να κλέψει καθόλου στην διυσδειση.
Να μην τα πολυλογο αλλάξαμε μερικές στασεις όπου σε όλες συμμετείχε.
Ήρθε το τέλος κάτσαμε με άνεση είπαμε αρκετά πράγματα και έφυγα με το χαμόγελο και με σκέψη για το επόμενο ραντεβού μαζί της.
Σε 2-3 πράγματα που θέλω να σταθώ είναι.
1ον οι φώτο δείχνουν την αλήθεια αν και προς έκπληξη μου προσωπικά ήταν ακόμα καλύτερο γιατί στις φώτο είχα την εντύπωση ότι θα ακουμπάω και θα είναι σαν πέτρα αλλά είναι αδύνατη με τέλεια θυληκη αίσθηση η επιδερμίδα της, όπως και το πεντακάθαρο πρόσωπο της.
2ον Δεν έδειξε ποτέ κάποια υπερβολή καθολη την διάρκεια με ψεύτικες φωνές κλπ.
3ον Πιστεύω (αυτό θα το πω με σιγουριά στο μέλλον) ότι σε κάθε ραντεβού με την Μελίνα θα είναι ακόμα καλύτερο αφού θα έχει σπάσει ο πάγος και από τις 2 μεριές.
Από τα πιο τίμια 100αρικα που έχω δωσει
Εύκολη συνεννόηση με viber λίγο δύσκολο να πετύχεις άμεσο ραντεβού.
Αφού κανονίσαμε 2 μέρες πριν το ραντεβού μας βρεθήκαμε. Λόγω κίνησης και μετά από άμεση ενημέρωση ηρθε με μια μικρή καθυστέρηση.
Με το 1ο αντίκρυσμα είδα μια πολύ όμορφη κοπέλα με το χαμόγελο και με ένα ντύσιμο όμορφο χωρίς όμως να είναι προκλητικό.
Κάνοντας το ντουζάκι της και λέγοντας 5 κουβέντες στο να σπάσει ο πάγος, ηρθε κατευθείαν δίπλα μου και συμπεριφερθηκε σαν να είμαι με την κοπέλα μου.
Φιλιά αισθησιακά, χάδια, κλπ για αρκετή ώρα.
Στην συνέχεια κατέβηκε προς τα κάτω όπου η πιπα της ήταν άλλοτε σε αργούς ρυθμούς άλλοτε σε γρήγορους και με την κατάλληλη περιποίηση της γυρω περιοχής.
Σειρά μου να γευτω τα πεντακάθαρα κάτω χειλάκια της, τα οποία μπορείς να τα γευεσαι με τις ώρες. Ξανά πιπα όπου το τέλος ήρθε στο στόμα της κοπέλας.
Ντουζάκι και από τους 2 και ξανά στο κρεβάτι.
Λίγη κουβεντούλα όπου μου πρότεινε να μου κάνει μασάζ.
Πολύ ωραίο μασάζ στην πλάτη με λίγη κουβεντούλα όπου κατεβαινοντας προς τα κάτω ξεκίνησε τον 2ο γύρο.
Πιπα, όπου την γύρισα σε 69.
Μετα από ώρα πέρασμα προφυλακτικό και αναβαινει από πάνω όπου χτυπιοταν ασταμάτητα χωρίς να προσπαθήσει να κλέψει καθόλου στην διυσδειση.
Να μην τα πολυλογο αλλάξαμε μερικές στασεις όπου σε όλες συμμετείχε.
Ήρθε το τέλος κάτσαμε με άνεση είπαμε αρκετά πράγματα και έφυγα με το χαμόγελο και με σκέψη για το επόμενο ραντεβού μαζί της.
Σε 2-3 πράγματα που θέλω να σταθώ είναι.
1ον οι φώτο δείχνουν την αλήθεια αν και προς έκπληξη μου προσωπικά ήταν ακόμα καλύτερο γιατί στις φώτο είχα την εντύπωση ότι θα ακουμπάω και θα είναι σαν πέτρα αλλά είναι αδύνατη με τέλεια θυληκη αίσθηση η επιδερμίδα της, όπως και το πεντακάθαρο πρόσωπο της.
2ον Δεν έδειξε ποτέ κάποια υπερβολή καθολη την διάρκεια με ψεύτικες φωνές κλπ.
3ον Πιστεύω (αυτό θα το πω με σιγουριά στο μέλλον) ότι σε κάθε ραντεβού με την Μελίνα θα είναι ακόμα καλύτερο αφού θα έχει σπάσει ο πάγος και από τις 2 μεριές.
Από τα πιο τίμια 100αρικα που έχω δωσει
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 05, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαΐου, 2021
Δεν ξέρω τι λές εσύ αλλά εγώ βλέπω 2 τορπίλες παντός εδάφους που πρέπει να δοκιμαστούν το συντομότερο ...
Annapurna
09 Μαΐου, 2021
Μπράβο, πολύ ωραία κριτική!!!
ΟΑ
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
09 Μαΐου, 2021
Μελινα καλη επιλογη οξω καρδια περιποιητικη καθαρη πρεπε να εχεις καλο στων εγκεφαλο για να μην περασεις καλα μαζι της
F
forest
10 Μαΐου, 2021
ωραία κριτική!!!
WL
WOMAN LOVER
24 Μαΐου, 2021
Μπορω να εχω το τηλ της Μελινας?ευχαριστω
Mdmax
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5