Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 19 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
...την Κamila δεν ήθελα να την δω...γιατί οι photo μου μύριζαν πλαστικούρα...
...η Lada πίστευα ότι είναι πάνω των 30...και ας μοστράρει γλυφιτζουράκια και κοτσιδάκια παριστάνοντας την μπεμπέκα...
...την Sabrina4 δεν μπορούσα να την φανταστώ μικροκαμωμένη όταν είδα την δεύτερη photo της...
...την Desy την έκοβα να έχει πατήσει τα 35 πλέον...

...ποια θα δεις τελικά ρε μαλάκα??...

...επέλεξα την Aleksa...παρόλο που την είχα ξαναδεί σε παλιότερο tour...για να μην φάω φόλα χρονιάρες μέρες...

...μηνύματα με την Καίτη...δωμάτιο στο Bill...ντουζάκι...και αναμονή...
...έρχεται το πλάσμα...θυμάται ότι είχαμε βρεθεί στο παρελθόν...και χαμογελάει που την επέλεξα ξανά...

...γενικά η κοπέλα έχει μια χαμογελαστή διάθεση...αλλά επειδή της άρεσε που την ξαναπροτίμησα...έβγαλε περισσότερη γλύκα και κάβλα στην συνάντηση...

...ήμουν πρώτος πελάτης της ημέρας...ήρθε πλυμένη...(δεν μπήκε στον ντουζ ούτε για ξέπλυμα)...τσιτσιδώθηκε και κατευθείαν ξεκίνησε το μπαλαμούτι στο κρεβάτι...

...το στοματικό της ήταν άχρωμο και μονότονο...οι απαιτητικοί παίχτες θα δυσαρεστηθούν...

...στην αρχή ήθελε αυτήν την έλεγχο...οπότε αφού ήταν ορεξάτη...(μετά τα αμοιβαία στοματικά)...την άφησα να παίξει μπαλίτσα από πάνω...και να δίνει ρυθμό κρατώντας το προσκέφαλο του κρεβατιού...

...τα δικά μου ξεκίνησαν όταν κουράστηκε...

...με γρήγορη προσαρμογή στην στάση του σώματος της...με ακολουθούσε με χαμόγελο σε ότι ζητούσα...

...κάποιες δυσανασχετούν όταν ανεβάζουμε τα γόνατα τους στους ώμους τους...αλλά η Aleksa δεν είχε θέμα...

...λίγο πριν τελειώσω...την ρώτησα αν θέλει τo εξτραδάκι για cim...και με χαρά γύριξε να τα ρουφήξει...

...στα 35 λεπτά είχε τελειώσει ο πρώτος γύρος...και εγώ σπάνια επιδιώκω τον δεύτερο...

...συνοψίζοντας...η Aleksa είναι ένα ηπίων τόνων χαμογελαστό πλάσμα...που όπως λένε και οι προηγούμενοι συναγωνιστές δεν παίρνει εύκολα πρωτοβουλίες...αλλά προσωπικά πέρασα καλά μαζί της...γιατί με ακολουθεί όταν θέλω να κάνω τα δικά μου...χωρίς μα και μου...και ανούσιες πάρλες...

...οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται με την πραγματικότητα...με μόνη αλλαγή στα μαλλιά της...(τα έχει κόψει αρκετά...αν και δεν της ταιριάζει το κοντό look)...

...θα την ξαναδώ...αν δεν υπάρχει κάτι safe να επιλέξω...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 03, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή