Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έχοντας ζήσει το εξαιρετικό duo Σοφία - Αριάνα πέρσι τον Οκτώβριο, και μετά από αποχή μηνών λόγω COVID, αποφάσισα να δοκιμάσω το duo Σάντρα - Αριάνα.

Κατ' αρχάς, το γραφείο πάλι εξαιρετικό, τα πάντα κανονίστηκαν όπως τα ήθελα, μόνο που οι κοπέλες δεν έφεραν strapon που ζήτησα αλλά ένα απλό dildo.

Για την Αριάνα ισχύει ότι έγραψα τον Οκτώβριο, μόνο που έχει πάρει 2-3 κιλά νομίζω, που δεν της πάνε. Παραμένει πολύ ωραίο κορίτσι. Στο duo με την Σοφία είναι καθαρά η υποτακτική, και η Σοφία οδηγεί. Με την Σάντρα είναι η "συμμαθήτρια" που το "κάνουν για χαβαλέ".

Πάμε στην Σάντρα. 21 ετών, petite αλλά όχι skinny, ωραίο πρόσωπο, "πονηρό" αλλά αθώο, με ένα κρικάκι στην μύτη. Ξανθό μαλλί, λίγο πιο μακρύ από κοντό, νομίζω θα της πήγαινε ακόμα πιο κοντό. Όμορφο προσωπάκι, που όταν σε κοιτάει με τον πούτσο στο στόμα σε καυλώνει. Σωματάκι "μοντελέ", χωρίς να είναι μοντέλο, με όμορφα άκρα, και χωρίς κανένα ψεγάδι. Διάσπαρτα μικρά τατουάζ, όχι κάτι υπερβολικό, νομίζω το ένα έλεγε "Sinner" στο κωλομέρι. Βυζάκι μικρό, χωράει σε παλιό ποτήρι σαμπάνιας "κούπα", στητό, με πολύ ωραίες ρόγες. Κωλαράκι όμορφο, που δεν το δίνει στην δουλειά, με πανέμορφη ροδέλα για γλύψιμο. Και όμορφο, καλοσχηματισμένο μουνάκι. Γενικά, πολύ καλή εμφάνιση.

Στα του προγράμματος: το duo είναι ενδιαφέρον, τα κορίτσια παίζουν ωραία μεταξύ τους, με πραγματικό λεσβιακό. Γλειψίματα στα μουνάκια, γλωσσόφιλα, καλή χρήση του dildo, γενικά ένα καλό performance δουλεμένο στην προπόνηση, μοιάζει να το γουστάρουν. Η πίπα της Σάντρας πολύ καλή, εγώ την έστησα στην άκρη του κρεβατιού ανάσκελα για mouthfucking και ανταποκρίθηκε πολύ καλά, με ρούφηγμα στα (καλοξυρισμένα και καθαρά) αρχίδια.

Παίχτηκε ένας γύρος περίπου μια ώρα με τα πάντα όλα: διπλή πίπα, πισωκολλητό με την Σάντρα, με την Αριάνα από κάτω να γλύφει, πισωκολλητό κώλο Αριάνα με την Σάντρα από κάτω να γλύφει, κλπ., κλπ. Ότι θες, μέσα. Στο τέλος άραξα στην καρέκλα, και είπα στα κορίτσια "θα χύσω στο στόμα την Σάντρα, και θέλω να τα φτύσει μετά στο στόμα της Αριάνας". Η Σάντρα με πίπωσε μέχρι να την χύσω, και μετά τα "έσταξε" στο στόμα της Αριάνας, η οποία τα κατάπιε.

Δεύτερος γύρος ήταν μια μαραθώνια, 20λεπτη πιπάρα από τις δυο κοπέλες και μαζί και εναλλάξ, με δακτύλιασμα στην Σάντρα, mouthfucking και στις δυο, και τελικά ένα ακόμα καλό χύσιμο, που εμένα με δυσκολεύει.

Την Σάντρα μπορεί να την ξαναπάρω και μόνη της, γιατί είναι ωραίο τυπάκι, και ωραίο μουνάκι. Γενικά πέρασα πολύ καλά, και είναι ένα duo που δουλεύει τα λεφτά του (€650 όλα μέσα: €580 το δίωρο duo + 20+20 χύσιμο στο στόμα + 30 anal Αριάνα).

Υ.Γ. Το ματς ξεκίνησε μετά από Rapid Test και των 3ων μας. Να προσέχετε, μην κάνετε μαλακίες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 28, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.174
Πόντοι:
18.330
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, Constantinos27, Anatolian και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαΐου, 2021
Ωραιο σκηνικο και ωραια περιγραφη!
review reaction 1 hornyasfuck
02 Μαΐου, 2021
Άξιος! ! ! Έτσι!
review reaction 1 hornyasfuck
02 Μαΐου, 2021
Αδερφέ το rapid test ποιος το ζήτησε; Ποτε το κάνατε; Εσυ τα πλήρωσες και γαι τις κοπέλες;
review reaction 1 hornyasfuck
02 Μαΐου, 2021
@Micho00

Εγώ το ζήτησα, είχα φέρει μαζί μου από φαρμακείο 3 από αυτά με το σάλιο. Εγώ το είχα κάνει πριν φτάσουν οι κοπέλες και τους το έδειξα με το που φτάσανε, και εκείνες με το που φτάσανε, και μέχρι να βγουν από το μπάνιο είχε βγει και το δικό τους αποτέλεσμα.
review reaction 1 hornyasfuck
02 Μαΐου, 2021
Το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω ακομα....

" Λεφτα υπαρχουν "
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 199414
review reaction 3 hornyasfuck
02 Μαΐου, 2021
Άρχοντας!!
review reaction 1 hornyasfuck
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6