Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 43 10
Call-Girls
140584
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Τι θα δεις :
Ένα απίστευτα ομορφο αδυνατο μοντελε κοριτσάκι .
Κοντό ξανθό μαλλι , χαμογελαστό κ λίγο αγχωμένο στην αρχή μέχρι να χαλαρώσει κ να αισθανθεί ότι είσαι οκ τύπος .
Σωμα ; Ίσως το σωμα που θέλω να βλεπω σχεδόν πάντα όταν κλείνω ραντεβού . Το στεγνό , το αδυνατο , το μοντελε , το τουρλωτό κωλαρακι , το περήφανο στηθος .
Χαρακτήρας : έξυπνη , ώριμη για την ηλικία της κ υποστηρίζει τη γνώμη της .
Τι δεν θα παρεις :
Το τρελο σεξ με σκηνοθεσία τσίρκου με ακροβάτες , αεροπλανικά , φωτιές , περιστέρια , λαγούς ξέχασε το .
Εξαφάνιση όμως έχει το προγραμμα κ δεν είναι καθόλου προγραμμα τσίρκου .
Η μικρη μου τον εξαφάνισε κ μάλιστα έκανε κ γενναία προσπάθεια να στο 90’ για να κάνω επέκταση του ραντεβού καθώς είχε αναψοκοκκινισμένο υφος κ γούσταρε μαλλον τη μουτσούνα μου .
Δεν υπήρχε όμως χρόνος .
Αμήχανη στιγμή ? Καμία όλα νορμαλ ,
κάνουμε τη δουλεια μας κ οι 2 κ φευγουμε .
Αν η Sandra παραμείνει στο χώρο θα ηθελα να τη ξαναδω σαν ανεξάρτητη κ πιο έμπειρη στα του προγράμματος .
Μελανή στιγμή ?
Φεύγωντας θυμήθηκα μια ανεξάρτητη που την ελεγαν Ναγια κ που ίσως πολλοί θυμούνται πριν λίγα χρόνια ...
Η ναγια λοιπόν ρώταγε κ ελεγε ... πάω στο μπάνιο τι προτίμηση έχεις να φοραω όταν βγω , τι σου αρεσει να σου κάνω κ πως θες να τον πάμε τον αγώνα ? Στο φουλ η στο ρελαντί κ οπως βγει ?
Τι θέλω να πω ? Αν η Sandra στο μέλλον γίνει ανεξάρτητη κ πιασει το νόημα του πελάτη ίσως να φτάσει κ κορυφή .
Μια Sandra με υπηρεσίες ναγιας θα είναι ο απίστευτος συνδυασμος . Καλή Ανάσταση σε όλους κ υγεία .
Ένα απίστευτα ομορφο αδυνατο μοντελε κοριτσάκι .
Κοντό ξανθό μαλλι , χαμογελαστό κ λίγο αγχωμένο στην αρχή μέχρι να χαλαρώσει κ να αισθανθεί ότι είσαι οκ τύπος .
Σωμα ; Ίσως το σωμα που θέλω να βλεπω σχεδόν πάντα όταν κλείνω ραντεβού . Το στεγνό , το αδυνατο , το μοντελε , το τουρλωτό κωλαρακι , το περήφανο στηθος .
Χαρακτήρας : έξυπνη , ώριμη για την ηλικία της κ υποστηρίζει τη γνώμη της .
Τι δεν θα παρεις :
Το τρελο σεξ με σκηνοθεσία τσίρκου με ακροβάτες , αεροπλανικά , φωτιές , περιστέρια , λαγούς ξέχασε το .
Εξαφάνιση όμως έχει το προγραμμα κ δεν είναι καθόλου προγραμμα τσίρκου .
Η μικρη μου τον εξαφάνισε κ μάλιστα έκανε κ γενναία προσπάθεια να στο 90’ για να κάνω επέκταση του ραντεβού καθώς είχε αναψοκοκκινισμένο υφος κ γούσταρε μαλλον τη μουτσούνα μου .
Δεν υπήρχε όμως χρόνος .
Αμήχανη στιγμή ? Καμία όλα νορμαλ ,
κάνουμε τη δουλεια μας κ οι 2 κ φευγουμε .
Αν η Sandra παραμείνει στο χώρο θα ηθελα να τη ξαναδω σαν ανεξάρτητη κ πιο έμπειρη στα του προγράμματος .
Μελανή στιγμή ?
Φεύγωντας θυμήθηκα μια ανεξάρτητη που την ελεγαν Ναγια κ που ίσως πολλοί θυμούνται πριν λίγα χρόνια ...
Η ναγια λοιπόν ρώταγε κ ελεγε ... πάω στο μπάνιο τι προτίμηση έχεις να φοραω όταν βγω , τι σου αρεσει να σου κάνω κ πως θες να τον πάμε τον αγώνα ? Στο φουλ η στο ρελαντί κ οπως βγει ?
Τι θέλω να πω ? Αν η Sandra στο μέλλον γίνει ανεξάρτητη κ πιασει το νόημα του πελάτη ίσως να φτάσει κ κορυφή .
Μια Sandra με υπηρεσίες ναγιας θα είναι ο απίστευτος συνδυασμος . Καλή Ανάσταση σε όλους κ υγεία .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 20, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Πρέπει να μοιάσει σε Αλινα glamour η Λιλα από το πρακτορείο της.
Μέχρι τότε απλά πληρώνουμε εμφάνιση μόνο.
Είσαι ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΞΩ !!!! Έτσι μου έλεγε!!!!