Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 10 10
Call-Girls
25347
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Επειδή χθες και σήμερα πέσανε μαζεμένες οι κριτικές για την Alina, θα πω κι εγώ με συντομία τη γνώμη μου.
Επικοινωνία με το γραφείο άψογη όπως πάντα.
Οι φωτο της κοπέλας ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς. Από κοντά ακόμα καλύτερη, καθώς βγάζει περισσότερη φρεσκάδα.
Υπέροχο πρόσωπο, πανέμορφα μάτια (που σε κοιτάνε ενώ είσαι μέσα της και σε καυλώνουν περισσότερο), μυτούλα ποίημα, μαλλιά όπως στον Αύγουστο του Νίκου Παπάζογλου ("πώς μπορώ να ξεχάσω τα λυτά της μαλλιά...").
Σωματάκι στεγνό, μικρά 1,5αρια βυζάκια που της ταιριάζουν απόλυτα και ανταποκρίνονται αμέσως σε χάδια και γλύψιμο, κωλαράκι ποίημα.
Μαυρισμένη. Υπέροχο δέρμα. Δερματοστιξία (μια φράση που δεν μου αποκάλυψε) στα πλευρά της.
Μουν@κι ευωδιαστό που σε προκαλεί να το γλύψεις σαν να μην υπάρχει αύριο (το έκανα σαν τρελός...).
Κορίτσι φρέσκο, μυρωδάτο, ερωτικό, επικοινωνιακό. Με ιδιαίτερα καλό social time στο ημίχρονο.
Φουλ GFE. Δεν με έβαλε κάτω και να με πηδήξει, αλλά ανταποκρίθηκε σε ο,τι της ζήτησα (όχι κάτι extreme).
Καθώς την συνάντησα τις τελευταίες μέρες του tour, δυστυχώς ήταν όντως εμφανές ότι δεν έκλεισε μπούτι τις τελευταίες 15 μέρες που ήταν στην Αθήνα (προφανώς δεν έχει την εμπειρία και τον επαγγελματισμό για να χειριστεί τόση "ζήτηση").
Πάντως με καύλωσε πολύ και πέρασα καλά!
Κατά την άποψή μου, overall σαν attitude ήταν 3 κατηγορίες πάνω από την πλειοψηφία των ρωσιδοουκρανακίων που μας επισκέπτονται συνήθως.
Δε θα διαφωνήσω με τον Jack ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με "prime ρώσικο ελάφι".
Αλλά πόσα τέτοια έρχονται πλέον από τα μέρη μας?
Θα ήθελα να την ξαναδοκιμάσω (που δεν το λέω συχνά) πιο ξεκούραστη.
ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΚΑΛΑ!!!
Επικοινωνία με το γραφείο άψογη όπως πάντα.
Οι φωτο της κοπέλας ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς. Από κοντά ακόμα καλύτερη, καθώς βγάζει περισσότερη φρεσκάδα.
Υπέροχο πρόσωπο, πανέμορφα μάτια (που σε κοιτάνε ενώ είσαι μέσα της και σε καυλώνουν περισσότερο), μυτούλα ποίημα, μαλλιά όπως στον Αύγουστο του Νίκου Παπάζογλου ("πώς μπορώ να ξεχάσω τα λυτά της μαλλιά...").
Σωματάκι στεγνό, μικρά 1,5αρια βυζάκια που της ταιριάζουν απόλυτα και ανταποκρίνονται αμέσως σε χάδια και γλύψιμο, κωλαράκι ποίημα.
Μαυρισμένη. Υπέροχο δέρμα. Δερματοστιξία (μια φράση που δεν μου αποκάλυψε) στα πλευρά της.
Μουν@κι ευωδιαστό που σε προκαλεί να το γλύψεις σαν να μην υπάρχει αύριο (το έκανα σαν τρελός...).
Κορίτσι φρέσκο, μυρωδάτο, ερωτικό, επικοινωνιακό. Με ιδιαίτερα καλό social time στο ημίχρονο.
Φουλ GFE. Δεν με έβαλε κάτω και να με πηδήξει, αλλά ανταποκρίθηκε σε ο,τι της ζήτησα (όχι κάτι extreme).
Καθώς την συνάντησα τις τελευταίες μέρες του tour, δυστυχώς ήταν όντως εμφανές ότι δεν έκλεισε μπούτι τις τελευταίες 15 μέρες που ήταν στην Αθήνα (προφανώς δεν έχει την εμπειρία και τον επαγγελματισμό για να χειριστεί τόση "ζήτηση").
Πάντως με καύλωσε πολύ και πέρασα καλά!
Κατά την άποψή μου, overall σαν attitude ήταν 3 κατηγορίες πάνω από την πλειοψηφία των ρωσιδοουκρανακίων που μας επισκέπτονται συνήθως.
Δε θα διαφωνήσω με τον Jack ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με "prime ρώσικο ελάφι".
Αλλά πόσα τέτοια έρχονται πλέον από τα μέρη μας?
Θα ήθελα να την ξαναδοκιμάσω (που δεν το λέω συχνά) πιο ξεκούραστη.
ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΚΑΛΑ!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 28, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Σο φάκινκ τρου!
Μαλλον (ισως) να παιζουν αλλη μπαλα πιο ψηλα(€€)
Αρπαχτη σιγουρα οχι ομως.. Ψηλα ο πηχης.. Γραφτηκε αλλωστε..
Πάντα τέτοια!!!
Χρόνια πολλά και καλά συναγωνιστές! !!