Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 86 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ενδεικτική ημερομηνία αλλά στο περίπου σωστή.

Απογευματινό ραντεβού στο Λακόμπα, το ραντεβού είχε προγραματιστεί εύκολα μερικές μέρες πριν με 2-3 μηνύματα στο VIber. Το κορίτσι έφτασε με καθυστέρηση περίπου 20λεπτου για την οποία με ενημέρωσε εγκαίρως και μόλις μπήκε στο δωμάτιο χωρίς να χάσει χρόνο έβγαλε τα ρούχα του και πήγε για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα παρόλο που μοσχομύριζε.

Το κορίτσι έχει πολύ ωραία μουτράκια με γατήσια μάτια και πολύ μακρύ μαλλί. Το σώμα της σίγουρα δεν το λες petit αλλά σίγουρα ούτε και θεόχοντρη. Νομίζω η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση αφού το κορίτσι έχει όντως λίγα παραπάνω κιλάκια που εμένα όμως δεν με χαλάνε μιας και προτιμώ τα φυσικά σώματα/στήθη/χείλια κλπ κλπ. Σίγουρα όποιος ψάχνει για petit, skinny η ποσοστό λίπους στα πρότυπα Πετρούνια καλό θα είναι να μην δοκιμάσει γιατί θα απογοητευτεί.

Πέχτηκαν συνολικά συνολικά 3 γύροι με τον πρώτο να διαρκεί όσο το ανοιγόκλημα των βλεφάρων (ήταν πολλοί οι μήνες της αποχής παίδες) και τον φρίξο να καταθέτει 3 οκάδες σπέρμα στο στοματάκι της δεσποινίδως, η οποία με ευλάβεια συνέχισε να τον γλύφει εώς ότου πήρε μέχρι και την τελευταία σταγόνα και μετά τα έφτυσε διακριτικά.
Ο δεύτερος γύρος είχε πέρασμα από όλες τις τρυπούλες και ο τρίτος μόνο πίπα. Για τα γούστα, μου η πίπα της Άρτεμις είναι ακρίβως όπως μου αρέσει, αργή, αισθησιακή, με πολύ γλώσσα, πολλές ματιές και διάθεση να κάνει ότι της ζήτησα.

Σε γενικές γραμμές πέρασα πολύ καλά, η Αρτεμις είναι ένα πολύ ωράιο τυπάκι που αντιλαμβάνεται το χιούμορ, το ανταπωδίδει και γενικά εάν της φερθείς όπως πρέπει νομίζω πως δεν έχει πρόβλημα να ανοιχτεί η να σου δωθεί λίγο παραπάνω.

Άρτεμις στο επόμενο ραντεβού μας ετοιμάσου να κατασκηνώσεις ανάμεσα στα πόδια μου με τον φρίξο στο στοματάκι σου Πλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελο

Καλό πάσχα σε όλους και γαμάτε γιατί χανόμαστε Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 19, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
SilverAries
Ανώτερος
Εγγραφή:
20 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
3.624
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Artemis♥️, Θέμης88, giorgiodelafuentes2 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού