Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 24 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Παρασκευή απόγευμα και σκεφτόμουν να κάνω κάτι εποικοδομητικό μετά από τις κλεισούρες και τα λοκντάουν μήπως τα καταφέρω και γαμήσω επιτέλους. Αρχίζω τα τηλέφωνα αλλά λιγοστές οι διαθέσιμες, τι γίνεται ρε παιδιά?
Μπαίνω στο site του glamour και αποφασίζω ψήφο στη Maria, για καλή μου τύχη ήταν διαθέσιμη.
Φτάνω στο χοτέλι και χτυπάω την πόρτα με υποδέχεται η Maria (το καλλιτεχνικό) με μαύρο νεγκλιζέ και χαμόγελο. Κάνω το ντουζάκι μου με καθαρή πετσέτα, εδώ μπορώ να πω ότι το δωμάτιο ήταν τακτοποιημένο και όλα στην εντέλεια.
Βγαίνοντας από το μπάνιο η Maria με περίμενε στο κρεβάτι με κόκκινα εσώρουχα, ξαπλώνω και αρχίζουμε τα φιλιά, η κοπέλα δεν τσιγκουνεύεται το φιλί το δίνει απλόχερα και της αρέσει.
Το είπαν και οι άλλοι συναγωνιστές αλλά το τονίζω γιατί δύσκολα βρίσκεις τέτοια γλωσσόφιλα.
Είχα ζητήσει να ανοίξουμε λίγο την κουρτίνα για να μπορώ να την βλέπω στο φυσικό φως της ημέρας και δε μου το αρνήθηκε, το θέαμα ήταν όντως από τα καλύτερα.
Η Maria διαθέτει ένα από τα καλύτερα θηλυκά σώματα, ύψος ιδανικό, ούτε κοντοπούτανο αλλά ούτε αγγούρω. Στήθος 2αρι φυσικό και στητό, νισάφι πια με τις σιλικόνες και τα πλαστικά.
Δέρμα άσπρο και απαλό χωρίς ατέλειες και φλύαρα τατουάζ, την ρώτησα πως τα απέφυγε και μου είπε ότι ήθελε να κάνει αλλά τελευταία στιγμή το μετάνοιωσε και μετά με ρώταγε για το δικό μου της είπα ότι είναι σύμβολο προστασίας από τις γυναίκες και εκεί γελάσαμε.
Συνεχίζω την περιγραφή, γλουτοί/ μηροί και γάμπες σε ιδανικό συνδυασμό και άκρα λεπτά και περιποιημένα όπως τα ελαφάκια του φίλου ζωγράφου. Τώρα στο επίμαχο σημείο, πολύ καλοσχηματισμένο ροζ μουνάκι, πεντακάθαρο και με καλή ανταπόκριση στις κινήσεις της γλώσσας μου.
Και τελειώνω με το πρόσωπο, εδώ παρόλο που μου δήλωσε ότι είναι Ρωσίδα από Αγία Πετρούπολη δεν είχε το στρογγυλό ρώσικο πρόσωπο, το πρόσωπό της είναι οβάλ με καταπληκτικά πράσινα μάτια που τα τόνιζαν οι περιποιημένες βλεφαρίδες. Πάντως διαθέτει πρόσωπο γυναίκας που σε εξιτάρει να την βάλεις κάτω και να μη σταματάς Κατσικογάμης
Στον αγώνα μετά τα γλωσόφιλα και τα λοιπά, εκτίμησα το γεγονός ότι το μουνάκι της είχε υγρανθεί και δεν χρειάστηκαν gel, με το πέρασμα του σκούφου ξεκινήσαμε missionery κατόπιν ξάπλωσα εγώ και την έβαλα από πάνω, εδώ φάνηκε η υπεροχή των φύσης έναντι των κατασκευασμένων βυζιών με ραφές που θα μου είχαν ρίξει το ηθικό (και το πουλάκι).
Το τέλος ήρθε με doggy εντός σκούφου όπου απολάμβανα τη θέα από το θεσπέσιο κωλαράκι της.
Μετά τον αγώνα και το ντούζ μείναμε ξαπλωμένοι χαλαρά στο κρεβάτι εγώ να προσπαθώ να μάθω ρώσικα και αυτή να μου δίνει ατελείωτα γλωσσόφιλα σαν να ήμουν ο γκόμενος της.
Μετά αποχώρησα με ένα πλατύ χαμόγελο και προσδοκία ότι θα το ξαναζήσω.
Γυρίζοντας σπίτι και διαβάζοντας τις άλλες κριτικές (όπου και συμφωνώ) δεν κατάλαβα πως έκανα μια τόσο gfe συνάντηση με μια πορνοστάρ.
Αυτά προς το παρόν Ματάκι

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 23, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
rodriguez96
Ανώτατος
Εγγραφή:
5 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
14.789
Πόντοι:
12.946
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 32 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού