Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 22 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η κοπέλα φαίνεται να έχει όρεξη σε αυτό που κάνει από τη στιγμή που μπήκε στο χώρο μου.Ειναι πρόθυμη καθαρή και με όρεξη.Ειναι περίπου όπως στις φωτογραφίες οι οποίες έχουν μια μικρή παραμόρφωση όχι πολύ όμως.Ηταν ευγενική από την αρχή και τρυφερή μαζί μου.Οταν έβγαλε αυτά που φορούσε ήταν πολύ ωραίο το σώμα της και ξεκίνησα να την γλύφω στο λαιμό και στα βυζιά της.Πηρε μπροστά και κατέβηκε να μου πάρει πίπα.Πολυ δυνατη πίπα με γλυψιμο στο καμπαναριό πολύ σάλιο πολύ σπάτουλα μέχρι που την έχυσα εκεί με κάποια να πηγαίνουν στο στόμα της και άλλα στα βυζιά της...Κάναμε ένα διάλειμμα για να πλυθουμε και ήπιαμε ένα κρασάκι.Δεν σταμάτησε να με χαϊδεύει ώσπου τον πήρε πάλι στο στόμα της.Ειχε καθίσει στα τέσσερα και έβλεπα στον καθρέφτη το μουνι της στο οποίο με άφησε να παίζω με δάχτυλα.Φτιαχνεται και υγραινεται πολύ ενώ ταυτόχρονα γλύφει....Μετά ξεκινήσαμε να πηδιομαστε όπου είναι φοβερή δεν λέει όχι κάπου μιλάμε λειτουργεί πολύ θετικά σε ότι ζητήσεις.Ηθελα να μου πάρει ξανά πίπα και το έκανε πάλι ώσπου ξανά τελείωσα στο στόμα της...Πολύ δοτική κοπέλα πολύ ευχάριστη και στο χρόνο της πολύ καλή αφού είχε περάσει η ώρα και δεν έδωσε σημασία ντύθηκε με ψυχραιμία και χαμόγελο χωρίς να την πιάνει πανικός.Πολυ καλό άτομο που αν δοθεί η δυνατότητα θα την δω ξανά.Το γραφείο μια χαρά χωρίς καθυστέρηση το ραντεβού μου με απλά μηνύματα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: