Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αποφασίζω σε μια στιγμή έμπνευσης να καλέσω το γραφείο του μάγου και κλείνω ραντεβού με την Τζούλια λαμβάνοντας υπόψιν το νεαρό της ηλικίας της και τις φωτό της που μου έβγαλαν μια κοπέλα της διπλανής πόρτας-φοιτήτρια καυλάκι που βλέπεις στην παράλια και θες να ξεσκίσεις όμορφα και ωραία.
Η κοπέλα έχει ΚΩΛΑΡΑ και το λέω με όλη τη σημασία της λέξεως. Η κωλάρα της είναι αφράτη ζουμερή είναι σαν ψεύτικη είναι κωλάρα σαν τις λατίνες μούνες που βλέπεις στις εξωτικές παράλιες της Κολομβίας, Βραζιλίας κλπ. Της έκανα ανελέητο spanking , την ζούληξα ,την ρούφηξα, την άνοιξα να δω την κωλοτρυπίδα της, την έφτυσα, την χάρηκα εν ολίγοις αλλά δεν την πήρα.
Μπαίνω στο δωμάτιο και κάνω ένα γρήγορο ντουζάκι και μέχρι να βγω και να σκουπιστώ χτυπάει η πόρτα και ανοίγω με την πετσέτα στο χέρι . Η κοπέλα είναι γύρω στο 1,65 -όμως με τις μπότες που φοράει και το εφαρμοστό τζιν φαίνεται γύρω στο 1,75- γυναικάρα με ωραίο πρόσωπο με κάποια piercing κάτω από το χείλος. Γδύνεται και αποκαλύπτεται ένα σετ μαύρα εσώρουχα, ένα μπραζιλιαν και ένα τοπάκι σαν σουτιέν. Είχα πει αν γίνεται να φορέσει ζαρτιέρες και κοντή φούστα πράμα το οποίο έκανε μιας και τα είχε φέρει στην τσάντα της. Πάει προς το μπάνιο γλιστράω και εγώ μαζί να της πλύνω την πλάτη με το ακουστικό φασωνόμαστε λιγάκι στα όρθια εγώ να τρίβω την πούτσα μου στην κωλάρα της και να της βάζω ένα και δυο δάχτυλα στο υγρό μουνάκι της. Εκείνη σηκώνει το πόδι στην ντουζιέρα το τοποθετεί στο τζάμι εγώ της δαχτυλώνω τη μουνάρα και την γλείφω στο αυτί. Στη συνέχεια βγαίνουμε έξω την κερνάω ένα ποτήρι κρασί την μπανίζω όσο φοράει τις ζαρτιέρες και την στήνω στο λευκό ανάκλιντρο να την πάρω μάτι. Την πάω στο μπαλκόνι να δούμε την θεά από τον τέταρτο όροφο και την βάζω να γονατίσει να μου τον πάρει στο στόμα. Το πιπίνακι κάνει καταπληκτική πίπα, στην αρχή δεν το βάζει όλο μέσα και περνάει υποψία από το μυαλό μου ότι είναι άπειρη σε αυτόν το τομέα όμως σε λίγο τσουπ, τον βάζει όλο μέσα στο στόμα και τον κρατάει εκεί , εγώ της πιάνω τα μαλλιά και την τραβάω και άλλο προς τα μέσα μέχρι να μην μπορεί να πάρει ανάσα, μετά την βάζω να περπατάει στα τέσσερα προς το δωμάτιο και να μου γλείφει την ψωλή .Το τσιμπούκι της είναι μαστορικό. Μα τι γίνεται τώρα τελευταία οι Ελληνίδες κοπέλες που έχω πάρει οι πιτσιρίκες κάνουν απίστευτα τσιμπούκια. Μα ποσό πολύ εκπαιδευμένες και υπάκουες είναι. Πόσες δεκάδες ψηλές να έχουν ρουφήξει μέχρι να τελειοποιήσουν τις τεχνικές τους. Αυτά σκέφτομαι όσο τον έχει στο στόμα της και χαίρομαι για την επιλογή μου. Την σηκώνω στο ανάκλιντρο την βάζω να ποζάρει στα τέσσερα να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη και της ρίχνω κρασί από το ποτήρι μου στις τρυπούλες της, της χώνω βίαια ένα δυο δάχτυλα και μετά τρίτο, εκείνη καυλώνει από ηδονή και τα τρία δάχτυλα στο μουνί της έχουν μουσκέψει της τα φέρνω στο στόμα όπου τα γλείφει λαίμαργα απολαμβάνοντας τα υγρά της. Στη συνέχεια της λέω να γυρίσει να την δω να παίζει το μουνί της μέχρι να ανοίξω το προφυλακτικό. Το μωρό το κάνει βάζει τα χεράκια του στη μουνάρα της και εγώ προσπαθώ να ανοίξω την καπότα. Τα παρατάω όμως νευριασμένος που δεν ανοίγει εύκολα και όπως την έχω έτσι ξαπλωμένη να αγγίζει τον εαυτό της της δίνω την ψωλή μου να την ρουφήξει. Αυτή ξαπλωμένη στο ανάκλιντρο εγώ πάνω από το στόμα της να μου ρουφάει την ψωλή και σε λιγάκι χύνω στο στόμα και στο πρόσωπο της. Το μωρό πηγαίνει στο μπάνιο να πλυθεί και εγώ στρογγυλοκάθομαι στο κρεβάτι.
Έρχεται στην αγκαλιά μου για γλύκες και κατευθείαν ορμάει στη ψωλή μου για παιχνίδι. Της λέω πως είναι ανυπόμονη κάνουμε λίγες αγκαλίτσες ακόμα και μετά συζητάμε για την κωλάρα της. Την χουφτώνω και τη χαϊδεύω όπως την έχω διπλά μου της ξαναβάζω δάχτυλο όπου βλέπω ότι είναι υγρή και εμένα η ψωλή μου ντούρα ξανά, την κατεβάζω να μου πάρει λίγο πίπα μέχρι να ανοίξω το αναθεματισμένο προφυλακτικό -ελπίζω να τα καταφέρω τούτη τη φορά- και να που ανοίγει. Το φοράω και το μωρό ανεβαίνει από πάνω μου και ενώ ιππεύει σαν αγρία αμαζόνα της χουφτώνω και βαράω την κωλάρα και μετά σηκώνει τα ποδιά της και αλλάζει την στάση του κορμιού της πάει προς τα πίσω και τραβάει τα ποδιά της προς τα εμένα ώστε να είναι από πάνω και να βλέπω το μουνί της και την ψωλή μου όπως την γαμάω. Ξανατραβιέται προς τα εμπρός και πλέον ανεβοκατεβαίνει στην ψωλή μου με τα πόδια της να δίνουν τον ρυθμό ακουμπώντας στο κρεβάτι το βάρος του σώματος της ανεβοκατεβάζοντας την λεκάνη της. Της λέω να αλλάξουμε στάση και μου προτείνει στα τέσσερα που της αρέσει.
Δεν της χαλάω χατίρι λοιπόν και ξεκινάω να την γαμάω στα τέσσερα απολαμβάνοντας το μουνί της που είναι αρκετά μουσκεμένο .Το μωρό έχει απίστευτο στήσιμο με το πρόσωπο της να είναι βυθισμένο μέσα στο μαξιλάρι και το κορμί της να έχει την τέλεια γωνιά για να μπορώ να θαυμάζω την κωλοτρυπίδα της. Την γαμάω δυνατά έτσι, έως ότου αναφωνεί πως έχει πάρει φωτιά η μουνάρα της η το μουνάκι της η το μουνί της -κάτι για το αιδοίο της τέλος πάντων- και εγώ ανεβάζω ρυθμό πιο πολύ πιο πολύ , εκείνη βάζει τα χέρια της πίσω από την πλάτη της και τα δένει μεταξύ τους και εγώ τα κρατάω οπότε την γαμάω κρατώντας τα χέρια από πίσω, της πιάνω το λαιμό και τα μαλλιά με το άλλο χέρι μου, της τραβάω δυνατά τα μαλλιά και την χαστουκίζω συνεχώς στα κωλομέρια. Εκείνη ανοίγει με τα χέρια την κωλοτρυπίδα της τεντώνει την κωλάρα της και εγώ αφήνω να κυλίσει αργά σάλιο από το στόμα μου προς τα κάτω και να πέσει πάνω στην τρυπούλα της. Το απλώνω με το δάχτυλο μου, εκείνη έχει καυλώσει φουλ είναι τελείως υγρή και ο ρυθμός είναι τόσο δυνατός που τα αρχίδια μου πάνω στο γαμήσι ακουμπάνε και βαράνε το μουνί της με αποτέλεσμα οι θόρυβοι από το δωμάτιο να είναι τα βρισίδια που της ρίχνω, τα βογγητά της και το πόσο φωτιά έχει πάρει το μουνί της και το πλαφ πλαφ που κάνουν τα αρχίδια μου χτυπώντας πάνω της. Ο συνδυασμός είναι απίστευτα καυλωτικός πράμα που με οδηγεί να χύσω για δεύτερη φορά.
Αποκαμωμένος καθόμαστε λιγάκι αγκαλιά μιλώντας περί ανέμων και υδάτων και σε λίγο θα φύγει μιας και συμπληρώθηκε η ώρα μας.
Το μωρό έχει απίστευτη ενέργεια, είναι μικρή μόλις 20, ξέρει να γαμιέται σωστά, ξέρει να κάνει τσιμπούκια και ξέρει να είναι ένα καλό πορνίδιο εκεί που χρειάζεται. Τα φιλιά μου και σιγουρά θα την ξανασυναντήσω. Μετάνιωσα που δεν την κράτησα άλλο ένα μισάωρο ή μια ώρα για να την ευχαριστηθώ περισσότερο. Την επόμενη φορά όμως.

ΥΓ. Εμφανισιακά εκτός από κωλάρα έχει ένα δυάρι+ βυζάκι με piercing στο αριστερό στήθος όπως είναι από πάνω σου άρα δεξί στο δικό της η τα μπέρδεψα. Έχει κοντό μελαχρινό μαλλί που θα έλεγα είναι το μόνο αρνητικό πάνω της εκείνη μου είπε πως τα είχε μακρύτερα αλλά μάλλον το μετάνιωσε. Σωματικά είναι ακριβώς όπως στις φωτό και έχει τα τατουάζ που βλέπετε. Επίσης έχει καστανά ματιά και φοράει φακούς επαφής μπλε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
PW
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 kaavlas, gpd, monstercock greece και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Απριλίου, 2021
Λιτός και δωρικός
review reaction 1 hornyasfuck, pussy wagon
18 Απριλίου, 2021
Ολα καλα ρε μαστορα,αλλα το βυζι δεν ειναι 2αρακι..σακουλιασμενο 1 ειναι...
18 Απριλίου, 2021
8 στο πρόσωπο? Υποκειμενικό μεν αλλά...
APE
APE
review reaction 1 hornyasfuck, pussy wagon
18 Απριλίου, 2021
Επειδή δεν το είδα κάπου να αναφέρεται, ούτε στα συγκεντρωτικά στο τέλος, η κοπέλα φιλάει κανονικά?
review reaction 1 hornyasfuck
18 Απριλίου, 2021
Με τέτοια ανάλυση πίστευα πως θα επισυναψεις και τίποτα αιματολογικές της κοπέλας....
review reaction 1 review reaction 3 Κυριος Κ., hornyasfuck, ant-ant και 1 ακόμα μέλος
18 Απριλίου, 2021
φιλια δεν δοκιμασα μαγκες στο στομα
PW
pussy wagon
review reaction 1 hornyasfuck
18 Απριλίου, 2021
Mεγαλα μ@@@@χειλα εχει!!!
review reaction 1 hornyasfuck
19 Απριλίου, 2021
Τι συγγραφή είναι αυτή ρε συναγωνιστή, Έρνεστ Χέμινγουέι και πάνω... Ωραίος...
Π
ΠαΠάολας
review reaction 1 review reaction 3 Larson, hornyasfuck, pussy wagon
19 Απριλίου, 2021
Πορνοταινία!!
review reaction 1 pussy wagon
19 Απριλίου, 2021
Αμα ηξερε να ανοιγει και τα προφυλακτικα μπορει να ειχαμε γλυτώσει 25 γραμμές κείμενο
review reaction 3 review reaction 5 Jim25jim, hornyasfuck, pussy wagon
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2