Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 30 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Καταρχάς να πω, πως η συνεύρεση δεν ολοκληρώθηκε.
Συνεννόηση με το γραφείο πολύ καλή, η κοπέλα στην ώρα της ακριβώς. Ανοίγω την πόρτα και μπαίνει μια κοπέλα, κυριά καλύτερα καθώς εγώ την έκανα αντί για 27 που γράφει το σαιτ για άνω των 35, με μέτριο πρόσωπο και με ένδυση άκρως απογευματινή, με απλό τζιν και ενα απλό μπουζάκι του στυλ πάω σουπερμαρκετ και επιστρέφω.
Ανοίγω λοιπόν την πόρτα και μπαίνει η κυρία μέσα με το χαμόγελο, και εμένα πέφτει το μάτι μου όπως περνάει στον κώλο που καμία σχέση δεν είχε με την φωτογραφία, μιλάμε για κώλο, επισης πρέπει να ήταν 1,60-65 με κάτι αθλητικά με τεράστιους πάτους που χωρίς αυτούς θα έπεφτε πολύ κάτω. Ευτυχώς που και το μπλουζάκι ήταν κοντό θα έλαγα (τοπακι) που άφηνε την κοιλιά να φαίνεται, και αυτό ήταν που με έκανε να της ζητήσω συγνώμη αλλά ότι δεν θέλω να γίνει το ραντεβού καθώς φαινόταν πως έχει πολλά παραπάνω κιλά σε σχέση με τις φωτογραφίες.
Εχω βαρεθεί πλέον τα γραφεία να ποντάρουν στις καυλες μας και να στέλνουν ότι να είναι, ελπίζοντας πως αφού ήρθαν θα αρνηθούμε να γίνει σεξ και θα τις στείλουμε πίσω.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν η κοπέλα είναι 35-40 χρονών μιλφ, αλλά να είναι ΜΙΛΦ, να την βλέπω και να θέλω να την γαμήσω και όχι να βλέπω την γειτόνισσα 35αρα 1,60 με 60-65 κιλά που περνάει αδιάφορη και να θέλουν και 140,00 την ώρα.
Να τονίσω, εδώ πως η κοπέλα προς τιμή της, το δέχτηκε πολύ καλά και μάλιστα αρνήθηκε να πάρει λεφτά ακόμα και όταν της είπα να πάρουμε το γραφείο, να μου πουν τι να δώσω, είπε πως δεν χρειάζεται και θα το πει η ιδια. Στην συνέχεια και αφού εφυγε η κοπέλα μετά από 10 λεπτά παίρνει το γραφείο για να ρωτήσει τι έγινε? και αφού της εξηγώ, μου λέει πως ποτέ οι φωτογραφίες δεν είναι οι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και μπλα μπλα μπλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 08, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
1€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
72
Likes:
1.125
Πόντοι:
2.461
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, alpula, mancunian1986 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Απριλίου, 2021
Η κοπέλα ειναι μπάζο !!!!Σανμεφανιση σαν στυλ σαν αέρας ολα!Ειναι επιπ΄δεου Μεταξουργειου και ισως και πιο κατω.Τωρα αυτοι που την επαινουν ως γυβαικάρα κλκ στις προηγουμενες κριτικες πραγματικα δεν ξερω τι βιολι βαρανε....Επαναλαμβανω ειναι κατωτερη του μετριου.
review reaction 1 donator, piko, hornyasfuck
16 Απριλίου, 2021
συμφωνω σε οτι είπες και πολύ καλα έκανες.
απλα θα ηθελα να σου πω πως θα εβγαζες τρελα γουστα με την 'κυρια'
ειναι πολυ τρελοκομειο και θα σου εβγαζε ολα οσα ηθελες να κανεις με μια πουτανα...
απο θεσσαλονικη ειμαι και λεω ποτε θα ανοιξουν να ερθω να βγαλω γουστα.
μην παρεξιγηθω,ετσι? γνωμη μου...
να εισαι καλα..
review reaction 1 Alexanders, hornyasfuck
16 Απριλίου, 2021
Γελῶ γιά τό γραφεῖο ποὺ λέει ὅτι οἱ φωτογραφίες ποτέ δέν ἀνταποκρίνονται στὴν πραγματικότητα... Γιά γέλια καί γιά κλάματα!
review reaction 1 piko
16 Απριλίου, 2021
Μπράβο συναγωνιστή που για τα δικα΄σου μέτρα και σταθμά (κάποιος άλλος θα την έβρισκε σουπερ) λειτούργησε το πάνω κεφάλι!
review reaction 1 hornyasfuck
16 Απριλίου, 2021
Καλησπέρα μια διευκρίνιση για την φράση ( οἱ φωτογραφίες ποτέ δέν ἀνταποκρίνονται στὴν πραγματικότητα ) το πρακτορείο ποτέ δεν έχει πει κάτι τέτοιο γιατί άπλα δεν ισχύει. Εδώ μέσα ο κάθε ένας μπορεί να γράφει ότι θέλει από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα δικά σας.
review reaction 1 xr1sros
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5