Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 55 10
Call-Girls 160381
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ουκρανή γύρω στα 33-34 που επισκέπτεται πρώτη φορά την χώρα μας, είτε για το μεροκάματο είτε για διασκέδαση. Έχει γράψει τα ένσημά της στα βαρέα-ανθυγιεινά ανά την Ευρώπη και σκέφτηκε να δοκιμάσει και στην χώρα μας. Μου είπε ότι έχει τρελαθεί με τον καιρό εδώ (συνυπολογίστε ότι ήρθε κατευθείαν από τις Βρυξέλες όπου χιόνιζε) και ανυπομονεί να ανοίξουν τα μαγαζιά για να βγει να διασκεδάσει και να γνωρίσει την Αθήνα. Με ρώτησε μάλιστα και αν γνωρίζω πότε θα «ανοίξουμε», έκανα τον μαλάκα Money Mouth για να μην την κακοκαρδίσω…

Οι photos με το γαλάζιο κορμάκι είναι πολύ κοντά σε αυτό που θα συναντήσετε, όσον αφορά το σώμα. Πιο συγκεκριμένα, το κορμί της είναι ότι πιο κοντά μπορείτε να βρείτε στον όρο stacked. Δεμένο ομοιόμορφο κορμί, με πολύ ωραία δουλειά στο στήθος (και σε όψη και σε αφή), χωρίς κοιλιά, δεμένα μπούτια και την κωλάρα των photos Ναι!. Η κοπέλα πλέον έχει ξανθά, ίσια μακριά μαλλιά, που αλλάζουν κατά πολύ το πρόσωπο σε σχέση με τις photos, συν του γεγονότος ότι πρέπει να είναι και μερικά χρόνια πίσω. Το πρόσωπο λοιπόν είναι όμορφο, με πολύ ωραία πρασινωπά μάτια. Δεν ξέφυγε και αυτή από την μαλακία που τις πιάνει και πάνε και φουσκώνουν τα χείλια τους αλλά το αποτέλεσμα είναι αποδεκτό και δεν ενοχλεί, όπως στις περισσότερες των περιπτώσεων. Λευκό και λείο δέρμα χωρίς κανένα tattoo.

Ήρθε ντυμένη με ένα floral mini φόρεμα με κουμπιά και πέδιλα. Εντελώς καλοκαιρινή και δροσερή εμφάνιση, η συνάντηση έγινε μεσημέρι. Ύψος στο 1.65-1.67 καθαρό . Γενικά πολύ περιποιημένη και καθαρή, με ωραίο άρωμα και προσεγμένα άνω και κάτω άκρα.

Μπήκε μέσα με ένα τεράστιο χαμόγελο το οποίο διατηρήθηκε μέχρι που έφυγε. Πολύ ευχάριστη και φιλική. Η κοπέλα μιλάει κανονικά Αγγλικά, έχει άποψη και πράγματα να πει.

Στον αγώνα : Γλωσσσόφιλα και προκαταρκτικά στο full με τρέλα. Πολύ καλή πίπα με κατάληξη σε dt και mf. Πολύ καλό γλείψιμο και της υπόλοιπης περιοχής Στο sex, παίζει όπου και όπως θες χωρίς κολλήματα και κόφτες. Έχει πολύ ωραία αίσθηση και είναι παρούσα. Γενικά ξέρει τι κάνει και το κάνει καλά. Δάχτυλα μπροστά άνετα, πίσω με ζόρι λόγο στενότητας Κουλ.

Συμπερασματικά : Stacked θηλυκό (πραγματικό θηλυκό) , με πολύ ωραία διάθεση και πρόγραμμα. Όσοι ψάχνουν για μοντέλα και insta να πάνε σε άλλη παραλία…Γερο-μύστης

PS1: ‘Όταν άνοιξα την πόρτα και την είδα (και με αυτό το ντύσιμο) μου ήρθαν στο μυαλό τα pin up girls των Αμερικάνικων περιοδικών της δεκαετίας του 40 και του 50.

PS2: Η βαθμολογία σε εμφάνιση είναι στο 7,5. Βάζω ένα 7 και ένα 8 και είμαι καλυμμένος…Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
old boy
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
6 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
13.551
Πόντοι:
25.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Elganador, Διαγραμμένο μέλος 201295, delipas και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Απριλίου, 2021
Όπως παντα μια άρτια και πολύ ενημερωτική κριτική παλιόπαιδο!
Τα σέβη μου Καπέλο
16 Απριλίου, 2021
Το στήθος της κοπέλας μεγάλο ή μικρό;;;
16 Απριλίου, 2021
@Jim25jim: Να 'σαι καλά φίλε, προσπαθώ...Καπέλο
16 Απριλίου, 2021
@kwstasxat: Είναι μεγάλο, γεμίζει την χούφτα και περισσεύει...Δεν μιλάμε όμως για τύπου αγελάδα. Πλατύ χαμόγελο Δεν τα πάω καλά με τα νούμερα στήθους για να γίνω πιο συγκεκριμένος.
review reaction 1 kwstasxat
16 Απριλίου, 2021
Ευχαριστώ φίλε, είσαι ωραίος!!!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5