Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 8 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ειχα καιρό να τιμήσω τη μαμα Ρωσία και είπα να το κάνω με την Μελάνια. Λάτρης του μεγάλου στήθους διάβασα και προηγούμενες καλές κριτικές οπότε η απόφαση ήταν εύκολη. Σε ξενοδοχείο του κέντρου έγινε η συνάντηση. Η κορασίδα εμφανίστηκε με ντεκολτέ μπλουζα και τζιν. Θα έλεγα ότι ηταν 4-5 πόντους πιο κοντή και 3-4 κιλά περισσότερα από τα αναγραφόμενα χωρίς να φαίνονται άσχημα πάνω της. Το στήθος φτιαγμένο με ωραία αίσθηση. Η φωτό 1 & 8 την αντιπροσωπεύουν απόλυτα.
Στην αρχή ήταν λίγο ψυχρή με χαρακτήρα διερευνητικό θα έλεγα. Ζήτησα αν θέλει κατι να πιει και με ευχαρίστηση δέχτηκε αλκοολ αν και νωρίς (περι τις 17:00). Αυτό πιστεύω ήταν κάτι που την ξεκλείδωσε και ήταν πιο διαχυτική στη συνέχεια.. ντουζάκι και εμφανίστηκε με ροζ εσώρουχα που την κολάκευαν. Πίπα ακα πολύ καλή και με προσπάθειες για ντιπ. 2 γύροι παίχτηκαν και τελείωσε και εκείνη με κραυγές. Έκανε παουερ γιογκα μου έδειξε και κατι βιντεάκια με τις ικανότητες της για σπαγγατο και άλλες κινήσεις.. πιστεύω αντέχει και στο σκληρό σφυροκόπημα το οποίο θα δοκίμαζα ξανά.
Θα κάτσει μια εβδομάδα ακόμα από ότι μου είπε. Στα μείον θα έλεγα πέραν της αρχικής παγωμάρας/αδιαφορίας θα πρόσθετα και το κινητό που δεν σταμάτησε να χτυπάει και δεν το έβαλε στο αθόρυβο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 14, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
1€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
taxidiaris
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
310
Πόντοι:
5.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, mancunian1986, insanetourist99 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού