Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Με είχαν φτιάξει οι φωτο της φαινόταν πολύ τούμπανο αν και είχα αμφιβολίες όπως και για όλους αυτούς του διθυράμβους αλλά ήθελα να δω και ιδίοις ομασι όπερ και εγένετο.
Μπαίνει η κοπέλα μέσα με κάτι μούτρα λες και την είχαν σφάξει της λέω τι έπαθες δεν σε βλέπω καλά,
Και μου λέει τι ήθελες να πετάω και να κάνω ουαου;Ξανά άνοιξε την πόρτα μου κάνει βγαίνει και με μια ειρωνια κάνει ταχαμου την χαρούμενη και χοροπηδηχτη.Της λέω δεν είπα να κάνεις τούμπες αλλά βλέπεις έναν άνθρωπο εντάξει απέναντι σου σκάσε ένα χαμόγελο.Ειχα κακη μέρα λέει δεν φταις εσύ.
Ήμουν έτοιμος να την διώξω δεν γίνεται να ζητάς 150€ να είσαι ευγενικός καθαρός με τα δώρα σου δωμάτια μουσικές και να την παρακαλάς να φέρεται σωστά και να σου κάτσει λες και σου κάνει χάρη.
Μετά μου κάνει την ερώτηση:are you writer;ναι της λέω.Ωπα κοπελιά στο bou γράφω δεν είμαι συγγραφέας χαχαχα.Το κάτω κεφάλι νίκησε φόραγε κιενα στενό φόρεμα με έτρωγε να δοκιμάσω.
Βγάζει ρούχα όπως όπως μένει με τα εσώρουχα έχει καυλιαρικο σώμα σφιχτό αθλητικό ένα κλικ κάτω απτό υπερτουμπανο αλλά πολύ καλό ούτε κυταριτιδες ούτε ραγάδες.Της ορμάω ήταν μαγκωμενη έρχεται στο κρεβάτι στο ξεκαρφωτο γελούσε φιλιά δειλα στην αρχή μετά γλωσσόφιλα.Δαχτυλο μεσα στο νιμου της δεν με αφησε να βαλω στο 69 καλή πίπα μέτρια με δόντι γλύψιμο μπάλες απαλά.2 στάσεις από πάνω αυτή και ντογκι έδειξε όρεξη ήταν με τις κάλτσες σιλικόνης τελείωσα στο ντογκι.Μετα ξαφνικά την έπιασε το ενδιαφέρον να μου βγάλει το προφυλακτικό με μωρομαντηλο να με σκουπίσει με την πετσέτα βγαίνοντας απτό μπάνιο και άρχισε μου έφτιαξες το βράδυ και είσαι ο καλύτερος και σαγαπω και διάφορα άλλα κοπλιμέντα και φόρεσε και κάτι που είχα πάρει να με ευχαριστήσει αλλά φαινόταν ότι δεν τα ένιωθε με την ψυχη της αλλά σου λέει κάτσε να καλοπιασω τον "writer" να τσιμπήσουμε την κριτική.Μετα λίγο κουβέντα είναι από Αγ.Πετρούπολη λέει και 5 λεπτά πριν την λήξη της αφού κοιτούσε το έξυπνο ρολόι της σαν διαιτητής στο γήπεδο στο 85' λέω δοκίμασε λίγο πίπα μπας και αλλά δύσκολο 2η φορά στην ώρα.Με παίρνει λέει ο οδηγος πρέπει να φύγω εντάξει λέω μην έχεις και πρόβλημα εξαιτίας μου πήγε στο μπάνιο ντύσιμο και πακα πακα.Ερώτηση για feedback απτό γραφείο έστειλα 2-3 μηνύματα αλλά λέω steve δεν θα βρείς ανταπόκριση άσε την κοπέλα να δουλέψει και της λέω ότι είναι καλό η κακο θα το δεις στις κριτικές.Ευχαριστουμε πολύ καλό βράδυ η απάντηση τους και κάπως έτσι έφτάσε στο τέλος η συνεδρία με την Αντζελίνα.Εν κατακλείδι ήρθε η κοπέλα γιατί δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς και ας μην είχε όρεξη σου λέει αυτός γράφει μου φέρθηκε και καλά ας του κάνω τα γλυκά μάτια μην με διώξει να πάρω και την κριτική και τα δώρα αλλά πλέον είπαμε δεν χαϊδεύω αυτιά παρολο που λαθος μου που δεν τις διωχνω,Μπορει οι συμπαίχτες σε παρελθόν και μέλλον να την βρουν-βρηκαν πιο κεφάτη κρίμα γιατί είχε κορμάρα αλλά αυτό το τραβατε και ας κλαίω με ξενέρωσε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 04, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
steveman7
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
17 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
207
Likes:
10.620
Πόντοι:
30.573
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, mancunian1986, chris1955 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Απριλίου, 2021
Τα εγραψα φιλε σε προηγουμενη κριτικη,η κοπέλα ειναι σχετικά ξινη και εχει τουπε και σε εμφανιση σερβις ειναι σε ολα επιεικως καπου στο 7αρι.
13 Απριλίου, 2021
καλά αν μου έλεγε "τι ήθελες να πετάω και να κάνω ουαου" θα της έλεγα "όχι αλλά θέλω να πετάξεις όσο γίνεται πιο μακριά από εδώ ΤΩΡΑ". Αντε ρε μαλακα την ρωτας απο ευγένεια τι έχει και σου την λέει κιόλας. Λίγη ανθρωπιά δηλαδή.
review reaction 1 Bonus, djantonis666, ntinosam και 1 ακόμα μέλος
13 Απριλίου, 2021
Ο κάθε ένας επενδύει τα χρήματα του όπως θέλει και λογαριασμό δεν χρειάζεται να δίνει.

Όμως θα ήθελα να πω ότι διαβάζω πολλές φορές για δωράκια και μου φαίνεται υπερβολή. Να δεχτώ ότι έχει μια βάση για μια κοπέλα που έχεις κάνει επαναληπτικά και που πάντα σε φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο. Θέλεις να την ευχαριστήσεις. Οκ.

Αλλά σε ένα CG που συναντάς για πρώτη φορά ?

Νομίζω ότι δίνει λάθος μήνυμα.
review reaction 1 OUROBOROS, Bonus
14 Απριλίου, 2021
Ο καθενας μας εχει μια διαφορετική εμπειρια στο ραντεβου του αλλοι καλες αλλοι κακες παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες.Παρολο που ειμαι εμπειρος πια στις εσκορτ δεν εχω μαθει να τις διωχνω αμεσως.Τελος σχετικα με τα δωρακια προσωπικα το κανω σαν μια κινηση ωστε να "σπασει ο παγος" και οι κοπελες να νιωσουν πιο οικεια και η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες το εκτιμανε.
14 Απριλίου, 2021
Αφού το site έχει γεμίσει με γκομενοφυλακες , αγαπουληδες , υπέρμαχους βιζιτών κ καληνυχτακηδες στο δωράκι θα κολλήσουμε ? Προχωρά εγώ είμαι οκ σε διαβάζω !
review reaction 1 gnnakos
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5