Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 88 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική.

Η Άννα είναι μια γυναίκα 47 ετών περίπου μελαχρινή, καλό για την ηλικία της σώμα, με καλή υφή δέρματος, εγώ τουλάχιστον ευχαριστήθηκα και το χάϊδεμα, πολύ ευγενική, αμέσως το αντιλαμβάνεσαι από την τηλεφωνική επικοινωνία και καθαρή, πολύ καθαρή.

Είναι μια συνειδητοποιημένη γυναίκα, οι μοναδικοί πόροι της είναι τα ραντεβού που κάνει, τον πελάτη που πρωτοσυναντά θέλει να τον κρατήσει και γι’ αυτό φροντίζει να τον ικανοποιήσει. Δίνει πολύ καλά γλωσσόφιλα και μάλιστα τα επιζητά, σε φιλά παντού, στο λαιμό, στο στήθος και πιο χαμηλά , ξέρει η ‘άτιμη’ να σε καυλώνει. Κι έτσι όπως σ’ έχει καυλώσει της τον καρφώνεις στο στόμα.

Είναι αρκετά υποτακτική, δεν σου αρνείται σχεδόν τίποτα, φυσικά όχι ανωμαλίες. Στο στοματικό είναι καλή, μάλιστα της πιέζεις το κεφάλι και της τον βάζεις όλον μέσα στο στόμα και δεν δυσανασχετεί, δηλαδή της γαμάς κάργα το στόμα και για όση ώρα θες, δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθεί. Την ξαπλώνεις ανάσκελα με το κεφάλι εκτός κρεβατιού και της πηδάς το στόμα, πνίγεται ξεπνίγεται (έχει καλή τεχνική και παίρνει ανάσες και δεν πνίγεται) συνεχίζει και πάλι δεν διαμαρτύρεται.

Τα ατού της είναι η υποτακτικότητα, πρωτοβουλίες δεν παίρνει όμως ακολουθεί, (εδώ αυτό γουστάρω) αλλά και το πρωκτικό, γαμάς την ‘πίσω πόρτα’ όση ώρα θες, όσο δυνατά θες, διαμαρτυρίες δεν θ’ ακούσεις από τα χείλη της. Επίσης κάνει πολύ καλό τελειωτικό, στον γυαλίζει στην κυριολεξία και τα φτύνει στον νιπτήρα, εάν τα κατάπινε (της το ζήτησα αλλά αρνήθηκε) θα ήταν το τέλειο κι έτσι όμως εμένα με ικανοποίησε, η Άννα κάνει από τα καλύτερα τελειωτικά.

Στην κουβέντα σε μένα ήταν καλή ειδικά στο 2ο ραντεβού μας.

Η Άννα λοιπόν κατ’ εμέ είναι ένα καλό Μιλφ γι’ αυτούς που προτιμούν τις λίγο μεγαλύτερες και υποτακτικές γυναίκες , αλλά και για κάποιους σαν κι εμένα που προτιμούν τα πιπίνια και για αλλαγή θέλουν και κάποια που να ξέρει και θέλει να περιποιείται τον άνδρα, να είναι τόσο υποτακτική όσο πρέπει και για να ευχαριστηθείς πρωκτικό.

Αυτά και να περνάμε όλοι καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 06, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέγας
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
1.218
Πόντοι:
3.910
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Diblasi, TOMCRUISE και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Απριλίου, 2021
Έχουνε τηλέφωνο;;
review reaction 1 hornyasfuck
07 Απριλίου, 2021
Ναι υπάρχει τηλέφωνο. Έχει φωτοαγγελία σε διάφορους ιστότοπους. Νομίζω ως Άννα Indipendent
review reaction 1 hornyasfuck
07 Απριλίου, 2021
Δεν απαντάει στα τηλέφωνα βέβαια. Να το σημειώσουμε και αυτό.
07 Απριλίου, 2021
Σε ποια σελιδα θα βρω τηλεφωνο της;
07 Απριλίου, 2021
Την είχα ψάξει κι εγώ το φθινόπωρο και δεν μπορούσα να τη βρω οπότε τα παράτησα και δεν την είδα ποτέ. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν viber κλπ.

Αν έχω καταλάβει καλά τους κανόνες του site, δεν γίνεται να μπει τηλ ή λινκ δημόσια.
08 Απριλίου, 2021
Η κοπέλα απαντάει στα τηλέφωνα. Εγώ ποτέ δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Πέραν των άλλων είναι και πολύ ευγενική.
review reaction 1 hornyasfuck
08 Απριλίου, 2021
Τελικά είναι Ελληνίδα η Από τα βόρεια σύνορα ρε παιδιά κάποιος υπεύθυνα μπορεί να απαντήσει ....?
Δικό μου κόλλημα ...ευχαριστώ
Κάποιος εδώ μέσα χρόνια και αξιόπιστος είχε αναφέρει ότι είναι από τα βόρεια σύνορα ,ελπίζω να ισχύει ...
08 Απριλίου, 2021
Oντως δεν απανταει ποτέ στα τηλέφωνα,εχω παρει απο 2-3 νουμερα και με χρονικη απόσταση μηνων ισως και χρονων!!Ποτε δεν απάντησε,ποτε δεν πηρε πίσω.Τωρα πως μερικοι κλείνετε διαρκώς ραντεβου μαζί της,ειναι περίεργο.
09 Απριλίου, 2021
Εγώ την Τετάρτη ξανάδα την κοπέλα. Την Τετάρτη με αφορμή την κριτική μου δε ξέρω κι εγώ πόσα ραντεβού έκανε, το τηλέφωνό της την ώρα που ήταν μαζί μου χτυπούσε συνεχώς. Ήταν κλεισμένη για όλη την ημέρα. Χάρηκα γιατί πράγματι είναι ''εντάξει"" κοπέλα, δεν κοροϊδεύει αυτό ''έχει''αυτό δίνει.

Εγώ από την άλλη απορώ πως κάποιοι λένε ότι δεν απαντά στο τηλέφωνο, δεν τους αμφισβητώ όμως εγώ ποτέ δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Εάν δεν μου απαντά σχετικά γρήγορα για κάποιους λόγους πχ την έχει επισκεφθεί μέλος της οικογενείας της όταν βρίσκει ευκαιρία μου στέλνει μήνυμα.
review reaction 1 rantanplangr30
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9