Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 132 10
Call-Girls 477313
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία ενδεικτική γιατί η συνάντηση έγινε προς το τέλος Φεβρουαρίου. Συμπεριφορά γραφείου άψογη και έφτασε ακριβώς στην ώρα της.
Είχα διαβάσει τόσα για την Αριάνα που μου ήρθε να την δω. Μετά από ένα φιλί στα πεταχτά πήγε αμέσως για μπάνιο και ήρθε στο δωμάτιο.

Η κοπέλα είναι δεν είναι 21 κι αυτό κάπως με κόμπλαρε. Παρόλα αυτά είναι κοινωνική και καλός χαρακτήρας (αν και ήδη αρκετά επαγγελματίας και συνειδητοποιημένη). Περίπου 1.70, στήθος 2άρι αν όχι και λίγο πιο μικρό, πρόσωπο αρκετά ωραίο, μεσογειακό και πάρα πάρα πολύ ωραία μαλλιά – πολύ μακριά, δυνατά και μαύρα. Πόδια δεν έχει και τα πιο ωραία που έχω δει αν και δε νομίζω ότι οφείλεται σε παραπάνω βάρος αλλά απλώς είναι έτσι η κοψιά της. Για τον κώλο της τα ξέρετε. Έχει κωλάρα το κορίτσι.

Αφού της έπιασα λίγο βυζιά και κώλο, γιατί δεν ήμουν έτοιμος, με άρχισε σε μια ωραία πίπα, αργή και βασανιστική και σε λίγο μου πέρασε προφυλακτικό. Τη γύρισα και την έγλειψα από πίσω παντού (καθαρότατη) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να περιμένω άλλο. Την ξαναγύρισα και άρχισα να τη γαμάω κάπως αργά και βαθιά. Αλλά ήμουν κουρασμένος και δεν έπαιζε να τελειώσω γρήγορα. Λίγο όμως που έπαιρνε καυλόφατσα, λίγο που ήθελα οπωσδήποτε να προλάβω 2 γύρους, λίγο που μουρμούριζε κάτι καυλιάρικα, τελικά άλλαξα και συνέχισα με πρωκτικό. Κράτησε ώρα και με όλο και πιο αυξανόμενη ένταση και έτσι ήρθε η μεγάλη έκρηξη. Θυμάμαι το ύφος της εκείνη τη στιγμή.

Μπάνιο και μετά από λίγη συζήτηση, πάλι ωραία πίπα. Την γύρισα από πίσω επειδή μου άρεσε πολύ η θέα του κώλου της και που γύριζε κάθε τόσο να με κοιτάξει. Αλλά χρειαζόμουν περισσότερη ώρα και έτσι μετά από κανένα 10λεπτό που είδα ότι θα αργούσα, σταμάτησα.

Χαιρετηθήκαμε λέγοντας για ολοκλήρωση αυτού που έμεινε στη μέση άλλη φορά. Δεν το συνηθίζω αλλά δεν το αποκλείω γιατί μου έμεινε λίγο απωθημένο.

Δεν είναι το θεόμουνο όπως έχουν αφήσει αρκετοί να εννοηθεί χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι όμορφη. Αλλά το ατού της είναι ότι είναι καυλιάρα και ξέρει πώς να το δείχνει.

Έτσι κι αλλιώς σε όλες τις δουλειές όλα είναι θέμα ημέρας, χημείας, συγκυρίας. Η Αριάνα σίγουρα είναι καλή περίπτωση αν σου κάτσουν όλα αυτά. Νομίζω θα έβαζα περίπου την ίδια βαθμολογία ή ελαφρώς μεγαλύτερη (σε συμπεριφορά και επικοινωνία), ακόμα κι αν μου επέτρεπε το σύστημα να βάλω 10αρια. Αν δεν καεί από την πολλή δουλειά και δεν γίνει μηχανική στη συμπεριφορά, μπορεί σύντομα να είναι για 8άρια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 20, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
6.243
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 CaptainK, olddog, gauguin και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού