Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 20 10
Call-Girls 32391
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το ‘’υπαίθριο’’ ( λόγω κορωνοιού ) γεύμα στον κήπο φίλου μου, για να με ευχαριστήσει για μια δουλειά που το βοήθησα να κλείσει περιελάμβανε ψάρια και οστρακοειδή στα κάρβουνα που στη κυριολεξία έσπαγαν μύτες, και ένα υπέροχο viognier. Οι προυποθέσεις για ένα ωραίο κλείσιμο της ημέρας είχαν τεθεί.

Ένα πράγμα μόνο έλειπε, και το Grant ήταν κάπου στο μέσο της διαδρομής επιστροφής στο σπίτι μου. Μια γρήγορη ματιά στο ρόστερ των Αγγέλων και το μάτι μου έπεσε σε μια κοπέλα γνήσια εκπρόσωπο του ‘’ξανθού γένους’’. Γρήγορη συνεννόηση με την Αντζυ και σε λίγο ανέβαινα τα σκαλιά του ξενοδοχείου.

Η Τίφανυ είναι ουκρανέζα. Γύρω στο 1.62 – 1.63 την έκανα. Ωραίο νεανικό σώμα με 1,5άρι βυζί και ωραίο κώλο. Είναι η κλασική ξανθιά με ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμη και ωραία επιδερμίδα. και γαλαζοπράσινα μάτια. Επίσης πολύ ωραία ροζ χείλη. Είναι 21 ετών και όλα πάνω της αναδίδουν φρεσκάδα. Το μόνο ‘’άσχημο’’ πάνω της τα πολλά τατουάζ που εμένα δεν μου αρέσουν αλλά σε κάποιους άλλους μπορεί να αρέσουν.

Καταλαβαίνει Αγγλικά αλλά δυσκολεύεται πολύ να μιλήσει. Οπότε και το 7 στην επικοινωνία.

Ξεκίνησα ένα αργό μπαλαμούτι συνοδευόμενο με βαθιά γλωσσόφυλα ώστε να ''διανθίσω'' την διαδικασία γδυσίματος. Το σωστό κατά την άποψή μου γδύσιμο πρέπει να γίνεται 50% από τον άντρα και 50% από την ίδια τη γυναίκα. Απο τον τρόπο που κινείται και σε κοιτάζει στο μέρος του γδυσίματος που μόνη προχωράει ενώ εσύ την παρακολουθείς, από τη ταχύτητα και το τρόπο που η άλλη γδύνεται, μπορεί κάποιος εύκολα να καταλάβει πρώτον αν η γυναίκα έχει αυτό που λέγεται αισθησιασμός, και δεύτερον αν η γυναίκα μπήκε στο νόημα όσον αφορά το τί θέλεις.

Και μετά από ένα αρχικό ξάφνιασμά της όταν δεν την άφησα να προχωρήσει στα γρήγορα σε πίπα, η Τίφανυ απέδειξε ότι και αισθησιασμό διέθετε και είχε μπεί στο νόημα. Και μετά από λίγο, το σημαντικότερο, έδειχνε αυτό το ‘’τελετουργικό’’ που επέβαλα να το απολαμβάνει. Ακόμη περισσότερο της άρεσε και ψιλογέλαγε όταν αργότερα της έδειχνα κάποια ασυνήθιστα ''παιχνιδάκια'' που οι Κινέζες μου είχαν μάθει και που μάλλον δεν είχε ξαναπαίξει όπως το να τρίβει για παράδειγμα το πούτσο βάζοντάς τον κάτω από τη μασχάλη της !!

Και όταν έχεις ''κερδίσει'' κάποιες αρχικές εντυπώσεις στις πρώτες φάσεις του παιχνιδιού, η αισθησιακή γυναίκα στο πλαίσιο ενός υγιούς ανταγωνισμού ( στον οποίο αρχικά αναφέρθηκα ) μπαίνει στη διαδικασία να σου δείξει τι μπορεί εκείνη να κάνει. Αυτός είναι ο στόχος !!! Να το δεί κάπου ανταγωνιστικά.

Και πράγματι απέδειξε ότι την τεχνική της αργής αισθησιακής πίπας με επιδέξια χρήση της γλώσσας, που σε φέρνει σαν άντρα στα όρια σου, ενώ σε προκαλεί κοιτάζοντας σε υποχθόνια όταν το κάνει, και σε προδιαθέτει για πιο άγρια συνέχεια, απλά την κατείχε. Το παιχνίδι του ποιός ελέγχει ποιόν πάνω στη πίπα όποιος μπορεί να το κατανοήσει λίγο βαθύτερα περνάει σε άλλο πιστεύω στάδιο, που προσωπικά χρειάστηκα πολλά χιλιόμετρα για να καταλάβω !

Επιπλέον όταν γευόμουν το ρόζ ανοιχτόχρωμο μουνάκι της στο στόμα μου, φτιαχνόταν έντονα, σφίγγοντας το κεφάλι μου με τα μπούτια της και βγάζοντας ωραίους αναστεναγμούς και αυξάνοντας την ένταση της πίπας όταν την παραερέθιζα.!!.

Ο κόλπος της στενός και ελαστικός έχει πολύ ωραία αίσθηση διότι προφανώς δεν έχει προλάβει να γράψει χιλιόμετρα.

Συνολικά δυο γύροι και τελείωμα του δεύτερου στο 57' όπου έφυγε για το μπάνιο. Αραξα στο κρεβάτι ακούγοντας ρωσική ραπ από το τηλέφωνό της, και απολαμβάνοντας την επίγευση μιας ωραίας συνεύρεσης !!

Η φάτσα μου στον απέναντι καθρέφτη μου θύμισε ξαφνικά χαρακτηριστικά μειδιάματα που παρατηρούσα και δεν καταλάβαινα όταν ήμουν πιτσιρικάς, σε πιο μεγάλης ηλικίας αντρες που θαύμαζα γιατί αποδεδειγμένα είχαν ζήσει μια έντονη σεξουαλική ζωή. Χρειάστηκα πολλά χρόνια και χιλιόμετρα για να αισθανθώ πια τη συνισταμένη αυτής της επίγευσης εμπλουτισμένη με μια δόση ματαιότητας που συνήθως κατέληγε τότε σε αυτούς τους ανθρώπους σε αυτοσαρκασμό, και τότε δεν μπορούσα να καταλάβω τη βάση του.

Οσον αφορά τις υπηρεσίες λοιπόν απολογιστικά. Δίνει γλωσσόφυλα και ανταποκρίνεται στα χάδια. Επίσης πολύ καλό στοματικό που φαίνεται ότι το κατέχει. Εκεί σταματάνε τα θετικά.

Πάμε και στα αρνητικά. Χρησιμοποιεί τζέλ. Εμένα αυτό δεν με χαλάει, κάποιους άλλους φαντάζομαι θα τους πειράξει. Δεν δέχεται δακτυλιάσματα παρά μόνο επιφανειακά και αυτό σίγουρα θα πειράξει πολλούς.

Παρότι είναι πολύ νέα, δεν βγάζει την ‘’ενέργεια’’ στο σέξ που θα περίμενε κάποιος για μια κοπέλα στην ηλικία της. Το αντισταθμίζει όμως με την φρεσκάδα που συνολικά εκπέμπει.

Θα τη συνιστούσα σε παίκτες που εκτιμούν το νεαρό της ηλικίας και την φρεσκάδα σε μια γυναίκα σε συνδυασμό με ήπιες GFE καταστάσεις.
Δεν θα τη συνιστούσα σε παίκτες που θέλουν η κοπέλα να δουλεύει σε έντονες PSE φάσεις και να βγάζει στο sex ένταση και ενέργεια.

Καλή συνέχεια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.314
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Διαγραμμένο μέλος 204057, GALLAS και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού