Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 18 10
Call-Girls
25959
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Λοιπόν Φίλοι μου συναγωνιστές διαβάζοντας τις παρακάτω κριτικές είπα και εγώ να δοκιμάσω την Μάργκο για να δώσω και εγώ από την μεριά μου τα φώτα μου για αυτήν την περίφημη Κορασίδα και έτσι έκλεισα ραντεβουδάκι στο αγαπημένο μου ξενοδοχείο Β.Π. Έτσι δεν έχασα στιγμή και φτάνοντας άρχισα να παρφουμαρίζομαι για να την υποδεχτώ εκεί που ήμουν ξαπλωμένος στο πόρνο κρεβάτι χτυπάει η πόρτα ανοίγοντας την διακρίνω ένα ψηλό ρώσικο κορίτσαρος ντυμένο με ένα ροζ Φορεματάκι και ωραίες γοβούλες η κοπέλα ειναι από αυτές που βλέπεις και λες ρε φίλε τι μουνί ειναι αυτό και σου πέφτει το σαγόνι κατευθείαν φιλί παθιασμένο βαθύ με γλώσσα και την αφήνω να γδυθεί και να φρεσκαριστεί πριν αρχίσει ο αγώνας. Το κορίτσι έχει ένα πολύ ωραίο πρόσωπο με ροζ χειλάκια καστανόξανθο μαλλάκι, καθώς γδυνόταν διέκρινα ένα αρμονικό σωματότυπο (όχι χοντρή) για την ηλικία της βεβαία να επισημάνω ότι χρειάζεται γυμναστική για να μην ξεχειλώσει όπως λένε και οι προηγούμενοι βυζί Β+ θεϊκό στητό άκρα περιποιημένο και ωραία πόδια για ατελείωτο γλύψιμο. Με το που ξεκινάει ο αγώνας ρίχτηκε σαν ρώσικη τορπίλη στο σεξ και κατευθείαν γλύψιμο στο ροζ κατακόκκινο αιδοίο της, εκεί άρχισε να κλυδωνίζεται ολόκληρο το σωματάκι της από ηδονή στάση 69 από την δικιά μου πλευρά και πέρασμα του σκούφου μην χάνοντας ευκαιρία στόχος το μουνάκι της και η τορπίλη εξερράγη από Ρωσία με αγάπη. Δεύτερος Γύρος έγινε ακόμα καλύτερος ξανά γλύψιμο σε αυτό το πανέμορφο αιδοίο το οποίο δεν χόρταινα να το γλύφω σε κάποια φάση η άρχισε το μουνάκι της να τορπιλίζεται από εκρήξεις δηλώνω ότι δεν προλάβαινε να χύνει από ηδονή άμα σας σας πω ότι έχασα το μέτρημα θα με πιστέψετε μην χάνοντας στιγμή αρχίζει τον πέος θηλασμό από την πλευρά της και ο μητσάρας άρχισε να παίρνει την ανιούσα έχοντας σαν θεά την αυτήν την πανέμορφη κολάρα στημένη στα τέσσερα πέρασμα του προφυλακτικού αρχίζοντας τις εναλλαγές στάσεων με έντονες γλύκες κραυγές ηδονής από την πλευρά της πιστέψετε με ήταν αληθινές μην αντέχοντας άλλο η δικιά μου τορπίλη βρήκε στόχο σε αυτό το πανέμορφο αιδοιο από Ελλάδα με αγάπη το οποίο δεν χόρταινα να το βλέπω να κλυδωνίζεται από ηδονή και κάπως έτσι τελείωσε και αυτός ο θριαμβευτικός αγώνας. Λοιπόν έχουμε και λέμε το κορίτσι ειναι πανέμορφο και ερωτεύσιμο τρελά είναι σκέτος πύραυλος έτοιμος να εκραγεί από καύλα ξεχειλίζοντας ηδονή αξιζει τα λεφτά και με το παραπάνω συμφωνώ απολύτως με του παρακάτω παίκτες εκτός από έναν αν δεν κάνω λάθος αυτά φίλοι μου ελπίζω να βοήθησα στην επόμενη επιλογή σας Κάλο σας Βράδυ
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 02, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
paparovicz
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Απριλίου, 2021
Ηθελα και εγω να το γλυψω αυτο το μωρο και δεν ηταν διαθεσιμο δυο φορες?
V
Vluis79
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1