Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 4 10
Call-Girls 11024
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Συνάντηση περίπου πριν 15 μέρες (ημερομηνία ενδεικτική). Ο λόγος που τη διάλεξα ήταν επειδή δεν βρήκα διαθέσιμες κάποιες κοπέλες από άλλα πρακτορεία, αλλά και επειδή συνήθως χρειάζομαι παραπάνω από 1 ώρα για 2ο γύρο και η 1η μου προτίμηση από το γραφείο αυτό δεν δούλευε εκείνη τη μέρα.

Το γραφείο εξυπηρετικό, ωστόσο η Valeria άργησε πάνω από 20’. Είχα όμως ενημέρωση. Όταν έφτασε είδα ότι αυτά που λένε σε 2 προηγούμενες κριτικές, είναι αλήθεια: δεν είναι μια όμορφη κοπέλα. Είναι στα 25 πάνω κάτω, 1,55-1,58 και έχει βάλει κάποια κιλά σε σχέση με τις φωτογραφίες. Όχι κάτι τραγικό αλλά πρέπει να χάσει λίγο. Ήταν όμως χαμογελαστή, άνετη, φιλική. Αναρωτήθηκα αν πρέπει να προχωρήσω και το πήρα απόφαση, επειδή ήταν πια αργά, για την αλητεία (έχει ενδιαφέρον να βλέπεις και τα δικά σου όρια) και επειδή την συμπάθησα.

Έκανε μπάνιο και έπιασε αμέσως δουλειά. Πίπα αρκετά καλή και με σκοπό να ξεπεράσω την αμφιθυμία μου που μάλλον διαισθάνθηκε. Είχε βάλει πρόσφατα στις υπηρεσίες της το πρωκτικό και στην αρχή πονούσε αλλά δεν ήθελε να σταματήσουμε, οπότε με διάφορες δοκιμές βρήκε τη θέση που τη βόλευε και μετά από ένα λεπτό όλα εξελίχτηκαν κανονικά μέχρι τέλους λέγοντας ότι “ζεστάθηκε” πια και ζήτησε μόνη της πιο δυνατό ρυθμό.

Στο ημίχρονο, μετά το μπάνιο, καλή κουβέντα (μιλάει ελληνικά), άνετη και με χιούμορ. Πολύ συμπαθητικός άνθρωπος, συνειδητοποιημένη και πιθανότατα με δύσκολη ζωή.

Στην ώρα επάνω άρχισε ο 2ος γύρος με πιο καλή πίπα, γλείψιμο αρχιδιών και συνέχισα με ιεραποστολικό. Στην αρχή πονούσε κι εκεί (!) αλλά και πάλι, με λίγη προθέρμανση ξεπήρε και ζήτησε πάλι μόνη της δυνατό ρυθμό. Μερικές παραλλαγές και 2ο τελείωμα στο παρά 5’. Στο τέλος εγκάρδιος αποχαιρετισμός.

Πριν τη δω περίμενα περισσότερα, όταν την είδα πολύ λιγότερα και τελικά έδωσε όσα μπορούσε. Δεν πέρασα άσκημα. Δεν θα την ξανάβλεπα επειδή σπάνια με πιάνει να μην υπολογίσω την εξωτερική εμφάνιση αλλά και γιατί γενικά δεν με ενδιαφέρει να βλέπω την ίδια για 2η φορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 22, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
6.243
Πόντοι:
5.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 delipas, olddog, CaptainK και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού