Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 12 10
Call-Girls 29032
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Eνδεικτικη ημερομηνία συνάντησες. Η λαλυ είναι ένα φρέσκο κορίτσι νεαρό πετιτ και μικροκαμωμενο . Στο πρόσωπο είναι μέτρια πλην όμως η ευγένεια της και τα μάτια της την κάνουν πιο όμορφη. Κορμί λεπτό σφιχτό νεανικό. Ξεκίνησε με φιλιά και πήρε θέση για πιπα. Έκανα και εγώ αυτό που έπρεπε για να χαλαρώσει και χαλάρωσε. Την πήρα στο ιεραποστολικο και στη συνέχεια μπρούμυτα όπου και τελείωσε λέγοντας μου γελώντας you are Krazy. Στη συνέχεια πάμε σε άλλες στάσεις χωρίς την παραμικρη δυσφορία από μέρους της ενώ το μέγεθος της βοηθάει να την ανεβοκατεβαζεις με δύναμη στην όρθια στάση όπου γαντζωνεται τέλεια πάνω σου. Αποφάσισα να τελειώνω γιατί περνουσε η ώρα. Τη βαζη στην άκρη του κρεβατιου σε doggy και εκεί βλέπω τις δύο πιο όμορφες τρυπούλες που έχω δει σε ροζ χρώμα. Σεληνιαζομαι και αρχίζω σφυροκοπημα. Της ανοίγω τα δύο μικρά της καπουλια και αρχίζω ελαφρύ μαλιοτραβηγμα και χαστούκια στο κωλαράκι της τα οποία έγιναν πιο βίαια αφού είδα ότι ανταποκρίνοταν. Δοκίμασα δάκτυλο στην άλλη τρυπουλα και το δέχτηκε. Γούσταρε αγριαδες αλλά αφού είχε φτιαχτεί πρώτα. Αφού είδα που δεν τελείωνα έβγαλα. Το λάστιχο και τελείωσα στο στήθος της με την μικρή να περιμένει εναγωνίως τη βολή σχολιάζοντας την ποσότητα γελώντας. Πέρασα καλά με την λαλυ. Έκανα προσπαθεια να δω ξανά τις ροζ τρυπούλες της (η πάνω είναι λίγο δουλεμένη) αλλά δεν μπόρεσα να κλείσω ραντεβού. Νομίζω έφυγε και αμφιβάλλω αν θα ξανάρθει. Αν έρθει όμως θα την βρω σίγουρα. Η τεταρτη κοπελλα που θα ξανασυνσντησω στην καριέρα μου

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 11, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς