Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 87 10
Call-Girls
327234
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Συνάντηση με την Άρτεμη πριν λιγο καιρο στον πριαμο.Ειναι μια κοπελα με καποια παραπάνω κιλα που σε κάποια σημεια δεν είναι άσχημα το πρόσωπο της είναι οκ δεν νομίζω να μην αρεσει σε καποιον.Οσον αφορα τις υπηρεσίες εκει το χαλαει λιγο φιλια δεν δινει οπως εχει πει,στην πιπα δεν το χει και πολυ σαν να βαριεται δεν τον βαζει ολο μεσα πιστεύω θελει αρκετή δουλεια εκει.Στο σεξ δεν ανταλλαξαμε πολλες στασεις σε γενικές γραμμές αντεχει.Το κωλαρακι ειναι αρκετά στενο οποτε θελει λιγο προσοχή.Συνοψιζοντας πιστεύω υπάρχουν κοπελες στα ιδια λεφτά που αξίζουν περισσότερο βλεπε Αντριάνα ή αννα110 αλλα ειναι στην κρίση του καθενος τι θα επιλέξει για μια δοκιμή πιστεύω ψηλοαξιζει δεν ειναι οτι θα κλαψει κάποιος τα λεφτά του αλλα ουτε θα περασει σουπερ
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 02, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Σε τέτοια χρήματα παίρνεις την Μελίνα η την Μαρία Μολδαβή και περνάς υπέροχα..
Stasino σου απάντησα στο νήμα μου που πριν λίγο είπες ότι με ψάχνεις δύο μήνες στα μηνύματα.....
Kouros60 μου έχεις στείλει μήνυμα εδώ που γράφεις ότι είχαμε ξαναβρεθεί , τι με ήθελες άραγε;;; Επίσης ρητορική ερώτηση..
Επειδή είναι γνωστό ότι δε ξεκατινιαζομαι πίσω από το πληκτρολόγιο (ειδικά με αγνώστους πίσω από προφίλ ) αλλά κ γενικότερα , το αφήνω εδώ .
σιγουρα υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες στα 100.