Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 7 10
Call-Girls 16914
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καιρο ειχα να κανω προκρατηση σε ραντεβου ακομα και οι "βετερανοι" μπαινουν σε λιστα αναμονης οταν κατι φαινεται και ακουγεται τοσο καλο.
Ανιτα λοιπον δερματινο σορτσακι με καλσον αγγλικα μετρια σεξυ εσωρουχα απο μεσα.Γλωσσοφιλα με το καλησπερα προσχαρη ανετη ειχα φροντισει να την δω απογευμα να ναι ξεκουραστη και οντως ειχε αντοχες.
Στα του σωματος αυτος ο πλαστικος εχει κανει εγκλημα τεραστιες τομες κατω απτο στηθος την εσφαξε την κοπελα.Ωραιες βυζαρες αλλα χειρουργειο κανονικο.Εχει μια μικρη τομη επισης πανω απτο αιδοιο της μαλλον καισαρικη.Το σωμα ναι τουμπανατο αλλα θελει την γυμναστικη του παρολο που σε ερεθιζει και ετσι οπως ειναι αλλα αν σφιξει θα αγγιξει την τελειοτητα που θα λεγε και ο Παναγιωτης τοκος!
Στα του σεξ παραπονο κανενα 69 καλο η πιπα της υγρη βαθια εγλυψε απαλα μπαλες.Ολες τις στασεις ακουραστα η κωλαρα της στο ντογκι απολαυση μου εγλυφε και τα δαχτυλα.Γενικα εβγαλε ορεξη και παθος με ρωτησε και αν περασα καλα.Στο τελος ειχαμε ενα μπερδεματακι μια λαθος συνενοηση της κοπελας με το γραφειο που δεν μου αρεσε λυθηκε καπως αγαρμπα αλλα δεν θα μπω σε λεπτομερειες.Γενικα ηταν ωραια μου ειπε οτι κανει και ντουο με την laly που ειναι πολυ καλες φιλες το σκεφτομαι γιατι και με τις 2 περασα πολυ καλα αλλα ειναι πολλα τα λεφτα αρη!Ντα στρετσε(τα λεμε στα ρωσικα)παιχτες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή