Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 50 10
Call-Girls 139806
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δικαιολογημενοι οι διθυράμβοι μιας και τα χαρακτηριστικά που περιέγραψαν οι συναγωνιστες ήταν κοντά στα γούστα μου. Τέτοια κορίτσια γουστάρω να συναντάω όμορφα από τη φύση τους κι ας μην έχει το τέλειο στήθος και το τέλειο πρόσωπο, 1000 φορές προτιμότερο απτό να'ναι πλαστική με πρησμένα χείλη σαν την Ελένη Βλαχάκη. ?

Γαμηθηκαμε σε ότι στάση μου ερχόταν στο μυαλό και έδειχνε να το ζει χωρίς υπερβολές η προσποιησεις. Σε κάποια φάση έχοντας φτάσει στο αμήν σηκώνομαι, της κάνω νόημα να έρθει μπροστά στον καθρέφτη και γονατίζει μπροστά μου. Φεύγουν τα σκάγια στο πρόσωπο και στα ματάκια της άθελά μου, την έκανα χάλια αλλά δεν δυσανασχετισε καθόλου το μωράκι έκανε και χαβαλέ. Την οδήγησα στο ντουζ γιατί δεν έβλεπε, μπανάκι κι εγώ, μετά διάλειμμα για τσιγαράκι και σοσιαλ πολύ καλό.
Θα ρθει ακόμα 2-3 τουρακια και μετά θέλει να ξεκοψει μου είπε, να ζήσει μια νορμάλ ζωή και να κάνει οικογένεια. Της το εύχομαι αν και δεν με συμφέρει. ?
Στο ημίωρο που απέμεινε την περιποίηθηκα δεόντως, ανταποδίδει και δωστου πάλι πάνω μου καβαλά η αμαζόνα, τελευταία στάση πισωκολλητο και τελείωμα μέσα στο στοματακι της αυτή τη φορά.

Δεν παραπονέθηκε παρόλο που την κούρασα. Μέσα Απρίλιου νομίζω φεύγει και θα ξαναρθει Ιουνίου Ιουλίου, εννοείται τέτοιο ριπιτ δεν χάνεται!
Απτό συγκεκριμένο γραφείο πρώτη φορά πήρα και έχω 2-3 φαουλακια να επισημάνω καλοπροαίρετα ώστε να γίνουν πιο προσεκτικοί.
1ο. Μου είπαν λάθος αριθμό δωματίου και ανοίγει άλλη κοπέλα να με κοιτάει σα χάνος κι εγώ να απορώ αν αυτή είναι η Dia μιας και ήταν ξανθιά. Παιρνω γραφείο, μου λέει τον σωστό αριθμό και μια συγνώμη γιατί μπέρδεψε τα δωμάτια. Δεν πείραζει λέω συμβαίνουν αυτά μικρό το κακό.
2ο. Και σημαντικότερο γιατί θα μπορούσε να μου είχε χαλάσει το ραντεβού κι ευτυχώς που ρώτησα την κοπέλα στα προκατακτρικα γιατί της είχαν πει 1 ώρα ενώ είχα κανονίσει 1μιση με το δικαίωμα επέκτασης σε 2ωρο αν όλα κυλήσουν όμορφα όπως κι έγινε. Παίρνει τηλ η ίδια και το κανονίζει πριν ξεκινήσει ο αγώνας πάλι καλά γιατί θα ξενέρωνα, σαν νεράκι πέρασε το 2ωρο μαζί της αλλά δεν πήρα κι άλλη παράταση γιατί τη λυπήθηκα.
3ο. Γράφει στην περιγραφή της κοπέλας στο site ότι είναι μη καπνίστρια, προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου που έκανε ένα τσιγάρο αλλά για ποιον λόγο να το αναφέρει αυτο το γραφείο ενώ δεν ισχύει? Περιττό λοιπόν.

Καλά γούστα να βγάζετε, Vives!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 30, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
AcesHigh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
317
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 trikimia, alpula, Yatoputso και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Μαρτίου, 2021
σοβαρα τωρα..πηγαινετε με call girls τη στιγμη που η αττικη καταγραφει 2000 κρουσματα κορονοιου τη μερα ....; δε το πιστευω ...
31 Μαρτίου, 2021
Νομίζω το «μη καπνίστρια» αναφέρετε σαν αργκό για το αν η κοπέλα θα γούσταρε καμία γραμμή αν προσφερόταν η όχι παρά για το κάπνισμα καθεαυτό. Αλλά δεν είμαι σίγουρος.

[quote] σοβαρα τωρα..πηγαινετε με call girls τη στιγμη που η αττικη καταγραφει 2000 κρουσματα κορονοιου τη μερα ....; δε το πιστευω ...[/quote]

Για σένα δουλεύουμε βρε μπαγάσα. Να πιάσουμε ανοσία αγέλης μια ώρα αρχύτερα να ηρεμήσεις.
31 Μαρτίου, 2021
Χαρδαλια εσύ είσαι ρε μπαγάσα? ?
review reaction 3 Yatoputso
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3