Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 12 10
Call-Girls 29032
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Laly είναι ένα γλυκό και πολύ ερωτικό κορίτσι που παρά την ηλικία της των 22 ετών, έχει γράψει πιστεύω πολλά χιλιόμετρα βίζιτας. Αυτό δεν έχει επηρεάσει αρνητικά την απόδοση της, αντίθετα διατηρεί τον ενθουσιασμό της νεότητας και τα δίνει όλα προκειμένου να ικανοποιήσει τον πελάτη της. Πρόσωπο σέξυ, φοράει σιδεράκια (μου άρεσε) , petite προς skinny σώμα (στα γούστα μου). Φιλάει βαθειά με γλώσσα χωρίς δισταγμούς, πίπα βαθειά, σεξ όσο θες και όπως το θες με φουλ ενέργεια και συμμετοχή. Ενστάσεις: Το στήθος της είναι κάπως μικρότερο από ότι στις φωτογραφίες, οι οργασμοί της είναι κάπως υπερβολικοί για να είναι αληθινοί, ανεβάζει πολλή ταχύτητα για τα γούστα μου, και το κυριότερο ότι χρησιμοποιεί πάρα πολύ λιπαντικό με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται η αίσθηση. Επίσης είναι κάπως βαρετή στο social. Συνολικά όμως είναι μια κοπέλα που αξίζει επισκέψεων!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 28, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, THV, chris1955 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαρτίου, 2021
Ρε φιλε θα μας τρελανεις;
Πρωτη σου κριτικη και ειναι για να μαυρισεις καποια που αποθεωθηκε απο κοσμο που εχει 20 και 30 κριτικες;
Και χωρις να αναφερεις ουτε ενα αρνητικο της, βαζεις βαθμολογιες 5αρια και 6αρια;
Μας λες προσωπο σεξυ, φοραει σιδερακια που σου αρεσουν κιολας, κ βαζεις βαθμολογια 5 στο προσωπο;
Ρε θα μας τρελανετε ρε;;;;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1