Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 50 10
Call-Girls 139797
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ήρθε και η δική μου η σιερά να κάνω σεξ με την Dia. ΕΕεεε να την καλέσω σπίτι μου ήθελα να πω, μπερδεύτηκα. Αλλά κάναμε και σεξ.

Μπήκε μεσα απλά ντυμένη, κοντούλα, χαριτωμένη, διαολάκι, χαμόγελο φανταστικό, χωρίς μακιγιάζ. Όμορφο πρόσωπο, μου είπε ότι είναι 26 και την έκανες άνετα 22, φοβερό σώμα, κοιλιακοί, κωλαράκι, πόδια, στήθος πολύ μικρό στητό, επιδερμίδα ποίημα, κώλος μαγικός.
΄
Μου ξεκινάει συζήτηση και χαβαλέ όταν μπήκε αλλά ενώ ταυτόχρονα με χάιδευε και φιλιόμασταν - δεν έφαγε χρόνο δηλαδή. Αλλά έφτιαξε κλίμα πριν πάει στο μπάνιο. Και μετά ξεκινάει ατελείωτη πίπα...

настойчивый λοιπόν η Dia, όπως της ειπα και της ίδιας μετά από google translate. Ενώ την παίδεψα τόσο μα τόσο πολύ, δεν δυσανασχέτησε ούτε με άφησε να φύγει έτσι χωρίς να με καυλώσει και να με κάνει να τελειώσω. Χειροκρότημα για την Dia, θα υπάρξει επαναληπτική σίγουρα.

Άργησε να μου σηκωθεί αλλά έγινε και αυτό, μπαίνω μέσα της ιεραποστολικό και στα πλάγια. Είχε φοβερή κίνηση το κορίτσι και πολύ παθιάρα..... αλλά το πουλί μου δεν ήταν καθόλου σε φόρμα χτες. 5-10 λεπτά μετά έπεσε ηρωικά. Η Dia λοιπόν ξεκινά θεϊκή πίπα διαρκείας... επίμονη παρόλο που δε μου σηκωνόταν. Πρέπει να τον είχε στο στόμα της 30 λεπτά... εντέλει μου σηκώθηκε και την έχυσα παντού. Στόμα, πρόσωπο.... αποθέωση.

Το κορίτσι θα το ξαναδώ σίγουρα γιατί μου χρωστάω ένα βράδυ μαζί της όπου το πουλί μου θα είναι σε φόρμα. Αυτό το κωλαράκι δε γίνεται να μην το έχω δει στα τέσσερα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 27, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 trikimia, Antonis_Greece4, OUROBOROS και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαΐου, 2021
Φίλε μου Ιβάν κι εγώ έχω έπαθα το ίδιο με την πρώτη μου ανεξάρτητη εσκορτ στη Ρόδο. Η κοπέλα απλά μουναρα κι όμως δεν κατάφερα να έχω ανόρθωση, τη στιγμή που με τη συμβία 20 χρόνια τώρα κι ακόμα αναστεναζουν οι σουμιεδες ... Ίσως έπρεπε να κάνω περισσότερη νηστεία πριν, κάνα πενταήμερη αποχη ίσως να βοηθούσε κ βασικά χαλάρωση κι όχι άγχος να ζεις τη στιγμή κ άσε τα υπόλοιπα. Αυτά στη θεωρία γτ στην πράξη φοβάμαι ότι θα μου ξανασυμβεί κ θέλω να ανοίξω thread σχετικό αλλά δεν έχω συμπληρώσει ακόμα τα 5 μνμτα. Αν κάποιος συναγωνιστής έχει κάτι χρήσιμο να πει ας το καταθέσει ...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1